Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Juče mi istekao ugovor BOX 4 crveni, jutros bio u poslovnicu za produženje nudili 16 meseci 50% ostatak puna cena. Odbio sam, zatražio imigracioni kod. Čekam poziv...

Jel se nešto promenilo, da li novim korisnicima daju neki benefit, ili samo odlazećim?

… ma, niko to ne gleda… u jednoj kesi uredjaj, daljinski i stavi jedan najstariji UTP radi reda… i to nece gledati…

Iz kog li je milenijuma ispala ova usluga net limit... 😶

@alex1974
Ako ti danas istekne ugovor odmah sutra vracas opremu , ne broje kablove ali neka ima neki barem. 😁
@Echo
Uvek je bilo te usluge samo je menjala imena tokom vekova, u narodu poznata kao leva ruka desni dzep. 😄

@boban01 nema veze kako je odradio adsl ih ne zanima, i ako je zaista tako dobro prošao to je izuzetak.

Kolega na forumu je imao bakar, naravno da je bitno kako ko odradi. Vecina blefira i eto kaze otici kod drugog. Kad vratis opremu, pa kad te pozovu kazes sta si gde dobio, naravno da ces dobiti ful uslove. Svodi se na to koliko ces da se boris za svoj dinar nema neke filozofije

Nema tu pameti kad se vraca oprema i uzmes nesto drugo. Gde se pojavi izuzetak , vrlo lako se pojavi sledeci. Da ne idemo dalje , briga telekom za sve nas. Svako bira sam za sebe sta ce placati koliko i kome.

Ja sam dobio za 20m popust 50posto box4 plavi lite,isto sam dobio i za post pejd broj omorika 12 24m 50posto.Razlika je kad se stekne uslov istek UO i odlucis da predjes kod drugog operatera ili kad ih zoves tipa 3 ili 1mesec pred istek.Ako si izdrzao 23m izdrzi jos 1m istek Uo i drugacija je prica sa njim.Ja sam im poslao brosuru Orion telekoma,poslao na mail i otisao sa sve opremom da je vrati ruter daljinski i kablovi sve u kutijama i podneo zahtev za imigracioni kod otisao u A 1 mrezu podneo zahtev za prelazak postpejd broj posle par sati su zvali rekao im sta je u pitanju i dogovorili se,tako da umesto 8200din placam 4100din 20m i posle 7100 jos 4m.Inace imao sam mogucnost preci na orion kao box 3 int-tv-fix optika za 2800din 20m i post pejd kod a1 12m za 1din uo24m.Nije ovo nikakvo hvalisanje vec savet za vas novcanik kako da nas, operateri nederu.

Jutros oko 9 sam išao do poslovnice za IDP i malopre me zvali i nude 1 mesec 50% a ostalo po punoj ceni.Samo sam rekao da nisam zainteresovan.Ako ja ne budem te ku..rate sreće da dobijem 24 meseca,biće veselo.

Jutros oko 9 sam išao do poslovnice za IDP i malopre me zvali i nude 1 mesec 50% a ostalo po punoj ceni.Samo sam rekao da nisam zainteresovan.Ako ja ne budem te ku..rate sreće da dobijem 24 meseca,biće veselo.
Trebalo bi da te zovu...

Prva ponuda je bila jedan mesec upola cene gratis,čekam da me opet zovu...😤

Kako 1m 50% ? Jesi li na optici? Ja kad sam zatražio IDP kod još u poslovnici su mi nudili 16m 50% ostali meseci puna cena, nisam prihvatio. U toku dana zvali i ponudili 24m 50%, prihvatio sam jer mi je to bio i cilj.

Meni nisu ništa u poslovnici nudili,samo mi pustili zahtev i malopre zvali sa debilnom ponudom.Ja im kažem da sam jutros podneo zahtev za IDP i da mi to ne odgovara.Vrv će me zvati opet,nadam se.

Da li vratis opremu pa ako te zovu i prihvatis dobijes opremu nazad ili ti ni ne uzimaju opremu dok se ne "izdogovarate?

Nazad
Vrh Dno