Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Jedno pitanje ko ima Box beli.Da li je Deezer free tokom cele ugovorne obaveze?I koliko ljudi može da se ubaci da sluša?

Ti deezer nalozi preko operatera su za samo jednog korisnika istivremeno. Možeš da ih ubaciš koliko hoćeš, ali samo jedan može u jednom trenutku da sluša

@dalek
Sve je isto u box 4u4 , nisu nista menjali sem kolicine, sad daju 200gb ili 300gb ako pridruzis jednu mobilnu liniju u box paket.
Isitce box za 2 meseca , zvali iz Mts-a , kaze gospodjica imamo ponudu za vas 1 mesec u pola cene za produzenje ugovora. Ja vama nudim 4 meseca da placam punu cenu a 20 meseci po 1 dinar . Posle toga tisina..i mozete u poslovnicu da vidite za taj benefit kaze ona. 😁
Nije baš sve isto, pročitaosam negde da ima koska, za pridruživanje broj u box mora da se aktivira net limit po ceni od 149 din, na svakom broju pa i na onom osnovnpm u boxu... lopovi ostaju lopovi.

I onda tebi na mail stiže statistika slušanja itd, i naravno sve što ide uz nalog omiljene pesme, liste, sve je sherovano... Zato postoji i deezer family za više profila.

Ostavio kontakt za 24m 50% - ne daju Box popust uopste, samo 6m 50% :(

Znači ovo što MTS nudi je Deezer Solo🤣
Isto kao i Telenor yetel ili ko se već kako zvao unazad. Imaš hifi ako ti je bitno. Bar je bio dok sam bio u Telenoru.
Edit: okačio sam negde skoro za box4u4. Za nove korisnike su uveli taj Net limit. Kod mene radi bez toga ali nema mrdanja sada🙂 inače je 200 gb za deljenje.
Nije fer ali njihova firma, uslovi takvi kakvi su, pa hoćeš ili nećeš. Nije ni neka lova da ću da puknem ali baš bezveze.

Poslednja izmena:
Ja zvao da mi deaktiviraju taj Net limit jer pored 300GB,ne treba mi kad ono kažu da je to dzabe u sklopu Soko tarife 😲

Ja zvao da mi deaktiviraju taj Net limit jer pored 300GB,ne treba mi kad ono kažu da je to dzabe u sklopu Soko tarife 😲
Ti zapravo uz Soko Lite imaš 100gb neta + 199gb zbog letnje promocije koja je u toku a Net Limit ti omogućava i korišćenje neta i nakon toga, imaćeš 10mbps :)

Ili KT

Zvao za produženje ugovora, istekao mi 13-og dok sam bio na odmoru van zemlje.
Preko telefona mi nudili prvo 1 mesec upola cene, pa 6, pa 9, pa 12. (Paket :Fiksna + Net 200 + Omorika 12).
Pa ću do poslovnice danas ili sutra da tražim zahtev za IDP broj.

Da li je neko radio ovlašćenje za drugu osobu? Hoću da završim popust za dedu za Box, star čovek, ne razume se i teško mu je da hoda do poslovnice, pa bih završio to za njega. Koja je procedura?

Onda ostaje ovlašćnje od notara...

Ako je osoba baš nepokretna onda možeš i da dovedeš notara. Za raskid znam da može jer sam imao tu situaciju, za sklapanje ugovora nisam siguran. Najbolje sa notarom i njima to proveri.
Generalno možeš i da im tražiš da to rešite mail-om ako je produženje, samo se odgovori sa saglasan na mail. Vidi sa mts-om, nije da mora uvek u poslovnicu da se ide.

Da li je neko radio ovlašćenje za drugu osobu? Hoću da završim popust za dedu za Box, star čovek, ne razume se i teško mu je da hoda do poslovnice, pa bih završio to za njega. Koja je procedura?
može i sklapanje i raskid ugovora i sl, ali mora deda da potpiše punomoćje kod notara. ima i onih koji izlaze na teren, ali to se dodatno naplaćuje, plus, što notari uglavnom izbegavaju izlazak, pa dok nađeš nekog... zavisi i od opštine u kojoj se nalazite.

Ostavio kontakt za 24m 50% - ne daju Box popust uopste, samo 6m 50% :(
Kakav kontakt? Pale se samo na IDP migracioni broj. U cetvrtak podneo zahtev u petak me zvali za 24x50%... potpisao ugovor i to je to. Jedino sto su lopovi morali nesto da smisle, kako da izvuku pare, a to je net limit na osnovnom broju i na svakom koji je ukljucen u 4ubox4.

Nemam nijednu uslugu, nekima je uspelo samo da ostave kontakt i dobiju 50%.

Ne znam kako ide za nove korisnike ali mislim da su neki provajderi davali i vise od 12 meseci po 1 dinar, sto je veci popust nego 24x50%. Nikad nije bio problem za nove korisnike, nego za stare kojima su nudili ništa...

Evo drugar ima bakar, samo mts priključak u njegovom naselju (izmedju Beograda i Pazove) box 4 plavi lite, 3 meseca do isteka uo. Išao u poslovnicu da produži, ponudili mu 12 mes 50% ili da ostavi broj da ga zovu iz službe za korisnike. Danas ga zvali dobio 18 mes po 50%.

Zvao za produženje ugovora, istekao mi 13-og dok sam bio na odmoru van zemlje.
Preko telefona mi nudili prvo 1 mesec upola cene, pa 6, pa 9, pa 12. (Paket :Fiksna + Net 200 + Omorika 12).
Pa ću do poslovnice danas ili sutra da tražim zahtev za IDP broj.
Podneo juče predveče zahtev za IDP broj, pre pola sata me zvali ponudili 24m 50%.

Koju najbolju ponudu u ovom trenutku mogu da dobiju novi korisnici box paketa?

Meni nudili ovo:

Box 4 Plavi Lite
Omorika 25 + Net 400 + Iris TV Max + Fixni
50% mobilna + 50% Box 4
2549 x 12 + 5899 x 12 = 101376

Box 3
Net 400 + Iris TV Max + Fixni
11 meseci za 1 RSD
11 x 1 + 13 x 4199 = 54598

Meni nudili ovo:

Box 4 Plavi Lite
Omorika 25 + Net 400 + Iris TV Max + Fixni
50% mobilna + 50% Box 4
2549 x 12 + 5899 x 12 = 101376

Box 3
Net 400 + Iris TV Max + Fixni
11 meseci za 1 RSD
11 x 1 + 13 x 4199 = 54598
Mnogo je to za box4, kolega ovde je uskoro uspeo da dobije 20 meseci 50% za box4, plus posebno omorika 50% svih 24 meseca.
Sad vidim da si to dobio za optiku, tu svima daju 24 meseca 50% ko zatrazi idp broj.

Pozdrav,
ugovor mi istice krajem sledeceg meseca, imam box4. Ne zelim da nastavljam ovaj paket.
Prvo zanima me da li je dovoljno da im javim na mail da ne zelim da produzujem ovaj ugovor?
Da li onaj otkazni rok od 30 dana znaci da treba da ostanem jos jedan mesec?

Dalje, ne zelim vise da nastavljam box vec samo net, TV mi ne treba i retko gledam.
Gledao sam njihove ponude i odgovarao bi mi Net200.
Sta mogu da ocekujem da li ce mi ponuditi nesto da ostanem? Ako je neko vec imao slicnu situaciju?
Takodje, ako imate nekog akvizitera koji bi mogao da mi ponudi neki popust javite na PP.

Prvo zanima me da li je dovoljno da im javim na mail da ne zelim da produzujem ovaj ugovor

Dalje, ne zelim vise da nastavljam box vec samo net, TV mi ne treba i retko gledam
Naravno da nije dovoljno. U poslovnicu moraš da odeš i podnosiš zahtev da "rasformiraš Box paket" i onda da potpisuješ novi ugovor za Net paket. To radiš kad ti istekne ugovora obaveza.

Nadam se da si upoznat sa činjenicom da uslugu fixne telefonije moraš da platiš da bi koristio internet uslugu kao i to da ti je jeftinije da uzmeš Box2 paket (fixni + net, 2499 din je za Box2 sa 200 Mbps netom) nego samo Net ugovor ( 2949 za Net 200, plus 660 za fixni) i da plaćaš još 660 din na fixni na odvojenom računu.

Poslednja izmena:
Da li kod podnošenja zahteva za IDP mora da se vrati oprema ili može dalje da se koristi dok se ne reši situacija pa se plati puna cena za tih dan-dva?

Nazad
Vrh Dno