Mora fiksni, mada niko te ne tera da ga koristiš. Ja na dve lokacije imam box3 ali računam da imam box2 jer fiksni ni na jednoj ne koristim.Da li je moguce preko MTS-a uzeti samo opticki internet i televiziju, bez fiksne linije? Hvala.
I CG Nat, nekome može biti važnoHvala vam na odgovorima. Mislim da ću ići na Yettel, daju 12 meseci za dinar i posle 3000 mesečno. Nije potrebna fiksna, brži internet i 800 din jeftinije.![]()
mora licno vlasnik broja u poslovniuNa koju adresu se obraćate kada tražite IDP broj?
Čekaj da te nazovu , ako si na optiki , zatrazi u poslovnici IDP broj . Tu je u 99% ponuda 24x50%Pogledajte prilog 423105
Ponuda poslata SMS-om dan posle isteka UO.
Koji je max popust koji mogu da dobijem za box 3, fiksni + m sat + adsl 10/1
Ugovor istekao, ranije placao 2550, a sada taj paket kao 3450 i 2 meseca po 50%, sto stvarnooo nema smisla..
m sat i internet 10/1.....
I da li neko ima kontakt nekog agenta za Smederevo..?
Iako je internet veoma spor, navikao sam da skidam filmove i sve ostalo na server
pa sam mesecno koristio i preko 600gb i iz tog razloga ne bih smeo da predjem na a1 kucni net + zbog pinga..
Hvala. Računao sam da ću dobiti kopiju pošto je fotokopirala jedan primerak, inače bih slikao da sam znao da ne daju.Tako ide, bitno je da je potpisano i da se navede broj telefona gde da zovu.
Mogao si da slikaš...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari