Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Dvoumio se da nastavim BoX ili da pređem na Supernova, nemam optiku.

Još uvek čekamo poziv posle famoznog zahteva za IDP. Podnet 31.12. Valjda će posle 8og zvati. 😁

Da li je moguce preko MTS-a uzeti samo opticki internet i televiziju, bez fiksne linije? Hvala.

Mozes ako uzmes kod yettel-a ili yunet-a.

Da li je moguce preko MTS-a uzeti samo opticki internet i televiziju, bez fiksne linije? Hvala.
Mora fiksni, mada niko te ne tera da ga koristiš. Ja na dve lokacije imam box3 ali računam da imam box2 jer fiksni ni na jednoj ne koristim.
Jednostavno računaš da je cena za internet i tv i tako je upoređuješ sa konkurencijom

Hvala vam na odgovorima. Mislim da ću ići na Yettel, daju 12 meseci za dinar i posle 3000 mesečno. Nije potrebna fiksna, brži internet i 800 din jeftinije. :)

Drugar ima Box3, bez interneta. Sada bi uzeo i internet tj box4. Ugovorna obaveza mu istice za 2 meseca. Kako što povoljnije dobiti optiku uz box4? Neki agent? Poslovnica?

Na koju adresu se obraćate kada tražite IDP broj?

Mora i da se ispuni papir sa bazičnim podacima iako su u sistemu i na kompu 😁

Zar nije logičnije da samo odštampaju ako im je već neophodna i takva forma 😃

ja sam podneo zahtev i niko ne zove.. u ponedeljak idem da vratim svu opremu u poslovnici i ako me pitaju ja cu reci da mi je ugovor istekao juna i da niko nije pozvao da da neku promociju a da su mi iz yettela ponudili popust za sva 24 meseca
mada su me iz yettela zvali jer mi je istekao postpejd i presao sam na pripejd, pa mozda mogu i nesto da izvucem.. mada u sredu putujem preko bare i nece me biti tu do leta

Koji je max popust koji mogu da dobijem za box 3, fiksni + m sat + adsl 10/1
Ugovor istekao, ranije placao 2550, a sada taj paket kao 3450 i 2 meseca po 50%, sto stvarnooo nema smisla..
m sat i internet 10/1.....

I da li neko ima kontakt nekog agenta za Smederevo..?

Iako je internet veoma spor, navikao sam da skidam filmove i sve ostalo na server
pa sam mesecno koristio i preko 600gb i iz tog razloga ne bih smeo da predjem na a1 kucni net + zbog pinga..

Screenshot_20240112_060601_Messages.jpg
Ponuda poslata SMS-om dan posle isteka UO.

Bio sam box 4 sa optikom, tražio idp i dobio 😁nisu mi nista ponudili, gde mi savetujete da predjem, yettel?

Koji je max popust koji mogu da dobijem za box 3, fiksni + m sat + adsl 10/1
Ugovor istekao, ranije placao 2550, a sada taj paket kao 3450 i 2 meseca po 50%, sto stvarnooo nema smisla..
m sat i internet 10/1.....

I da li neko ima kontakt nekog agenta za Smederevo..?

Iako je internet veoma spor, navikao sam da skidam filmove i sve ostalo na server
pa sam mesecno koristio i preko 600gb i iz tog razloga ne bih smeo da predjem na a1 kucni net + zbog pinga..

Ovo je baš i za mene sad relevantno, ugovor u Supernovi mi je taman istekao.

Znači, ići u poslovnicu, tražiti broj IDPa-a, tj. za intergaktičko dimenzionalno putovanje?😄 I onda oni meni daju broj na koji ja da se obratim - tako mi zvuči? Ili to onda čekam da oni zovu mene? Mada bi ja voleo to da rešim kod sebe već sledeće nedelje ako je moguće, pa da ne mislim.🙄

Kod mene u komšiluku je slaba ponuda drugih operatera, a u izobilju samo bakar.😅 Mislim da od optike imam samo Supernovu i možda još jednog samo operatera. Ali opet treba pregovarati, i i dalje se ima s čim. Šta oni znaju, možda sam ja toliko lud da isteram svoje da pređem i na tanjir.

Ako si na Supernova optici a ne na mts optici, ne možeš da tražiš IDP.

I ja sam dobio tu poruku. Još nisu zvali da ponude više, zahtev podnet 31.12.za idp.

Moguće da su se lepo spajali praznici, te da su oni manje orni za rad kliknuli na lakšu varijantu… bez ubedjivanja prosledili idp…

Danas podnesen zahtev za IDP kodom. Potpisan dokument, ali nisam dobio kopiju za sebe. Da li tako treba?
Uglavnom, na kraju razgovora, teta je rekla: pozvaće vas neko da ostanete kod nas.

Tako ide, bitno je da je potpisano i da se navede broj telefona gde da zovu.

Mogao si da slikaš...

Tako ide, bitno je da je potpisano i da se navede broj telefona gde da zovu.

Mogao si da slikaš...
Hvala. Računao sam da ću dobiti kopiju pošto je fotokopirala jedan primerak, inače bih slikao da sam znao da ne daju.
Zapisala je broj telefona i mail na tom papiru.
Biće ovde potvrđeno ako budu zvali i ponudili 24x50%

Meni isto nisu hteli da daju, ali je koleginica njena rekla da mi fotokopira jedan primerak.

Kakve veze ima da li ti daju kopiju zahteva ili ne kada ti pošalju na e-mail IDP broj, šta ćeš raditi sa tom kopijom zahteva pa ti treba?

Vrh Dno