Evo update-a: bili smo u poslovnici juče, zahtevali IDP, zvali me jutros i ponudili Box 4 plavi lite za 3000 dinara 24 meseca (i crveni bi bio sasvim dovoljan, ali da ne cepidlačimo). Deda zadovoljan, ja potvrdio saglasnost putem emaila da ne cimam čoveka opet do poslovnice, čekam potvrdu od MTS-a i trebalo bi da je to to.Deda je na optici Box 4 i 10. oktobra bi trebalo da mu istekne ugovor. Zvali su ga pre nekoliko nedelja i poslali mu novi ugovor po vrlo nepovoljnim uslovima (tipa prvi mesec 50%) i on je potpisao, uprkos mom upozorenju da ne radi i da sačeka istek ugovora... Posle smo iskoristili smo pravo da odustanemo od ugovora u roku od 14 dana. Sad kad se ulogujem u njegov nalog, vidim da su razmontirali BOX4 na pojedinačne usluge :/ Šta nam je dalje činiti? Ako ovako budem tražio IDP broj, bojim se da nećemo dobiti nikakve popuste (ili će popust biti samo za kućni internet), jer ne vide usluge u sistemu kao BOX4...
Može jedno pitanje? Da li si broj telefona na koji su te zvali ostavio svoj ili dedin iz tog boxa?Evo update-a: bili smo u poslovnici juče, zahtevali IDP, zvali me jutros i ponudili Box 4 plavi lite za 3000 dinara 24 meseca (i crveni bi bio sasvim dovoljan, ali da ne cepidlačimo). Deda zadovoljan, ja potvrdio saglasnost putem emaila da ne cimam čoveka opet do poslovnice, čekam potvrdu od MTS-a i trebalo bi da je to to.
U poslovnici sam ostavio svoj broj telefona i zvali su me na njega. Dedi sam za svaki slučaj rekao da kaže da se ne razume ako ga budu zvali i da im prenese da zovu mene, ali srećom nije bilo potrebe za tim.Može jedno pitanje? Da li si broj telefona na koji su te zvali ostavio svoj ili dedin iz tog boxa?
Imam u svojoj okolini jednu stariju osobu kojoj bi da pomognem da izboksuje taj popust preko idp-a ali se bojim da se neće snaći kad je nazovu. Da li možda mogu ostaviti svoj broj telefona ili moraju da zovu baš na taj iz box-a
Ja sam isto tako dobio za matore, samo ovaj jači box plavi za 3k mesečno. Bili na lite-u pre toga, a kod ponude nisu čak ni pomenuli da je ta cena za jači plavi. Nisam hteo da ih zovem i da tražim novu ponudu za plavi lite, bilo bi jeftiinije za još nekih 200dinara.Evo update-a: bili smo u poslovnici juče, zahtevali IDP, zvali me jutros i ponudili Box 4 plavi lite za 3000 dinara 24 meseca (i crveni bi bio sasvim dovoljan, ali da ne cepidlačimo). Deda zadovoljan, ja potvrdio saglasnost putem emaila da ne cimam čoveka opet do poslovnice, čekam potvrdu od MTS-a i trebalo bi da je to to.
Mislim da je bilo u ovoj temi, prelistaj nekoliko strana unazad, da su nekome na prvi poziv nudili nešto manje, pa da su ga onda drugi put zvali i da je dobio 24x50%To sam ja hteo zlatni sa 50% ne daju ne njega, nego nijedan paket sa 24 50% najvise 18.
Ne mogu da verujem koji sam baksuz 99% ljudi dobilo 24 po 50% a ja u onih 1%, ovome se nisam nadao, ali da budete pripremljeni vi kojima istice UO uskoro izgleda da toga vise nema a voleo bih da se javi neko kome istice uskoro UO pa da vidimo sta kazu njemu.
PS. jel posle toga kad kazete da ne prihvatate ponudu vise ne zovu sa nekom novom? Pitala me jel konacna odluka da raskidate ugovor, rekoh ako je to sto mi nudite maksimalno onda da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari