Nije baš sve isto, pročitaosam negde da ima koska, za pridruživanje broj u box mora da se aktivira net limit po ceni od 149 din, na svakom broju pa i na onom osnovnpm u boxu... lopovi ostaju lopovi.@dalek
Sve je isto u box 4u4 , nisu nista menjali sem kolicine, sad daju 200gb ili 300gb ako pridruzis jednu mobilnu liniju u box paket.
Isitce box za 2 meseca , zvali iz Mts-a , kaze gospodjica imamo ponudu za vas 1 mesec u pola cene za produzenje ugovora. Ja vama nudim 4 meseca da placam punu cenu a 20 meseci po 1 dinar . Posle toga tisina..i mozete u poslovnicu da vidite za taj benefit kaze ona. 😁
Meni nisu ništa u poslovnici nudili,samo mi pustili zahtev i malopre zvali sa debilnom ponudom.Ja im kažem da sam jutros podneo zahtev za IDP i da mi to ne odgovara.Vrv će me zvati opet,nadam se.
Izgleda da su počeli da zatežuZvali me opet posle 2 sata sa drugog broja i ponudili 24x50%👍
Isto kao i Telenor yetel ili ko se već kako zvao unazad. Imaš hifi ako ti je bitno. Bar je bio dok sam bio u Telenoru.Znači ovo što MTS nudi je Deezer Solo🤣
Ti zapravo uz Soko Lite imaš 100gb neta + 199gb zbog letnje promocije koja je u toku a Net Limit ti omogućava i korišćenje neta i nakon toga, imaćeš 10mbpsJa zvao da mi deaktiviraju taj Net limit jer pored 300GB,ne treba mi kad ono kažu da je to dzabe u sklopu Soko tarife 😲
može i sklapanje i raskid ugovora i sl, ali mora deda da potpiše punomoćje kod notara. ima i onih koji izlaze na teren, ali to se dodatno naplaćuje, plus, što notari uglavnom izbegavaju izlazak, pa dok nađeš nekog... zavisi i od opštine u kojoj se nalazite.Da li je neko radio ovlašćenje za drugu osobu? Hoću da završim popust za dedu za Box, star čovek, ne razume se i teško mu je da hoda do poslovnice, pa bih završio to za njega. Koja je procedura?
Kakav kontakt? Pale se samo na IDP migracioni broj. U cetvrtak podneo zahtev u petak me zvali za 24x50%... potpisao ugovor i to je to. Jedino sto su lopovi morali nesto da smisle, kako da izvuku pare, a to je net limit na osnovnom broju i na svakom koji je ukljucen u 4ubox4.Ostavio kontakt za 24m 50% - ne daju Box popust uopste, samo 6m 50%![]()
Teška priča.Nemam nijednu uslugu, nekima je uspelo samo da ostave kontakt i dobiju 50%.
Podneo juče predveče zahtev za IDP broj, pre pola sata me zvali ponudili 24m 50%.Zvao za produženje ugovora, istekao mi 13-og dok sam bio na odmoru van zemlje.
Preko telefona mi nudili prvo 1 mesec upola cene, pa 6, pa 9, pa 12. (Paket :Fiksna + Net 200 + Omorika 12).
Pa ću do poslovnice danas ili sutra da tražim zahtev za IDP broj.
Mnogo je to za box4, kolega ovde je uskoro uspeo da dobije 20 meseci 50% za box4, plus posebno omorika 50% svih 24 meseca.Meni nudili ovo:
Box 4 Plavi Lite
Omorika 25 + Net 400 + Iris TV Max + Fixni
50% mobilna + 50% Box 4
2549 x 12 + 5899 x 12 = 101376
Box 3
Net 400 + Iris TV Max + Fixni
11 meseci za 1 RSD
11 x 1 + 13 x 4199 = 54598
Prvo zanima me da li je dovoljno da im javim na mail da ne zelim da produzujem ovaj ugovor
Naravno da nije dovoljno. U poslovnicu moraš da odeš i podnosiš zahtev da "rasformiraš Box paket" i onda da potpisuješ novi ugovor za Net paket. To radiš kad ti istekne ugovora obaveza.Dalje, ne zelim vise da nastavljam box vec samo net, TV mi ne treba i retko gledam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari