Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Pozdrav, istice mi ugovor sa MTS-om uskoro, ukoliko se odlucim da trazim MIK kod posto sam jos uvek na bakru, kod kojih tacno provajdera mogu preci u slucaju da ne dobijem odgovarajucu ponudu od strane MTS-a?

Pozdrav, istice mi ugovor sa MTS-om uskoro, ukoliko se odlucim da trazim MIK kod posto sam jos uvek na bakru, kod kojih tacno provajdera mogu preci u slucaju da ne dobijem odgovarajucu ponudu od strane MTS-a?
Yunet, beotelnet, kbcnet...
Ali moras da placas Telekomu 660 dinara pretplatu za fiksni telefon pored pretplate za DSL kod drugog provajdera.
Da li imas mogucnosti mozda za Supernovu?

Proveri u podesavanjima televizora da ti rezim slike nije podesen na bioskop ili nesto slicno.
Pre dve godine sam prešao na mts. Nisam na vreme odjavio sbb pa sam imao uporedo obe kablovske mesec dana. Mts optika i sbb koaksijalna. Probao sam sa zamenom hdmi ulaza... Razlika je velika. Može se to ispeglati na tv-u, ali nisam probao u to vreme. Moj utisak je da je slika na sbb-u dosta kvalitetnija.

Pre dve godine sam prešao na mts. Nisam na vreme odjavio sbb pa sam imao uporedo obe kablovske mesec dana. Mts optika i sbb koaksijalna. Probao sam sa zamenom hdmi ulaza... Razlika je velika. Može se to ispeglati na tv-u, ali nisam probao u to vreme. Moj utisak je da je slika na sbb-u dosta kvalitetnija.
Jel si na SBB-u gledao preko EON-a, D3 boxa ili D3 CA modulom? Ako moze da se ispegla na TV-u zašto onda to ne uradiš?

SBB preko EON smart box-a. Naravno da sam povećao osvetljenje i oštrinu, ali opet imam utisak da je SBB bolji. Možda je do box-a ,možda do podešavanja a možda i do mene.

Ali moras da placas Telekomu 660 dinara pretplatu za fiksni telefon pored pretplate za DSL kod drugog provajdera.
Imam, delili su flajere pre par meseci sa ponudama, medjutim mislim da je internet moguc samo preko koaksijalnog ali ne i optickog kabla.

Беотел је престао да нуди ВДСЛ.
Јел Yunet доступан у целој Србији (ВДСЛ)? Какав је Астра Телеком (дају ли ВДСЛ уопште)?

Мени истиче Бокс 3 (бакар) за пар месеци па да видим чиме да се коцкам....

Bio sam spreman da 25 - tog odem do poslovnice i odnesem opremu posto mi 24 - tog istice ugovor.
Hteo sam da vratim sve i da sacekam mesec dana pa da se ponovo prijavim kao novi korisnik i da dobijem 11 meseci 50% bio sam ubedjen da je to to (bakar).
Medjutim sada pogledam pod "detaljne informacije" i vidim:
"
Uslovi BOX 2 promocije:

prvih 10 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu –za korisnike koji se odluče za uvođenje dve nove usluge (Fiksna + Net), uz ugovornu obavezu na 24 meseca za BOX 2 paket.

prvih 5 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu –za korisnike koji se odluče za uvođenje jedne nove usluge (Net), uz ugovornu obavezu na 24 meseca za BOX 2 paket,"

Znaci imao bih samo 5 meseci 50%
Selo nema nikakve optike,hteo bih brzinu od 50Mb/s (toliko sam imao i do sada) i jedino mts toliko daje,orion daje 20Mb/s, yettel nudi nesto preko sim kartice koja ide u ruter i 4G brzina(kod njih mi tek nije nista jasno).
Uglavnom nemam nikakve alternative pa ne znam da li da odem i predam opremu i cekam mesec dana za tih 5 meseci 50% ili da im posaljem mail i pitam sta bi ponudili mada ne verujem da bi dali nista vise?

^ Ovo se odnosi na postojeće korisnike koji uvode nove usluge. Ti ako bi bio bez usluge onda bi bio tretiran kao novi korisnik. Jedino nisam siguran da li je dovoljno mesec dana

Da ali ako bih posle tih mesec dana otisao kao novi korisnik opet bih vec imao fixni posto majka neda da se odreknem fixnog ni pod razno :)
Nisam ni ja siguran da li je stvarno dovoljno tih mesec dana a nemam gde da to proverim?

Da ali ako bih posle tih mesec dana otisao kao novi korisnik opet bih vec imao fixni posto majka neda da se odreknem fixnog ni pod razno :)
Nisam ni ja siguran da li je stvarno dovoljno tih mesec dana a nemam gde da to proverim?
Ranije su nekad posle 20 dana brisali iz sistema. A zar nije bolje da proverisa sa nekim agentom koliko daju. Ovde su dobijali 18-20 meseci nakon trazenja MIK broja. Ajd ti proveri prvo da ne bude posle losija ponuda kao nov korisnik.

Kad istekne ugovor sutradan odes i uzmes mik kod, i cekas da te neko pozove sa ponudom ?
Ako je ponuda dobra ostanes, ako nije trazis mik kod. Ti mozes da raskines i kad ti izdaju mik kod.

Bas tako kako ti kaze mr008 , podnesi.zahtev za mik kod i cekaj ponude. Samo kad te pozovu nemoj da pricas nemas opcija, pogledak sta nudi super nova, evo A1 daje godinu dana mesecni Mega plan gratis.

Zdravo, svima. Juce me zvao neki prodavac i nudi mi neki box paket 3, kao " dugogodisnjem korisniku fiksnog telefon " Ugovor potpisujem na 2 godine i ne placam nista osim fiksnog telefona. Dobijam pored fiksnog kojeg imam i internet i televiziju i sve to za 650 din mesecno koliko mi kosta pretplata za fiksni naravno ako potrosim vise fiksnog placam vise. Da li je ovo realno i da li je mozda neko imao slicnu ponudu? O cemu se radi ovde . Unapred hvala.

Čudno... Mislim da si prvi sa ovakvom ponudom. Mada verujem da ima i onih koji ništa ne plaćaju :)
Reci mu nek cimne i mene z BOX4 :D

Zdravo, svima. Juce me zvao neki prodavac i nudi mi neki box paket 3, kao " dugogodisnjem korisniku fiksnog telefon " Ugovor potpisujem na 2 godine i ne placam nista osim fiksnog telefona. Dobijam pored fiksnog kojeg imam i internet i televiziju i sve to za 650 din mesecno koliko mi kosta pretplata za fiksni naravno ako potrosim vise fiksnog placam vise. Da li je ovo realno i da li je mozda neko imao slicnu ponudu? O cemu se radi ovde . Unapred hvala.
Akcija od prosle godine uzeli moji roditelji . I da, placa se samo fixni a imaju box3 fixni tv i net.

Poslednja izmena:
To su i meni nudili dok sam bio na bakru, a korisnik sam telekomovog fiksnog neprekidno od 1983.god.

Postoji ta akcija sad već sigurno tri godine, i da, samo fiksni se plaća

Nije tri godine sigurno, prošle godine u leto su mi nudili 20 meseci po din što kad se preračuna ispadne u proseku 667 (zapravo je bilo 666, nešto, ali mudri promoter je zaokruglio :D ), pa su posle toga počeli da nude BOX3 po ceni fiksnog, pa prekinuli negde kad su podigli cene, u aprilu ove godine i sad eto opet.

Pre par meseci sam potpisao (tj. produzio na IDP foru) Box 3 na 24 meseca po 50%.
U ugovoru pise da prva tri meseca placam 2150, a onda 21 mesec 4300 sa 50% popusta.
Takodje kasnije pise da imam pravo na 100 dinara popusta ako koristim uslugu e-racun.
Mesecni racun koji dobijam iznosi 2150 dinara.
Zar ne bi onda racun koji dobijam trebalo da iznosi 2050 dinara, posto mi je ukljucena usluga e-racun?
Ulozio sam im zalbu za ovo, ali cisto da proverim da li mi je rezon dobar, tj. mozda nesto nisam dobro skapirao :)
Mozda nekom bude od koristi - uvazili su mi reklamaciju. Deluje da im je ovo APP fora, pa ko se zali dobije popust za e-racun. Ko se ne zali ne dobije.

Ne postoji "nova Move aplikacija" već to što je svi počeli da se ložite za bzvz da instalirate je prosto Move app za MTEL korisnike. I nije nova pošto postoji već 2 godine.

Ne postoji "nova Move aplikacija" već to što je svi počeli da se ložite za bzvz da instalirate je prosto Move app za MTEL korisnike. I nije nova pošto postoji već 2 godine.
Nije samo za MTEL korisnike. Koristi i Supernova BiH i YUnet Srbija. Mislim da nisu ni oni bzvz dodali Telekom Srbija na listi provajdera

Supernova BIH = MTEL
Nisu bzvz oni dodali Talekom kao provajder opciju ali vi za sad to bzvz instalirate. Jeste u planu da se objedini TV platforma ali to su radovi u toku i stara Move/ MoreScreens / Specter platforma je i dalje u upotrebi za Supernova korisnike u Srbiji.

Poslednja izmena:
Ali valjda su krenuli sa novom platformom za nove korisnike. Deo zaposlenih u mts je već imaju neko vreme kako bi mogli da je testiraju.

Nazad
Vrh Dno