Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ukratko DA, i ne uzimate migracioni kod, vec idp broj.
Migracioni kod ili ti MIK se dobija kod bakra, za optiku se dobija idp broj.

Izgleda da se bliži to famozno ljeto i evropsko prvenstvo u fudbalu, za kada je direktor Lučić najavljivao MOVE box-ove i platformu.
Naime, od 03.10. za mobilne Android i iOS uređaje stiže nadogradnja MOVE aplikacije koja od sada, prilikom pokretanja, nudi izbor operatera Telekom Srbija.
Ostavljam ovde link i nadam se da je ispravan tj. da nije skraćen
https://bit.ly/move-uputstvo

Deda je na optici Box 4 i 10. oktobra bi trebalo da mu istekne ugovor. Zvali su ga pre nekoliko nedelja i poslali mu novi ugovor po vrlo nepovoljnim uslovima (tipa prvi mesec 50%) i on je potpisao, uprkos mom upozorenju da ne radi i da sačeka istek ugovora... Posle smo iskoristili smo pravo da odustanemo od ugovora u roku od 14 dana. Sad kad se ulogujem u njegov nalog, vidim da su razmontirali BOX4 na pojedinačne usluge :/ Šta nam je dalje činiti? Ako ovako budem tražio IDP broj, bojim se da nećemo dobiti nikakve popuste (ili će popust biti samo za kućni internet), jer ne vide usluge u sistemu kao BOX4...
Evo update-a: bili smo u poslovnici juče, zahtevali IDP, zvali me jutros i ponudili Box 4 plavi lite za 3000 dinara 24 meseca (i crveni bi bio sasvim dovoljan, ali da ne cepidlačimo). Deda zadovoljan, ja potvrdio saglasnost putem emaila da ne cimam čoveka opet do poslovnice, čekam potvrdu od MTS-a i trebalo bi da je to to.

Evo update-a: bili smo u poslovnici juče, zahtevali IDP, zvali me jutros i ponudili Box 4 plavi lite za 3000 dinara 24 meseca (i crveni bi bio sasvim dovoljan, ali da ne cepidlačimo). Deda zadovoljan, ja potvrdio saglasnost putem emaila da ne cimam čoveka opet do poslovnice, čekam potvrdu od MTS-a i trebalo bi da je to to.
Može jedno pitanje? Da li si broj telefona na koji su te zvali ostavio svoj ili dedin iz tog boxa?
Imam u svojoj okolini jednu stariju osobu kojoj bi da pomognem da izboksuje taj popust preko idp-a ali se bojim da se neće snaći kad je nazovu. Da li možda mogu ostaviti svoj broj telefona ili moraju da zovu baš na taj iz box-a

Naravno da možeš, ali je diskutabilno da li će to ispoštovati pošto se dešavalo da zovu glavni broj, a ne onaj na koji im je rečeno da se jave 😃

Može jedno pitanje? Da li si broj telefona na koji su te zvali ostavio svoj ili dedin iz tog boxa?
Imam u svojoj okolini jednu stariju osobu kojoj bi da pomognem da izboksuje taj popust preko idp-a ali se bojim da se neće snaći kad je nazovu. Da li možda mogu ostaviti svoj broj telefona ili moraju da zovu baš na taj iz box-a
U poslovnici sam ostavio svoj broj telefona i zvali su me na njega. Dedi sam za svaki slučaj rekao da kaže da se ne razume ako ga budu zvali i da im prenese da zovu mene, ali srećom nije bilo potrebe za tim.

Ja sam isto tako dobio za matore, samo ovaj jači box plavi za 3k mesečno. Bili na lite-u pre toga, a kod ponude nisu čak ni pomenuli da je ta cena za jači plavi. Nisam hteo da ih zovem i da tražim novu ponudu za plavi lite, bilo bi jeftiinije za još nekih 200dinara.

Cudno, ni juce, ni danas me nisu zvali za obnovu nadam se onda u ponedeljak jer ako ne zovu u ponedeljak bas cu se zabrinuti da me ni nece zvati ono devojce u poslovnici rece zvace vas neko danas ili sutra, niko ne zva ni juce a ni danas, koliko ste najduze cekali na poziv za njihovu ponudu za 24 po 50% nakon isteka UO?
Rekao sam im a i devojce upisa da mi Yettel nudi 13 po 1 rsd(zaista mi i nude), da zelim da prenesem i fiksni i svih 4 broja u drugu mrezu ukoliko mi ne ponude prihvatljivu ponudu a ono sto su mi nudili od 6 meseci po 50% i 18 po 50% nije mi prihvatljivo.
Necu valjda biti skoro jedini baksuz da me puste tek tako a od prvog dana sam kod njih kad su poceli komercijalno da nude net bese 2005 ili 06 ako se secam sad sa ove distance jos imam sve kod njih 4 mobilna broja, fix, pa uvek imam neki box4 od kako su box pakete i uveli.

… nekad nisu preterano sentimentalni na upozorenje o prenosu brojeva, rasturanju Boxa i sl… nekada grabe da te zadrže… ali, jednostavno mislim da si ‘uboo’ vikend i da će te neko pozvati u ponedeljak…

Nadam se, narocito sto cu ja uzeti najskuplji paket a nabrojao sam sta sve i koliko dugo sam kod njih, da mi rece devojce od pon. ocekujte poziv ne bi se cimao, al ona rece petak ili subota ni spomenula ponedeljak nije.
Al aj videcemo.
Zato pitam koliko dugo su ljudi cekali na poziv aj ako ima neko preko 4 dana da je cekao na poziv nek se javi da znam sta mi sleduje.
Jel na mail salju idp broj i sta ako mi ne daju 24 meseca nego kao sto su mi max nudili 18 meseci? Jel su nekom nakon isteka UO nudili "samo" 18 meseci po 50% pitam za optiku, naravno?

@ekoguard
Ne znaju oni gde biju druze zovu na sve strane. Zvali me dva puta da nude apolon, jedan put na moj box , drugi put na kevin box. Onda zvali na kevin box3 gde placa samo fixnu telefoniju, da mogu da prenesem broj iz A1 ili Yettel i jos godinu dana taj postpejd broj se ne placa. Reko sigurno se ne placa mi samo fixni na taj box3 placamo kaze sigurno, ajde razmisli jer imas neki A1 broj da preneses.
A zvali za neki soko lite trazio neke benefite , ali posle 4-5 dana od maila. Imaju bas guzvu kazu da ih jure da zivkaju za sve moguce, samo malo sacekaj..😄

Meni za 20 dana istice ugovor,ako u medjuvremenu ne zovu i ne ponude nesto prihvatljivo,onda na dan isteka ili dan posle idem da vratim opremu?
Posto nemam drugu alternativu moram da cekam da prodje jedan mesec pa da se ponovo prijavim i da budem novi korisnik?

pa imaš yettel kao alternativu

Nisam napomenuo da zivim na selu i da nemam mogucnosti za nikakav opticki net.

Evo sad su me zvali iz Mts, ne postoji ponuda 24 meseci po 50% najvise moze da daju 18% 50 i 6 full cena da znate, ja ne mogu da verujem bio sam ubedjen da ce mi dati 24 po 50% ali toga izgleda vise nema.

… krenuli da tvrde pazar… ako imaš bolju ponudu od Yettela, ne razmišljaj… tvoj novac, tvoja odluka…

Brt rekao sam im ponudu od Yettela, rekao sam da cu preneti i fiksni broj u Yettel to ih mnogo boli istekla UO pre 3 dana i nista nije pomoglo kaze takvu ponudu vise nemaju, ja joj kazem da je drug dobio 24 po 50% kaze ponude su promenjive i to je max sto moze da ponudi nema mogucnost za vise.

Iskreno ne ide mi se u Yettel iz mnogo razloga.
Sta sad nude novim korisnicima?

Ja sam 18.09 dobio 50% 24 meseca, istekla ugovorna obaveza, podneo idp, zvali pitaju što idete rek’o Yettel mi nudi 12 meseci za dinar, kaže može li 50% 24 meseca, rek’o može uz koji paket kaže uz bilo koji, zlatni box 4 uzeo za 3750 sa e računom.

To sam ja hteo zlatni sa 50% ne daju ne njega, nego nijedan paket sa 24 50% najvise 18.
Ne mogu da verujem koji sam baksuz 99% ljudi dobilo 24 po 50% a ja u onih 1%, ovome se nisam nadao, ali da budete pripremljeni vi kojima istice UO uskoro izgleda da toga vise nema a voleo bih da se javi neko kome istice uskoro UO pa da vidimo sta kazu njemu.

PS. jel posle toga kad kazete da ne prihvatate ponudu vise ne zovu sa nekom novom? Pitala me jel konacna odluka da raskidate ugovor, rekoh ako je to sto mi nudite maksimalno onda da.

Poslednja izmena:
Bilo je pitanje vremena kad ce prestati da daju popust 24x50%. Sad je pitanje koliko ljudi je spremno da zatrazi IDP broj i ode , da sutra opet pocnu nuditi 24×50. Mora malo borbe i na kraj svako odlucuje za svoj dinar.

To sam ja hteo zlatni sa 50% ne daju ne njega, nego nijedan paket sa 24 50% najvise 18.
Ne mogu da verujem koji sam baksuz 99% ljudi dobilo 24 po 50% a ja u onih 1%, ovome se nisam nadao, ali da budete pripremljeni vi kojima istice UO uskoro izgleda da toga vise nema a voleo bih da se javi neko kome istice uskoro UO pa da vidimo sta kazu njemu.

PS. jel posle toga kad kazete da ne prihvatate ponudu vise ne zovu sa nekom novom? Pitala me jel konacna odluka da raskidate ugovor, rekoh ako je to sto mi nudite maksimalno onda da.
Mislim da je bilo u ovoj temi, prelistaj nekoliko strana unazad, da su nekome na prvi poziv nudili nešto manje, pa da su ga onda drugi put zvali i da je dobio 24x50%

Cisto sumnjam da ce tako biti posto mi je rekla to je to sto moze da mi ponudi i da mogu da vratim opremu u poslovnicu.

Meni nisu ponudili ništa, pa sam prešao u Yettel, doduše prešao bih i da su nudili, ali nisu. Ima tome već tri godine

Nazad
Vrh Dno