Ne. Idp ionako služi da na istoj infrastrukturi promeniš provajdera bez prekida signala. Npr. dobiješ idp od mts-a, odneseš ga u Yetel, oni zakažu instalaciju za par dana, postave svoju opremu i tek onda vraćaš opremu mts-u.Da li kod podnošenja zahteva za IDP mora da se vrati oprema ili može dalje da se koristi dok se ne reši situacija pa se plati puna cena za tih dan-dva?
U poslovnicu ne vredi nikako da ides , mozes da pises na mail. Oni ce videti da si u zadnjem mesecu i pozvati i ponuditi. Ali je najbolje da kad istekne ugovor odes u poslovnicu i zatrazis idp ili migracioni broj.Datum isteka je 27.10.2024, box 4 plavi lite (bakar)
Jel treba da odem 28.10. do poslovnice i trazim migracioni broj/kod ?
Ujedno jel nosim tad sa sobom full opremu u poslovnici, ili ne moram?
I jel vredi i nedelju dana pre toga da skoknem do poslovnice da trazim ponudu?
Nisam to cuo do sada da neko trazi, ali pisi im na mail da si spreman da platis (100-500e) mozda to i rade. Mislim ne ocekujes valjda da ti npr broj 7007000 daju dzabe.Zdravo svima. Možda će vam ovo pitanje biti glupo, ali me zanima, da li je moguće birati broj fiksnog telefona kako će zvučati? ( kao npr. što se biraju lepi brojevi telefona u Telenoru, mt:s i Vip ).
Možeš slobodno otići do poslovnice, neće ti dati 24x50 ali će te svakako ubeležiti i neko će te pozvati.Na koji mail ste pisali i dobijali ponude?
Mene su prvo zvali, tj. ja njih na br. 064790, i najviše što su mi nudili je bilo 12 meseci upola cene. Nakon podnošenja zahteva za IDP br. zvali me i samo pitali: "Da li nekako možemo da Vas zadržimo, ponudili bi Vam 24m upola cene." To je ono što sam i hteo u principu. Kod mene je optika.Na koji mail ste pisali i dobijali ponude?
Kad tražiš idp činiš konkretnu radnju da ih napuštaš maltene kao potpisan zahtev za raskid. A priča je priča, na to se ne obaziruPa trazicu ga za 3 dana, a sta oni svrsavaju na idp broj ne kapiram?
Isti djavo reko im da cu otici u Yettel ili trazio im idp broj isti djavo al ajde cekam 3 dana i odoh po famozni idp
Ne pitaju a i sta ima veze nek te i pitaju nit moras da odgovoris, a i nece te pitati a em mozes da kazes u Yetel ili gde god.Kada trazim idp ili migracioni kod (bese za bakar) da li pitaju "gde prelazimo" ili ne?
Dobro, to jesi u pravu aj videcu kako ce reagovati za 3 dana.Kad tražiš idp činiš konkretnu radnju da ih napuštaš maltene kao potpisan zahtev za raskid. A priča je priča, na to se ne obaziru
Za bakar ide migracioni kod , ali tu nude do 20 meseci. Sve zavisi kako ispregovaras, mozda 10 , 15 ili 20 meseci.Kada trazim idp ili migracioni kod (bese za bakar) da li pitaju "gde prelazimo" ili ne?
To su pravi hostapleri, tako su zeznuli deku da sad sto kaze nocniduh probajte Ali na tu foru da obrlate stariju osobu je bezobrazluk.Deda je na optici Box 4 i 10. oktobra bi trebalo da mu istekne ugovor. Zvali su ga pre nekoliko nedelja i poslali mu novi ugovor po vrlo nepovoljnim uslovima (tipa prvi mesec 50%) i on je potpisao, uprkos mom upozorenju da ne radi i da sačeka istek ugovora... Posle smo iskoristili smo pravo da odustanemo od ugovora u roku od 14 dana. Sad kad se ulogujem u njegov nalog, vidim da su razmontirali BOX4 na pojedinačne usluge :/ Šta nam je dalje činiti? Ako ovako budem tražio IDP broj, bojim se da nećemo dobiti nikakve popuste (ili će popust biti samo za kućni internet), jer ne vide usluge u sistemu kao BOX4...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari