Juče mi istekao ugovor BOX 4 crveni, jutros bio u poslovnicu za produženje nudili 16 meseci 50% ostatak puna cena. Odbio sam, zatražio imigracioni kod. Čekam poziv...
Optika. Podneo zahtev za IDP oko 9h zvali istog dana oko 14h sa ponudom 24m 50%.Bakar ili optika ? Javi šta si uradio
… bitni su im, ali u mnogim slučajevima znaju da nemaju izbora…Optika naravno, za bakar u najboljem slučaju daju 6-7 meseci 50%, adsl korisnici im odavno nisu bitni.
@boban01 nema veze kako je odradio adsl ih ne zanima, i ako je zaista tako dobro prošao to je izuzetak.
Trebalo bi da te zovu...Jutros oko 9 sam išao do poslovnice za IDP i malopre me zvali i nude 1 mesec 50% a ostalo po punoj ceni.Samo sam rekao da nisam zainteresovan.Ako ja ne budem te ku..rate sreće da dobijem 24 meseca,biće veselo.
Kako 1m 50% ? Jesi li na optici? Ja kad sam zatražio IDP kod još u poslovnici su mi nudili 16m 50% ostali meseci puna cena, nisam prihvatio. U toku dana zvali i ponudili 24m 50%, prihvatio sam jer mi je to bio i cilj.Jutros oko 9 sam išao do poslovnice za IDP i malopre me zvali i nude 1 mesec 50% a ostalo po punoj ceni.Samo sam rekao da nisam zainteresovan.Ako ja ne budem te ku..rate sreće da dobijem 24 meseca,biće veselo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari