Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Pozdrav svima ugovor sa mtsom mi istice 27 jula box 4.Sta najvise mogu dobiti ako produzim ugovor sa njima i kako da se cenkam?

Ističe mi dvogodišnji ugovor 3.jula i hoću ovih dana da idem u neku njihovu poslovnicu da podnesem zahtev za raskid zato što se selim pa me zanima da znam unapred da li tamo dobijem neku potvrdu da sam podneo zahtev da ne bude kada dođem 3.jula da razdužim opremu nekih problema

Pozdrav,istice mi ugovor 9 juna,na optici sam,imam box 3 paket,pa me zanima,dali da sacekam da mi istekne ugovor prvo pa da idem po IDP broj ili da idem pre nego sto mi istekne ugovor,da bih dobio 24 po 50 i zanima me dali mogu da ostanem na box 3 paketu tad ili moram da predjem na jaci paket ?

Pozdrav,istice mi ugovor 9 juna,na optici sam,imam box 3 paket,pa me zanima,dali da sacekam da mi istekne ugovor prvo pa da idem po IDP broj ili da idem pre nego sto mi istekne ugovor,da bih dobio 24 po 50 i zanima me dali mogu da ostanem na box 3 paketu tad ili moram da predjem na jaci paket ?
Odeš 10. juna i podneseš zahtev za idp. Ne moraš da ideš na jači paket, može i isti

Podneseš zahtev za prelazak u JEtel ako si na optici u MTSu i pošto jetel koristi mtsovu optiku onda je potreban kod da se otkljjuča to vlakno za drugog provajdera to je IDP. Kada zatražiš IDP8 kažem samo na optici) time pokrećeš proces zadržavanja korisnika u Telekomu pozovu te i ponude ti benefit za zadržavanje koji parira ponudi jetela.

@TatkoNaMafiju da li si morao fizički da podneseš zahtev? Mene veslaju i preko email-a i agenti da odem do poslovnice..

У Нишу био комплетан прекид услуга, оптика.

Pozdrav svima.
Molila bih za malu pomoć.
Potreban mii je kontakt mts akvizitera za područje Novog Sada.
Unapred hvala

Da probam i ja, potreban mi kontakt mts akvizitera za Beograd-Voždovac

Da li i dalje vazi promocija za korisnike fiksnog da dobiju TV+ net po istoj ceni?

Pozdrav,uskoro mi istice ugovor pa me zanima,dali moram da odem odmah sutra dan da uzmem IDP broj cim mi istekne ugovor ili mogu da odem 2,3 dana kasnije,dali ce mi iskljuciti odmah signal cim istekne ugovor i dali mogu da odem kasnije po IDP broj da bih dobio 24 meseca po 50 posto jer ne smeta sto nije odmah sutra dan po isteku ugovora ?

Neće te isključiti, samo će ti te dane obračunati po ceni koja važi kad istekne ugovor. Čim podneses zahtev zvaće te u toku dana i smatraće se da je taj dan zaključen ugovor pa u najgorem slučaju plaćaš 2-3 dana po višoj ceni. U svakom slučaju sve je ok.

Pozdrav svima.
Ističe mi ugovor sa SBB, pa bi da vidim da li MTS nudi nešto za prelazak kod njih.
Potreban mii je kontakt mts predstavnika za područje Novog Sada.
Unapred hvala

Pozdrav. Za par dana mi isticu ugovori (Box3 Max, i odvojeno Omorika) i vec su me kontaktirali za obnovu kada su videli u sistemu pre par nedelja - i ponudili genericke obnove sa nikakvim benefitima.

E, sada. Da li biste mi preporucili Hipernet, ili ipak da idem na dan isteka ugovora (ili posle?) da trazim IDP pa da cekam da vidim sta ce mi ponuditi? Dodatnu dilemu imam jer ovde nema CGNAT-a, a cujem na Hipernetu ima?

Svi saveti su dobrodosli. 🙏

… IDP nakon isteka obaveze i mirna glava… retko ko dobije taj broj, uglavnom ostanu na 24x50%…

Uvek prvo IDP broj i onda vidi da li će ponuditi uobičajeno smanjenje računa tokom cele ugovorne obaveze.

Tako sam i mislila. Probacu tako, onda. Thanks! 🫡

Inace, napravio mi se citav haos od 'ponuda' jer sam zvala Supernovu da se raspitam za njihove pakete (nisam znala da oni ne mogu da preuzmu MTS-ovu optiku) a onda me oni tamo otkacili za svoje - ali poceli da ispituju zasto bih menjala MTS pa poceli da mi uvaljuju njihove pakete. Cas 1 mesec, cas 6, sad na kraju samo 4.

SBB ne nudi apsolutno nista, genericka 3 meseca za nove korisnike, pa sam zvala Yettel da se raspitam za Hipernet. Sad, njihov agent mi obecava kule i gradove (i dzabe TV) ali i da odem PRE isteka i samo da vratim opremu MTS-u, pa... mozda da bi bypass-ovao tu potencijalnu ponudu ako oni traze IDP broj u moje ime? A onda ispade NAT-ovan, dok mi je ovaj bio savrsen, vec 4 godine.

Tako da... :rolleyes:

Tako sam i mislila. Probacu tako, onda. Thanks! 🫡

Inace, napravio mi se citav haos od 'ponuda' jer sam zvala Supernovu da se raspitam za njihove pakete (nisam znala da oni ne mogu da preuzmu MTS-ovu optiku) a onda me oni tamo otkacili za svoje - ali poceli da ispituju zasto bih menjala MTS pa poceli da mi uvaljuju njihove pakete. Cas 1 mesec, cas 6, sad na kraju samo 4.

SBB ne nudi apsolutno nista, genericka 3 meseca za nove korisnike, pa sam zvala Yettel da se raspitam za Hipernet. Sad, njihov agent mi obecava kule i gradove (i dzabe TV) ali i da odem PRE isteka i samo da vratim opremu MTS-u, pa... mozda da bi bypass-ovao tu potencijalnu ponudu ako oni traze IDP broj u moje ime? A onda ispade NAT-ovan, dok mi je ovaj bio savrsen, vec 4 godine.

Tako da... :rolleyes:
Dan po isteku UO pravac MTS poslovnica i traži IDP broj .
Ako ga dobiješ kojim slučajem e onda *** u debeloj manjini si koje dobio taj broj .Smeši ti se opcija 24 x 50% . Samo je potraži

Društvo, imam Soko Lite tarifu i kupljen telefon uz nju, da li neko zna da li bih mogao da dobijem aneks ugovora i da pređem na neki BOX 4?
Ako znači info, za Soko Lite imam do decembra 50% popusta (akcija pred Novu godinu).

Nazad
Vrh Dno