Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ма шта кажеш... :)
Значи 4К материјал са других извора је одличан, само са мтс бокса није и проблем је у тв. Има логике.... Мања дијагонала опрашта слабији квалитет.
Mnogo pametujes,ja to nisam rekao, ,naravno ni da bilo koji drugi izvor 4k ne moze da bude dobar,na losem tv u.

Gde su Arene u 4K bre 😂 Ako će da budu 700 rsd onda paket mora i treba da ima jos RTS 4K i sve Arene u 4K. Neće valjda da puste 3 kanala u 4K Ako budu Arene nije problem ovo da I'm placam da gledam ajkule u palme u 4K zabole me uvo 👂
Pa bre prvobitno pustili ove kanale, posle će da nadogradnje ponudu. Nije to samo pusti kanale ima.tu još dosta nekih peripetija da bi se pustili. Za Arene bice poseban kanal prvobitno 4K dok 4K ne postane standard.

Mnogo smo.razmazeni sve hoce samo i,odmah,uz 18m gratis i brzinu 1000 za 2000din,mesecno.

Ne moze bas sve tako

Реално, 700 дин 4К пакет од три канала (чак и са аренама) је превише. Данас скоро свако има неки 4К тв у стану, не можеш купити слабији. Од људи које знам да имају мтс оптику, нико није рекао да ће узети додатни пакет. Сви очекују да 4К канали буду део стандардне понуде.
Не знам како је сада на еон боксу, али мтс мора решити промену резолуције према каналу. Морају укључити AFR и сл, свако процесирање слике јефтиних боксова није пожељно.

Poslednja izmena:
Реално, 700 дин 4К пакет од три канала (чак и са аренама) је превише. Данас скоро свако има неки 4К тв у стану, не можеш купити слабији. Од људи које знам да имају мтс оптику, нико није рекао да ће узети додатни пакет. Сви очекују да 4К канали буду део стандардне понуде.
Не знам како је сада на еон боксу, али мтс мора решити промену резолуције према каналу. Морају укључити AFR и сл, свако процесирање слике јефтиних боксова није пожељно.
Upravo tako... ne znam koje cudo treba da se desi pa da kazemo da se isplati dati 700 din. za ova 3 i verovatno jos neki 4k kanal uskoro... za arenu za sada znamo da se testira 1 kanal na kom se vrte filmovi i serije... niko nema info da li ce to biti samo arena sport 4k sa 4k sportskim sadrzajem ili mozda arena 4k sa 4k sadrzajem svih kanala iz arena chanel group-a... zivi bili pa videli koliko ce nam sve ovo biti interesantno do kraja septembra dok je besplatno... imaju u mts-u jos posla i oko prebacivanja preostalih SD kanala koji se izvorno emituju u HD...

Ono sto sam pisao da su SD kanali losiji i mutniji kada se podesi 4k rezolucija na uredjajima za iris umesto rezolucije 1080i50 nije bas tako posebno na uredjaju hp4024... cini mi se da je pre bilo mnogo gore i da su update-om od pre par dana to resili kada su izmedju ostalog napravili da se na uredjajima ukljuci opcija HDMI auto adaption... inace kod mene uredjaj hph07 kada se ukljuci hdmi auto adaption prebaci na rezoluciju 3096x1260_50 a hp4024 na 4096x1260_60... tako da sam ja tu opciju iskljucio pa rucno prebacim na 4096x1260_50 na oba uredjaja...

Pa bre prvobitno pustili ove kanale, posle će da nadogradnje ponudu. Nije to samo pusti kanale ima.tu još dosta nekih peripetija da bi se pustili. Za Arene bice poseban kanal prvobitno 4K dok 4K ne postane standard.

Mnogo smo.razmazeni sve hoce samo i,odmah,uz 18m gratis i brzinu 1000 za 2000din,mesecno.

Ne moze bas sve tako
Kojih peripetija ima, ajde objasni da i mi razumemo?

Da ne bude zabune zbog korisnika i supernove i onih koji nisu na optici to su kanali na pozicijama 181 (Eurosport 4k), 182 (Travelxp 4k hdr) i 183 (Love Nature) koji se trenutno aktiviraju samo putem call centra i dostupni su samo korisnicima iris iptv usluge putem optike! Na pozicijama 374 Travelxp i 375 Love Nature su HD (SD) verzije!
Kako si aktivirao? Meni pise na Eurosportu na 181 da se kupuje?

Bio na putu 3 dana i sad vidim ovu raspravu za 4k kanale i ništa mi nije jasno.
Prvo što se u većini postova pominje supernova i Move, a tema je za mts box pakete. Izgleda da admini nisu revnosni u ovoj temi kao u ostalima.
Drugo, ja na poziciji 374 imam travelxp na kome u logou stoji 4k hdr. Slika jeste mnogo bolja ali ne znam da li je ipak 4k, dali neko zna?
Ove 181,182 i 183 treba aktivirati putem kol centra to sam shvatio.

Bio na putu 3 dana i sad vidim ovu raspravu za 4k kanale i ništa mi nije jasno.
Prvo što se u većini postova pominje supernova i Move, a tema je za mts box pakete. Izgleda da admini nisu revnosni u ovoj temi kao u ostalima.
Drugo, ja na poziciji 374 imam travelxp na kome u logou stoji 4k hdr. Slika jeste mnogo bolja ali ne znam da li je ipak 4k, dali neko zna?
Ove 181,182 i 183 treba aktivirati putem kol centra to sam shvatio.
Samo pozivom ili u mts poslovnici aktiviras,ova 3 kanala,

Imam problem, nedavno sam promenio paket i povecana mi je brzina sa 100mb na 400 mb/s,na kompu-direktan lan mi meri, max 100mb/s,proverio sam maticna podrzava do 1gb,verovatno i ruter HG8245Q2 podrzava,ostalo je samo mozda jos lan kabl da proverim,stvarno ne razumem,ako moze neka pomoc bio bi zahvalan.

Da li kabl s kojim si povezao komp ima 8 ili 4 provodnika? To se najlakše vidi na konektoru. Ako ima 4, kupi drugi kabl i rešiće se problem.

@TatkoNaMafiju ако ми можете дати његов број да покушам да вам пошаљем поруку? Шта могу добити као понуду за обнову бокс уговора?
Za obnovu ne mogu da ti pomognu akviziteri jer oni to ne rade. Obnovu Radi poslovnica, KC u manjem obimu benefita i eventualno blef preko raskida ili IDP broja zavisno od tehnologije pa da te pozove neko iz zadržavanja korisnika i ponudi nešto. Promoteri su samo za nove korisnike na lokacijama gde trenutno nema telekoma

Ne valjaju nista. Baguju svako malo, raspadaju se resetuju se bar 4 puta dnevno. Nemoj da ih juris uopste.

Jel MTS ima u ponudi neke nove rutere ? Ja već 4 god imam Huawei HG 8542 G2 . Optika je u pitanju

Vrh Dno