shamanNS
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,155
@LFShadow0 Naravno da je obavezno da im platiš i fixni telefon uslugu.
Kakve veze ima TV? Ja sam pitao da li moze DSL internet bez placanja fiksnog telefona@LFShadow0 Naravno da je obavezno da im platiš i TV uslugu.
Ja pre skoro 2 god kada sam tražio IDP , papir nisam dobio . Cura u poslovnici me pitala samo hoću li sve usluge da raskačim i rekoh joj da . Prošao vikend i zvali me uz ponudu 24 x 50%^ Dobro je, čoveče isprepada me da su prestali sa tom varijantom nuđenja 24x50% posle zatraženog idp-a. Jer okvirno pre dve godine je i počela ta fora, pa sam na osnovu toga pomislio da su je ukinuli.
Ipak nisi bio pažljiv na času, dok nisi znao da mora da se dobije papir nakon traženja idp-a, pomenuto u ovoj temi više puta.
Bitno da se sve dobro završilo, a najbitnije da fora još uvek radi
Dobio sam na bakar super plan 4Jedan clan je ovde pisao da je dobio 20 meseci na bakru. Mene kad zvali radi neke postpejd tarife , kaze radnica vidim da vam istice box (kraj novembra) mogu da vam ponudim 16 meseci u pola cene. Verovatno tako pise u sistemu, ne zanima me box vise , nisam im pisao nisam ih zvao
Isprepadao sam i ja sam sebe, racunam tu zena radi zna i sta trazim i sta treba da radi, ***, greska u koracima.^ Dobro je, čoveče isprepada me da su prestali sa tom varijantom nuđenja 24x50% posle zatraženog idp-a. Jer okvirno pre dve godine je i počela ta fora, pa sam na osnovu toga pomislio da su je ukinuli.
Ipak nisi bio pažljiv na času, dok nisi znao da mora da se dobije papir nakon traženja idp-a, pomenuto u ovoj temi više puta.
Bitno da se sve dobro završilo, a najbitnije da fora još uvek radi
Televizori su svakako dostupni za kupovinu na rate bez obzira da li imas box ili ne, mozes i uz postpejd broj da uzmes.Isprepadao sam i ja sam sebe, racunam tu zena radi zna i sta trazim i sta treba da radi, *********, greska u koracima.
U sv. sl. fora i dalje radi i mislim i da ce jos dugo, dugo jer bolje im je da im dajete tu po meni realnu cenu nego drugima tj Yetelu ili Yunetu doduse niko za Yunet od njih nije ni cuo.
Nisam verovao da cu i tv moci na rate i fon da mi je trebalo sam mogao - 15000 sa 3 stara uredjaju.
Boga mi su velikodusni i da znate ako kome treba i tv i/ili i fon sta je jos moguce sa 50x24.
Aman nije on meni uvaljivao ja sam pitao, drugo znam da sve to mozes ali bez 24x50 a to je benefit koji nema ni 5% ljudi to sto mi na forumu znamo foru to ne znaci da je svi znaju i da svi dobijaju, naprotiv.Televizori su svakako dostupni za kupovinu na rate bez obzira da li imas box ili ne, mozes i uz postpejd broj da uzmes.
Isto je i za Eko popust od 15.000 din, moze svako da uzme tako da nije nikakav poseban benefit nego su pokusali da ti uvale sve komplet pa app![]()
Upravo to napisah g-dinu 🤣 Mandi sta god da sam trazio cini mi se da bi dobio.Vala su se bas otvorili popust na box paket svih 24 meseca i telefon ranije nije moglo. Mislim da tv moze svako uzeti ko ima neku uslugu u Telekomu. Nista uzmi teefona ja cu placati rate. 😄
Pa to znaci ni u Mtsu nije to moglo, ne znam jel bas toliko ovo Mandi zanimljivo da se kaci na svaki moj post da se smeje i sve suprotno pise, aj ja razumem konstruktivnu diskusiju ali sad bas sve sto pisem ti nekako sa sprdnjom dotaknes to ne razumem, da je bar tacno to sto pise nego od pocetka pa evo i do sad sve nekako klinacki podbada.@ekoguard
Nije ranije moglo max popust i telefon. Na box nisam mogao.da izboksujem.
Ma salim se hvala, kao merkam telefone ali cekam da jos padnu cene. Kad bi znao da ce poskupeti uzeo bi odmah telefon. Na ovu inflaciju i sa 15000 eko popusta se ispalti uzeti telefon.
Da uplasio sam Nemanju mene je zvao u po. u 14h, vec u 15h je bio aktivan nova UO i pusten 1Gbps/500Mbit i to lepo funkcionise sasvimU nedelju podnet zahtev za IDP...
Danas zvao Nemanja, vec aktiviran novi ugovor 24x50%
Negoooo, da se zna, kad sam ih naceo sad vi udrite sto jace🤣Uterao im @ekoguard strah u kosti 😂
Ma jok, samo se plasi😎Bice da Nemanja prati ovaj forum![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari