Proveri u podesavanjima televizora da ti rezim slike nije podesen na bioskop ili nesto slicno.Sbb ima svetliju sliku. Ustvari sbb ima normalnu sliku a mts tamno mutnu.
Proveri u podesavanjima televizora da ti rezim slike nije podesen na bioskop ili nesto slicno.Sbb ima svetliju sliku. Ustvari sbb ima normalnu sliku a mts tamno mutnu.
Yunet, beotelnet, kbcnet...Pozdrav, istice mi ugovor sa MTS-om uskoro, ukoliko se odlucim da trazim MIK kod posto sam jos uvek na bakru, kod kojih tacno provajdera mogu preci u slucaju da ne dobijem odgovarajucu ponudu od strane MTS-a?
Pre dve godine sam prešao na mts. Nisam na vreme odjavio sbb pa sam imao uporedo obe kablovske mesec dana. Mts optika i sbb koaksijalna. Probao sam sa zamenom hdmi ulaza... Razlika je velika. Može se to ispeglati na tv-u, ali nisam probao u to vreme. Moj utisak je da je slika na sbb-u dosta kvalitetnija.Proveri u podesavanjima televizora da ti rezim slike nije podesen na bioskop ili nesto slicno.
Jel si na SBB-u gledao preko EON-a, D3 boxa ili D3 CA modulom? Ako moze da se ispegla na TV-u zašto onda to ne uradiš?Pre dve godine sam prešao na mts. Nisam na vreme odjavio sbb pa sam imao uporedo obe kablovske mesec dana. Mts optika i sbb koaksijalna. Probao sam sa zamenom hdmi ulaza... Razlika je velika. Može se to ispeglati na tv-u, ali nisam probao u to vreme. Moj utisak je da je slika na sbb-u dosta kvalitetnija.
Imam, delili su flajere pre par meseci sa ponudama, medjutim mislim da je internet moguc samo preko koaksijalnog ali ne i optickog kabla.Yunet, beotelnet, kbcnet...
Ali moras da placas Telekomu 660 dinara pretplatu za fiksni telefon pored pretplate za DSL kod drugog provajdera.
Da li imas mogucnosti mozda za Supernovu?
Беотел је престао да нуди ВДСЛ.Yunet, beotelnet, kbcnet...
Ali moras da placas Telekomu 660 dinara pretplatu za fiksni telefon pored pretplate za DSL kod drugog provajdera.
Da li imas mogucnosti mozda za Supernovu?
Preko koaksijalnog kabla se realizuju KDS usluge Supernova. A DSL preko telefonske pariceImam, delili su flajere pre par meseci sa ponudama, medjutim mislim da je internet moguc samo preko koaksijalnog ali ne i optickog kabla.
Ranije su nekad posle 20 dana brisali iz sistema. A zar nije bolje da proverisa sa nekim agentom koliko daju. Ovde su dobijali 18-20 meseci nakon trazenja MIK broja. Ajd ti proveri prvo da ne bude posle losija ponuda kao nov korisnik.Da ali ako bih posle tih mesec dana otisao kao novi korisnik opet bih vec imao fixni posto majka neda da se odreknem fixnog ni pod razno
Nisam ni ja siguran da li je stvarno dovoljno tih mesec dana a nemam gde da to proverim?
Akcija od prosle godine uzeli moji roditelji . I da, placa se samo fixni a imaju box3 fixni tv i net.Zdravo, svima. Juce me zvao neki prodavac i nudi mi neki box paket 3, kao " dugogodisnjem korisniku fiksnog telefon " Ugovor potpisujem na 2 godine i ne placam nista osim fiksnog telefona. Dobijam pored fiksnog kojeg imam i internet i televiziju i sve to za 650 din mesecno koliko mi kosta pretplata za fiksni naravno ako potrosim vise fiksnog placam vise. Da li je ovo realno i da li je mozda neko imao slicnu ponudu? O cemu se radi ovde . Unapred hvala.
Mozda nekom bude od koristi - uvazili su mi reklamaciju. Deluje da im je ovo APP fora, pa ko se zali dobije popust za e-racun. Ko se ne zali ne dobije.Pre par meseci sam potpisao (tj. produzio na IDP foru) Box 3 na 24 meseca po 50%.
U ugovoru pise da prva tri meseca placam 2150, a onda 21 mesec 4300 sa 50% popusta.
Takodje kasnije pise da imam pravo na 100 dinara popusta ako koristim uslugu e-racun.
Mesecni racun koji dobijam iznosi 2150 dinara.
Zar ne bi onda racun koji dobijam trebalo da iznosi 2050 dinara, posto mi je ukljucena usluga e-racun?
Ulozio sam im zalbu za ovo, ali cisto da proverim da li mi je rezon dobar, tj. mozda nesto nisam dobro skapirao![]()
Nije samo za MTEL korisnike. Koristi i Supernova BiH i YUnet Srbija. Mislim da nisu ni oni bzvz dodali Telekom Srbija na listi provajderaNe postoji "nova Move aplikacija" već to što je svi počeli da se ložite za bzvz da instalirate je prosto Move app za MTEL korisnike. I nije nova pošto postoji već 2 godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari