Propustio si, ne zelim u Yetel i meni su nudili 13 po dinar ali ne zelim na Yetel.Možda sam propustio to, ali @ekoguard , zašto onda ako je već sve tako, ne predješ u Yettel ?
Danas me zvali i nude 13m za 1 dinar.
Nije ovo Mtsov broj.+381 63 603087 - Da li je ovo mozda neki Mts - ov broj?
Mislim se mozda oni zovu da nude produzetak ugovora?
U zadnje vreme me cesto zovu iz atlas osiguranja (valjda me neko preporucio ili su nekako drugacije dosli do mog broja) i uvek zove drugi agent sa drugog broja.
Danas bio propusteni poziv sa vog broja ali sam bio na poslu pa nisam cuo telefon,pa ako su opet ovi iz atlasa da ne zovem bezveze.
Ako ne želiš i nećeš prelaziti u Yettel onda nema tu nekog filozofiranja već ćeš prihvatiti šta ti nudi MTS. A ako ste već do faze "rekli da mogu da vratim opremu u poslovnicu" onda od čekanja da oni pozovu ponovo samoinicijativno nemaš ništa osim troškova (ako ti je Box već razformiran onda te "deru" fino za svaki dan koji prođe bez potpisa novog ugovora). Nego treba ti njih da kontaktiraš i izraziš želju za "nastavkom saradnje" i šta ti ponude taj put to ti je... gde naravno da nemaš garancije ni da će ponovo da nude tih 18 meseci 50% umesto neke još dodatno lošije ponude.Propustio si, ne zelim u Yetel i meni su nudili 13 po dinar ali ne zelim na Yetel.
Vidi, nisu mi razmontirali box vec 7 dana, nisu mi poslali ni idp ne mogu ni u Yetel da idem i da hocu, ne znam posle koliko oni rasformiraju box i za koliko daju idp.Ako ne želiš i nećeš prelaziti u Yettel onda nema tu nekog filozofiranja već ćeš prihvatiti šta ti nudi MTS. A ako ste već do faze "rekli da mogu da vratim opremu u poslovnicu" onda od čekanja da oni pozovu ponovo samoinicijativno nemaš ništa osim troškova (ako ti je Box već razformiran onda te "deru" fino za svaki dan koji prođe bez potpisa novog ugovora). Nego treba ti njih da kontaktiraš i izraziš želju za "nastavkom saradnje" i šta ti ponude taj put to ti je... gde naravno da nemaš garancije ni da će ponovo da nude tih 18 meseci 50% umesto neke još dodatno lošije ponude.
To je moj slucaj, ali...Ja sam jednom pozvao na njihov broj koji su mu ostavili u sms poruci da mi ugovor istice za 2 dana, da ih zovem jer imaju specijalnu ponudu za mene.
Zvao ih posle isteka, nisam prihvatio sta mi nude, otisao u posovnicu, trazio IDP broj, niti su me pitali zasto zelim da odem, niti sam ja tvrdio pazar, blefirao samo. Otisao kuci i sutra ujutru me zvali.
![]()
Pisao sam ti već pre neki dan odgovor kako je ta priča išla u slučaju mog brata (koji je na kraju dobio 24x 50% ugovor). Ja lično iskustvo nemam jer kod mene na selu nema MTS optika već Supernova optika (i ZLOrion optika, koju ja korisnik od 2020.).Znas li ti nesto?
Vidi, nisu mi razmontirali box vec 7 dana, nisu mi poslali ni idp
????ali @shamanNS mi zabranio da pišem tamo
I 4K gratisSinoc sam podneo zahtev za IDP broj za majku koristi Boks 2 optika .Jutros su me zvali 24 meseca na 50 % cene. Poslali ugovore na email i zavrsili.
Bio si se nešto iznervirao pre par godina, ušli smo u neku polemiku ne mogu da se setim oko čega, na kraju si zahtevao da se kaznim, što se i dogodilo, ne mogu da pišem na toj temi od tada.
Ovako ima pod smetnje sa danasnjim datumom otvoren nalog sa naslovom BBTF preuzet, a u resenim smetnjama ima:Pogledaj šta imaš i pod kojim datumima pod "Smetnje" i "Rešene smetnje" i "Moje porudžbine":
https://moj.mts.rs/podrska
https://moj.mts.rs/podrska/moje-porudzbine
Pa vidi da li je tvoj zahtev još u statusu obrade ili ga smatraju za rešen / zatvoren slučaj 😂
I proveri naravno i inbox MTS mail adrese.
Pod moje porudzbine nemam tu nista, mislim ima neke modifikacije neke promene tarife ali to jos nesto pocetkom godine februar ne znam ni to sta su radili nisam nikad nista slicno ni trazio ali u ovom mesecu nema nista takvo.A Moje porudžbine?
Za "smetnju" sa statusom preuzeto i današnjim datumom da li si ih ti kontaktirao danas?
Sve te kontakte sa podrškom obično evidentiraju pod "smetnja". I nije retkost ni da tvoje 1 kontakt podrške rezultuje sa više od jedne "smetnje".
Ako imaš "smetnju" koja nije sa statusom završeno / rešeno i nisi dobila IDP i nisu razbucali Box paket onda moooguće da još obrađuju tvoj zahtev za IDP i da će te zvati ponovo i buditi nešto.
A možda i neće nego ti samo sutra-prekosutra razbucaju Box paket, pošalji IDP na mail i zatvore "smetnju".
Tako da je bio kod mog brata. Kao sve završili a pozvali i razlogovarali sa korisnikom nisu. Pa amo ih ponovo kontaktirali i onda se naravno na MojMTS pojavila nova nezatvorena "smetnja". Pa su pozvali 2-3 dana kasnije.
Aha znaci ja sam trebao da trazim taj papir, otici cu da ga trazim, a jos mi radi komplet box kao i deljeni net od 200GB i dalje, to nije normalno ako sam raskinuo ugovor jer valjda kad si pod UO dobijas tu beneficiju ili gresim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari