Meni su nudili 13, doduse na prvi poziv 12 ja reko necu, sutradan zvali i nude 13 ja reko necu.Pa i Yettel je deo kartela 😂 I oni će sigurno da smanje sa 12 na tipa 8 meseci.
🤣🤣🤣@ekoguard Постоји велика разлика између "Ја сам њих звао и тражио понуду" и "Истекао ми уговор и тражио ИДП број" јер они одмах евидентирају у систему да си ти њих звао, тражио понуду. Ако може да се прочита у твојим коментарима ти си са њима преговарао у вези услова за нову уговорну обавезу и одмах закуцао "Бокс 4 златни пакет".
ИДП као "услов" никада нигде није био званично уведен да би се и званично укинуо. У овој конкретној теми имаш и људе којима су исто нудили у септембру месецу, исто као и теби, прелистај мало тему.
Pogledajte prilog 461640
Pogledajte prilog 461639
Овде имаш корисника који каже да је и раније била понуда без ИДП-а 16 месеци - 50% попуста.
Pogledajte prilog 461642
И на крају, много битно - сви који су делили савете у овој теми су рекли дословно "Кад ти истекне уговор, следећи дан одеш у пословницу и поднесеш захтев за ИДП број".
Meni su nudili 13, doduse na prvi poziv 12 ja reko necu, sutradan zvali i nude 13 ja reko necu.
🤣🤣🤣
Ako nisi sve razumeo, i to je ok.
03.10 istekla UO 04.10 trazen idp do dana danasnjeg nisam dobio evo vec 7 punih dana.
Shvati da je ta akcija 24x50 prosla, ende, nema je vise, ne postoji kako rece Sandra sa 733, a potvrdio radnik u poslovnici i objasnio zasto vise nema te ponude vec je max 18x50 al ajde ti nek ti istekne uo i pravac sutradan po idp kao i ja pa ces se iznenaditi kad shvatis da neces dobiti to i da gresis, al naravno neces se tad javiti to i da nam kazes.
Ma opusteno koga je i briga nazalost sad sam 100% siguran da to vise nema.
Posle isteka UO i trazenog idp nisam dobio, Sandra sa 733 kaze ne postoji vise ta mogucnost, radnik u poslovnici potvrdio i objasnio da je od 01.10 ukinuto to je kaze "vazilo 2 godine" citirao sam ga, korisnik sa ovog foruma u DM potvrdi da su i njemu danas max dali 18x50 a po istekloj UO i trazenom idp broju, e samo ti kazes nije prestalo jos se daje, e ajde idi ja ti zelim srecu a samo nam javi da nisi uspeo.
Bye, bye...
Ugovor je potpisan na neograničeno vreme i važi sve do trenutka dok ne istekne UO i dok se ne vrati oprema, u protivnom ugovor je i dalje na snazi (po drugim uslovima).И на крају, много битно - сви који су делили савете у овој теми су рекли дословно "Кад ти истекне уговор, следећи дан одеш у пословницу и поднесеш захтев за ИДП број".
Ne, nisam, oni su mene zvali i prvo nudili 6 meseci, sutradan opet oni zvali nudili 18 meseci, treci dan poslali sms da se javim imaju super ponudu za mene nisam zvao, kad sam uzeo idp broj cekao sam tri dana po su me opet oni zvali i opet nudili 18 i izricito rekli da 24 vise ne postoji.Ti njih nisi zvao, samo si lepo odbio ponudu kad te zvali i na kraj dobio 24×50. A ekoguard je njih cimao za popust u tome je velika razlika.
Ja trazio najjaci nisu mi cak dali taj ni sa 18 mesecix50 a 6 u fullu.Moze jaci paket da trazi.
Cestitam, ali sto mene odbijaju a pritom sam od prvog dana adsl pa nadalje do optike kod njih cini mi se od 2006 da su komercijalno poceli oni da nude net, imam 4 mobilna broja i fiksni kod njih, placam na vreme svaki racun, mene neko debelooooo zeza izgleda.@ekoguard upravo su me zvali i ponudili 50% za celu ugovornu obavezu na box 4 plavi lite. Juče sam podneo zahtev za IDP
Ne, nisam, oni su mene zvali i prvo nudili 6 meseci, sutradan opet oni zvali nudili 18 meseci, treci dan poslali sms da se javim imaju super ponudu za mene nisam zvao, kad sam uzeo idp broj cekao sam tri dana po su me opet oni zvali i opet nudili 18 i izricito rekli da 24 vise ne postoji.
30.09. tvoj postHaha ja sad iz *******cije zvao 064790 i pitao za produzenje inace istice mi za 3 dana UO kaze max 6 meseci po dinar i onda full cena, a reko ja sad imam box4 plavi a eto uzeo bih zlatni ona kaze zlatni ne moze jer na bakru daju do 600Mbit-a(?) sta god da je htela da kaze prvo ja sam na optici drugo bakrom nikako ne moze do 600Mbita ali najvise mozemo da vam damo 14 meseci po din box 4 beli, reko hvala vama eto mene za 3 dana po IDP u poslovnici pa cete videti kako moze 24x50 na zlatnom a usput joj kazem da mi Yettel nudi 13mes po dinar i jos neke umanjenja za mobilnu telefoniju sto nisam slagao jer su me pre 10 dana zvali i to nudili prvo 12 ja reko verovatno cu ostati na mtsu mobilni ovo ono, sutradan me zovu za 13 meseci i nisam zapamtio ali ako se secam u pola mobilna telefonija, naravno odbio sam jer verujem da ce mi dati to sto trazim mts ali za 3 dana, sada sam samo zeleo da im opipam puls, ali da ti nekom kome UO istice za 3 dana ne das benefit koji zaista mozes nego su ti i tih 72 toliko bitni, evo ja ne razumem ali ako sam cekao ovoliko, jos 72h cu iskulirati.
AminTo sto si ti njima ispipao puls , za njih je signal ovaj bi da ostane kod nas, njemu ide 18 i tu je kraj. Sam sebe si zeznuo i nemoj da kukas vise.
Mislis da to ato sam ih bezveze zvao nesto znaci iako sam ispostovao proceduru isteka UO i tada trazio idp kao i ostali.Ovde onda niko ništa ne razume sem tebe
To što si ti "ispipavao puls" i zvao iz *******cije samo je znak Telekomu da ti ne da to što tražiš.
Kapiraš da se svaki poziv, mejl, javljanje na društevnim mrežama i slično beleži bez obzira da li je tebi istekla UO ili ne?
Sve se to prosleđuje nadležnoj službi i kada ti i zvanično podneseš zahtev za IDP kod onda vide da si ih zvao pre isteka i tražio 24x50 i ne daju ti. Prosto![]()
Meni nikada nije umanjeno tih 100 dinara, iako je aktiviran eračun, papirni stiže i dalje, bio sam čak i gasio pa palio ponovo eračun, ništa se nije promenilo, nisam se žalio doduše.Pre par meseci sam potpisao (tj. produzio na IDP foru) Box 3 na 24 meseca po 50%.
U ugovoru pise da prva tri meseca placam 2150, a onda 21 mesec 4300 sa 50% popusta.
Takodje kasnije pise da imam pravo na 100 dinara popusta ako koristim uslugu e-racun.
Mesecni racun koji dobijam iznosi 2150 dinara.
Zar ne bi onda racun koji dobijam trebalo da iznosi 2050 dinara, posto mi je ukljucena usluga e-racun?
Ulozio sam im zalbu za ovo, ali cisto da proverim da li mi je rezon dobar, tj. mozda nesto nisam dobro skapirao![]()
Evo kakva je bila situacija kod mene, verovatno će se i ostali prepoznati:Ti njih nisi zvao, samo si lepo odbio ponudu kad te zvali i na kraj dobio 24×50. A ekoguard je njih cimao za popust u tome je velika razlika.
Ma poslali su i meni taj broj, ma ja sam samo 3 dana pred istek pitao sta nude da obnovim UO. I to je to dali ponudu 6x50 odbio i nakon toga nista ja njih nisam zvao vec oni mene 2-4 puta dok nisam uzeo idp i tad 5 put.Razlika između njih dvojice što je Ekoguard zvao PRE isteka UO i to je verovatno i presudilo.
Drugo je kada zoveš nakon isteka UO i kada ti oni sami pošalju SMS poruku sa tim brojem kao što su poslali Miksat-u.
Odgovorih ti u DM da ne ide tema u off dalje.Nisam nista uvredljivo rekao , da jesam neko bi me opomenuo , ali su pocele licne stvari deca da se pominju nisam u tom fazonu. Ode tema u off , neka obrisu administratori poruke u kojima sam nekoga vredjao.
Može da bude ali ne mora da znači.Razlika između njih dvojice što je Ekoguard zvao PRE isteka UO i to je verovatno i presudilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari