Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

^ Dobro je, čoveče isprepada me da su prestali sa tom varijantom nuđenja 24x50% posle zatraženog idp-a. Jer okvirno pre dve godine je i počela ta fora, pa sam na osnovu toga pomislio da su je ukinuli.
Ipak nisi bio pažljiv na času, dok nisi znao da mora da se dobije papir nakon traženja idp-a, pomenuto u ovoj temi više puta.
Bitno da se sve dobro završilo, a najbitnije da fora još uvek radi
Ja pre skoro 2 god kada sam tražio IDP , papir nisam dobio . Cura u poslovnici me pitala samo hoću li sve usluge da raskačim i rekoh joj da . Prošao vikend i zvali me uz ponudu 24 x 50%
Krajem decembra mi ističe UO pa ću opet pokušati da preko IDP dobijem 24 x 50%

Jedan clan je ovde pisao da je dobio 20 meseci na bakru. Mene kad zvali radi neke postpejd tarife , kaze radnica vidim da vam istice box (kraj novembra) mogu da vam ponudim 16 meseci u pola cene. Verovatno tako pise u sistemu, ne zanima me box vise , nisam im pisao nisam ih zvao
Dobio sam na bakar super plan 4
18 meseci 50% zaključen ugovor 11.10.2024

^ Dobro je, čoveče isprepada me da su prestali sa tom varijantom nuđenja 24x50% posle zatraženog idp-a. Jer okvirno pre dve godine je i počela ta fora, pa sam na osnovu toga pomislio da su je ukinuli.
Ipak nisi bio pažljiv na času, dok nisi znao da mora da se dobije papir nakon traženja idp-a, pomenuto u ovoj temi više puta.
Bitno da se sve dobro završilo, a najbitnije da fora još uvek radi
Isprepadao sam i ja sam sebe, racunam tu zena radi zna i sta trazim i sta treba da radi, ***, greska u koracima.
U sv. sl. fora i dalje radi i mislim i da ce jos dugo, dugo jer bolje im je da im dajete tu po meni realnu cenu nego drugima tj Yetelu ili Yunetu doduse niko za Yunet od njih nije ni cuo.
Nisam verovao da cu i tv moci na rate i fon da mi je trebalo sam mogao - 15000 sa 3 stara uredjaju.
Boga mi su velikodusni i da znate ako kome treba i tv i/ili i fon sta je jos moguce sa 50x24.

Isprepadao sam i ja sam sebe, racunam tu zena radi zna i sta trazim i sta treba da radi, *********, greska u koracima.
U sv. sl. fora i dalje radi i mislim i da ce jos dugo, dugo jer bolje im je da im dajete tu po meni realnu cenu nego drugima tj Yetelu ili Yunetu doduse niko za Yunet od njih nije ni cuo.
Nisam verovao da cu i tv moci na rate i fon da mi je trebalo sam mogao - 15000 sa 3 stara uredjaju.
Boga mi su velikodusni i da znate ako kome treba i tv i/ili i fon sta je jos moguce sa 50x24.
Televizori su svakako dostupni za kupovinu na rate bez obzira da li imas box ili ne, mozes i uz postpejd broj da uzmes.
Isto je i za Eko popust od 15.000 din, moze svako da uzme tako da nije nikakav poseban benefit nego su pokusali da ti uvale sve komplet pa app :D

Vala su se bas otvorili popust na box paket svih 24 meseca i telefon ranije nije moglo. Mislim da tv moze svako uzeti ko ima neku uslugu u Telekomu. Nista uzmi teefona ja cu placati rate. 😄

@dulo.opusteno
Super, znaci moze to da se gura do 24 ko bude uporan.
Trazio si migracioni broj ili vratio opremu?

Poslednja izmena:
Televizori su svakako dostupni za kupovinu na rate bez obzira da li imas box ili ne, mozes i uz postpejd broj da uzmes.
Isto je i za Eko popust od 15.000 din, moze svako da uzme tako da nije nikakav poseban benefit nego su pokusali da ti uvale sve komplet pa app :D
Aman nije on meni uvaljivao ja sam pitao, drugo znam da sve to mozes ali bez 24x50 a to je benefit koji nema ni 5% ljudi to sto mi na forumu znamo foru to ne znaci da je svi znaju i da svi dobijaju, naprotiv.
Nekad nisi mogao da dobijes i toliki popust i da uzmes uredjaj, ja sam bas mislio da ce mi reci brt pa jel ti malo 24x50 pa bi jos i tv na rate, to ranije nije moglo bar se secam u Vipu sada A1 nisi mogao jeftinije cene i uredjaj ili ili je bilo.
Vala su se bas otvorili popust na box paket svih 24 meseca i telefon ranije nije moglo. Mislim da tv moze svako uzeti ko ima neku uslugu u Telekomu. Nista uzmi teefona ja cu placati rate. 😄
Upravo to napisah g-dinu 🤣 Mandi sta god da sam trazio cini mi se da bi dobio.
Koji ti treba tel?😄

Nego sad ne znam sta sa tolikim neogranicenim netom da radim, na sluzbenom vec 10 god imam neograniceni net(Telenor, Yetel) a sad i kod Mts, da mogu nekom da prosledim...

Poslednja izmena:
@ekoguard
Nije ranije moglo max popust i telefon. Na box nisam mogao.da izboksujem.
Ma salim se hvala, kao merkam telefone ali cekam da jos padnu cene. Kad bi znao da ce poskupeti uzeo bi odmah telefon. Na ovu inflaciju i sa 15000 eko popusta se ispalti uzeti telefon.

@ekoguard
Nije ranije moglo max popust i telefon. Na box nisam mogao.da izboksujem.
Ma salim se hvala, kao merkam telefone ali cekam da jos padnu cene. Kad bi znao da ce poskupeti uzeo bi odmah telefon. Na ovu inflaciju i sa 15000 eko popusta se ispalti uzeti telefon.
Pa to znaci ni u Mtsu nije to moglo, ne znam jel bas toliko ovo Mandi zanimljivo da se kaci na svaki moj post da se smeje i sve suprotno pise, aj ja razumem konstruktivnu diskusiju ali sad bas sve sto pisem ti nekako sa sprdnjom dotaknes to ne razumem, da je bar tacno to sto pise nego od pocetka pa evo i do sad sve nekako klinacki podbada.
No, idemo dalje necemo vise o tome, da ja sam zaista mislio da ce me lik oduvati, ono nudi box4 beli, ja onako "nezahvalno" sve je to lepo, ali ja bih zlatni sa 24x50, ma moze, ja bih i tv ma moze i to, a ako hocete i telefon i ako imate 3 stara uredjaja(svakako imam) moze i popust od 15000, au reko svaka cast a do danas sam razmisljao dal ce i taj 24x50 dati jer sam se smorio pa nisam ni verovao iako je to standardna procedura, a da dakle ono sto je lupio onaj iz poslovnice veze sa vezom nema i dobro da nisam naseo tad, kao sto i veze nema ako zoves iz bilo kog razloga mts za ponudu.
Racunaj da ce ti najverovatnije poskupeti, daj boze da gresim ali sve cene odose u nebesa sto bi rekao "glavni" jednom prilikom😄

Ja ti govorim proverene info, ne lupam i ne izmisljam.
Vec par meseci sve to sto ti je sada nudio a sto ti smatras da je “dodatni benefit” (odnosno to sto si ti pitao za tv i fon) moze da dobije bilo ko, to je poenta i odgovorio sam na tvoj komentar ne tebi licno nego ostalim ljudima da znaju.

Ja ti pricam(a i drugi clanovi) da to ranije nije bilo slucaj da ti daju benefit od recimo 24x50 i mogucnost da kupis uredjaje i da imas jos i velike popuste, ne znam mozda si jako mlad(delujes mi generalno) ali to nekad nije bio slucaj ni u Mtsu ni u Vipu sadasnjem A1 ako si dobio neki popust na tarifu na tel mozes da zaboravis, tako je bilo nekad a ja posto sam mozda i previse mator secam se toga da sam jos davnih dana u Vipu trazio to i rekli su onda nema popus na 50% bese na tarifu ja ti o tome pricam da sam ja zbog tog i slicnih mojih iskustava i sa Mts kad sam 2020 uzeo jedan tel nisam dobio popust a sad sve moze i popust i uredjaji.
E sad ko mi kriv kad sam mator i secam se kako je nekad bilo.

PS. Ako ti je to 94 u niku godina rodjenja, onda mi je jasno zasto se ne razumemo i zasto se ti mozda necega ne secas jer preko 15 godina razlike je previse.👍

Bice da Nemanja prati ovaj forum ;)

Nesto sumnjam da oni prate forum, sede oni negde i piju kafe cesto, razemenjuju info. Ne vrhu , nego ono agent telekoma sretne negde agenta A1 i Yettela. Nego da vidimo kako ce odgovoriti Mts na akciju A1 u sledecim danima. 😀

Inače vrhunac bezobrazluka tih prodavača je što starim ljudima masovno uvaljuju Box sa internetom iako im treba samo fiksna i tv pa ljudi i ne znaju da imaju internet uslugu.

Većina matorih je ispranog mozga zahvaljujući televiziji, jednostano ne mogu da prate ovaj tempo života, pa i u vezi provajderskih usluga, zato sam mojima rekao u bukvalnom smislu i kad vas neko koga znate zove, samo da bi vas pitao "kako ste", recite da zovu mene. Doduše, za mts uslugu sam ostavio moj broj telefona.

Jeste vi zadovoljni kvalitetom slike kod mts-a?

Da li se povecava njena

ostrina sa vecim box paketom?

Trenutno sam na box3 (probni period od 14 dana).

Na SBB-u mi je bila kao ostrija slika.

Ako predjem na box4, ili sta vec ima, da li ce biti bolja rezolucija?

Poslednja izmena:
Pogledaj temu za Iris TV.
Ima u njoj oko podešavanja slike. Ne menja se ništa, na optici su ti odmah pušteni HD kanali. MTS pušta 1080i50Hz signal u HD paketima i naravno mora preko HDMI kabla.

Sbb ima svetliju sliku. Ustvari sbb ima normalnu sliku a mts tamno mutnu.

Nazad
Vrh Dno