Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Vezano za benefite.

Ako su nekada bile akcije 12 ili 18 meseci po dinar,onda je to bilo pravih 1 dinar.
Danas su te iste akcije,em smanjene na 9 meseci po dinar,em taj dinar ,nije 1 dinar,nego se plaća pun iznos mobilne tarife iz box paketa, a to je maltene 50% cene BOX paketa.
Tako ispada, da je sadasnjih 9 meseci po dinar,zapravo 50% od cene BOX paketa,ili nekih 4 meseci po dinar.

Ne znam da li grešim,ili je to tako.
 
Ne znam da li je ikada bila akcija za box4 po dinar. Znam je u poslednjih oko godinu dana za box4 uvek bila akcija po ceni postpaid tarife. Za box3 jeste bilo po 1 dinar
 
Ja sam godinu dana dobio besplatno pre 2 godine.
 
Tadašnjih godinu dana po dinar,je ekvivalent danasnjih godinu dana po 50%,odnosno 9 meseci po poslednjoj akciji.
 
Bilo je i 12 meseci po dinar, a bogami nekima su davali i 18m.
Meni sad istice uo moracu dobro da se cenkam za neki popust ili ide vracanje na SBB.
 
Jer SBB propao,kada su ovoliko smanjili benefite,na samo 9 meseci ,i to 50% plaćaš?
Ovo sa obaveznim plaćanjem mobilne tarife,prosto te tera nazad u SBB.

Izgleda da im Premijer liga, polako uzima danak.
 
Poslednja izmena:
Smiruje se mts besomucno trosenje para. Monopol (ili duopol) je polako uspostavljen, sad treba naplatiti milijarde evra koje su potrosene. Sve ce to polako doci na naplatu, ne brinite nista.
 
Ne.

Terazije poslovnica. Nije nešto, neki kinez sa 4 ulaza (nije ni 1000 din), ali radi posao.
 
Obavezno mora switch da se dobije za tri stb-a. Neki Netis su delili (nije gigabitni). Takođe sam ga dobio u poslovnici kod uzimanja trećeg stb-a.
Na koji način inače da prikljućiš 3 ili 4 STB-a na dve mrežne utičnice što im je regularna ponuda u kojoj je sve obezbeđeno.
 
Pozdrav svima. Prvi put ovde pisem pa ako moze u par reci mala pomoc. Kada se raskida ugovor za box 2 net+ fiksni da li ima neki otkazni rok ili moze oprema odmah da se nosi u poslovnicu?
 
Roditeljima ističe Box4 početkom septembra, da li imaju pravo na ovih 9m 50% ili mora cenjkanje?
 
Odavno niko nije prijavio da je dobio 50% popusta ako zatraži idp broj. Bilo je do nedavno da ako se zatraži idp, pozovu ga i ponude 24x50%. I ja sam to izvukao negde u martu
 
Dobili smo mi, ugovor je istekao 28.07.2023. tad smo i trazili idp broj, pozvali su nas 31.07.2023. i nudili 24x50%.
Pa neka zatraže IDP broj pa vidite šta će ponuditi . Kada dobiju IDP broj rok im je 7 dana da predju u yetel . pod uslovom da ih već za 2-3 dana ne pozovu i ne ponude nesto konkretno , a mogu i drugog provajdera da uzmu ako ne žele da ostanu na MTSu .
 
Uzeo bih box 2 optički net + fixni telefon. Da li neko zna koliko se meseci maksimalno može dobiti za po 1 din u MTSu za nove korisnike?
Yettel mi nudi 14 meseci po 1 din.
 
Poslednja izmena:
Uzeo bih box 2 optički net + fixni telefon. Da li neko zna koliko se meseci maksimalno može dobiti za po 1 din u MTSu za nove korisnike?
Yettel mi nudi 14 meseci po 1 din.
Ja sam pre 10 dana obnovio ugovor.Max sam izboksovao 5 meseci po 50% oko 1200 din a ostatak puna cena oko 2400 din do UO
 
da na sajtu nema, ali zvali me iz yettela u pitanju je nova zgrada i ponudili 14 meseci po dinar, mislio sam da li ovde ima neki promoter MTSa koji može ponuditi slično....
kažem za box2 nema box3 možda pozovi Nemanju 0646504948
da na sajtu nema, ali zvali me iz yettela u pitanju je nova zgrada i ponudili 14 meseci po dinar, mislio sam da li ovde ima neki promoter MTSa koji može ponuditi slično....
Sad mi drugarica iz JEtela kaže da nma više od 9 meseci po 1 dinar ni u jetelu više. Ako ti nisu zaveli prijavu otišao ti je gratis nema ga više
 
Jutros okacen flajer na ulazu u moju zgradu u Kraljevu. Kome treba Yettel usluga neka kontaktira Ivanu.

IMG_20230814_205824.jpg

P.S. Molim moderatore da prebace post u Yettel temu
 
Da li neko koristi onaj zlatni paket ili box 4 od 1gbps? Zvali su me, ponudili 6 meseci po 50% i prihvatio sam, jer mi je ok. Samo što ne znam da li treba neka dodatna podešavanja (osim da namestim onaj speed i duplex na 1gbps), jer mi ne prelazi onih starih 500mbps, a upload mi je isto 500, jer bi u tom paketu trebao da bude tako. Kontaktirao sam ih, rekli su da će nadležni da se javi, ali me zanima da li je neko imao takvo iskustvo?
 
Nazad
Vrh Dno