Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Telekom posle isteka dvogodisnjeg ugovra daje dosta manje
Ovo će biti kako se ko snadje.

Neko neće dobiti ništa koga ne zanima, neko možda mesec dana 50%, a neko opet 12 meseci po dinar. Eno čovek koji prelazi na telenor sa foruma, ponudjeno mu je da prebaci usluge na suprugu i da opet dobije 12 meseci po dinar.

Više pros...vanja odavno nisam pročitao. Naručen tekst. Sve je to pod dirigentskom palicom mts-a, samo da pokopaju konkurenciju.

Cao svima,

Imam jedno pitanje. Veceras mi je nestao net i blokirali su mi se kanali. Restartovala sam onaj GPON terminal na ono belo dugmence. kada sam upalila ponovo tv, iskocio mi prozor da nema konekcije da namestim WiFi. Isla sam na Settings, odabrala moju mrezu i unela lozinku koja se nalazi na uredjaju. Sve je odradjeno lepo, kanali su mi se vratili a i internet.
Da li sam trebala ovo da radim? Nisam gledala kada su nam instalirali uredjaj pa ne znam da li su i majstori radili istu stvar ili sam ja sada nesto dodatno podesila. Ne yynam uopste svo se sve blokiralo i sto je signal nestao. Jesam li trebala da cekam da se sam vrati ili je ovo dobro uradjeno?

Najčešće se iza rutera nalazi dugme za uključivanje/isključivanje. Ako nema signala interneta i televizije isključiti ruter na desetak sekundi, pa uključiti.

Znaci vec 7 dana ih molim bukvalno da mi vrate hd kanale nakon produzetka ugovora neverovatno zaista.

Da pohvalimo mts. Konačno su uveli mogućnost vraćanja HBO HD kanala

Da da... pre nekoliko dana su poceli da pustaju vracanje na svim HD kanalima cije SD verzije imaju vracanje i ostalo jos samo na Eurosport HD 1 i 2 da ubace... i valjda ce, ono sto se ocekuje, korisnicima koji imaju tehnicke mogucnosti za HD uslugu, zameniti sve kanale na SD pozicijama HD verzijama istih kao sto su nekim korisnicima poceli pre nekoliko meseci...

Koliko ste najvise dobijali meseci po dinar za obnovu Box 3 ugovora, meni ponudili samo mesec dana, pa da proverim mogu li dobiti sta vise ?

Ako ima neki agent koji moze da uz Box 4 plavi lite da wifi extender gratis, tj za 1 din, neka se javi da pisemo ugovor.

Poz.

Uvodim box paket posle 6 godina, na adresi gde su korisnici moji roditelji. Ide preko parice, telefonske linije.
Znaci, ne treba nista zahtevno, ali treba da radi stabilno i funkcionalno.
Imam par pitanja, posto dugo nisam isti koristio.
  • kakva je sada stabilnost stb uredjaja. da li ima blokiraja, zamrzavanja i sl.
  • koja je brzina u prebacivanju kanala. koliko se secam bilo je sporija pre.
  • planiram da instaliram Iris GO apk na moj telefon. kakva je stabilnost u radu? da li apk ima opciju cast?
  • takodje, planiram da na mom TV, odnosno na mi tv stick, instaliram Iris smart apk. pre svega zbog arene sport.
kakvi su utisci u radu preko Iris smart. stabilnost, kvalitet slike, nacin koriscenja, lakoca upotrebe i sl.

tnx!

Moje iskustvo sa njima posle 13,5 godina na box-u je jedna petica.

Mada možda igra ulogu to što sam na 175m kablom od centrale, praktično u dvorištu pošte. :)

Stariji stb uredjaji su bili znatno sporiji, tek sa dobijanjem q11, a sada i sa najnovijim hp07 "skajvortom" vidi se osveženje.

Slika korektna - zadovoljavajuća, sve više HD kanala ubacuju, tako da je to ok.

Ja imam čak 3 stb-a, optiku ne još, ali sa vdsl-om sve fercera na maks.

Trenutni odnos protoka mi je: 8192/74999 kbps.

Što se tiče iris GO i iris Smart, nemoj da očekuješ mnogo. Iris GO nema opciju za cast, slika je slabija na iris Smart od one preko box-a. Problemi su česti čim je neki gledaniji prenos u pitanju, i idi do situacije da aplikacija nije upotrebljiva u tom periodu.

Da l moguce da me neko sa broja +381113817249 zvao u vezi boxa? Pozovem navedeni broj = birali ste nepostojeci br???

^ Pazi, sad hoće da zovu i ovi sektaši za izbore. xD

Iznenadio me je mts jer kada sam zvao da poručim huawei ekstender da bih televizor prebacio sa kabla, dali su mi 1 ekstender za 1din jer imam Box Plavi paket. Ne stigoh da pitam, zna li još neko šta može da se dobije jeftinije sa box paketima? Nigde ne mogu da nađem to u njihovoj ponudi.

Iznenadio me je mts jer kada sam zvao da poručim huawei ekstender da bih televizor prebacio sa kabla, dali su mi 1 ekstender za 1din jer imam Box Plavi paket. Ne stigoh da pitam, zna li još neko šta može da se dobije jeftinije sa box paketima? Nigde ne mogu da nađem to u njihovoj ponudi.

Pa piše ti za WiFi extender u opisu paketa, tamo dole "Uključeno u paket"
Koliko vidim imaš i taj neki storage od 30gb...

Шта се ових дана даје од опреме за нове кориснике Бокс пакета (примарно рутер), тј. да ли је и даље најбољи уређај који се добија Huawei HG8245Q2 ?

Зна ли неко колико треба времена да се пусти оптика у рад, наиме у згради је у марту уведен оптички кабл а није пуштен сигнал преко оптике већ је и даље бакар, занима ме колико им временски треба да реализују то од када уведу оптички кабл у зграду?

Treba da podneseš zahtev, oni ti najave dolazak ekipe koja u stan uvede optiku i postave opremu. To znači puštanje signala tv, internet, telefon.

Зна ли неко колико треба времена да се пусти оптика у рад, наиме у згради је у марту уведен оптички кабл а није пуштен сигнал преко оптике већ је и даље бакар, занима ме колико им временски треба да реализују то од када уведу оптички кабл у зграду?
Nema pravila, kod mene se cekalo preko godinu dana.

Koliko ste najvise dobijali meseci po dinar za obnovu Box 3 ugovora, meni ponudili samo mesec dana, pa da proverim mogu li dobiti sta vise ?

Ako si na optici, to se sve promenilo od kada se pojavio Telenor. Odes u Telenor i podeses zahtev za prelazak kod njih... i cim to sazna Telekom, daju ti opet 12 meseci po dinar.

Ja sam podneo, među prvima dobio IDP kod, nisu se mnogo potresli, osim što su zivkali nudili da pređem na viši paket uz 2 - 3 polumeseca.

Pre par dana mi je Telekom instalirao optiku za Box3 na Novom Beogradu.
Postavili su ruter Huawei HG8245Q2 (kažu da samo njega trenutno daju uz optiku) i STB Skyworth HP4024.
Nisam pročitao da je neko ranije pominjao ovaj STB.
Da li neko zna kod za njegov skriveni meni?

Uspeli su nešto da zeznu i sa sajtom Moj MTS, preko kompa mislim, ne na mobilnu aplikaciju. Svaki dan me izloguje iako sam ostavio da sam ulogovan stalno a izvršili su neke kozmetičke izmene na samom sajtu u vidu odabira informacija o profilu korisnika, malo drugačije grafike i ništa mnogo epohalno. A najveća fora što pre par dana nisam uopšte mogao da se ulogujem sa važećim mts nalogom odnosno mejl adresom @mts.rs nego sam morao gmail da stavim i onda prihvatili i poslali verifikacioni mejl. Čisto da znate ako budete posećivali sajt ako vam bude tražilo slično kao i meni.

Uspeli su nešto da zeznu i sa sajtom Moj MTS, preko kompa mislim, ne na mobilnu aplikaciju. Svaki dan me izloguje iako sam ostavio da sam ulogovan stalno a izvršili su neke kozmetičke izmene na samom sajtu u vidu odabira informacija o profilu korisnika, malo drugačije grafike i ništa mnogo epohalno. A najveća fora što pre par dana nisam uopšte mogao da se ulogujem sa važećim mts nalogom odnosno mejl adresom @mts.rs nego sam morao gmail da stavim i onda prihvatili i poslali verifikacioni mejl. Čisto da znate ako budete posećivali sajt ako vam bude tražilo slično kao i meni.
(Desktop, Win 10, Opera):
Ево сад сам пробао, све ради (иако ћу ускоро мењати тренутно ми је gmail адреса), све је прихватио из првог и све пише тачно за бокс 4 плави + 2 телефона.
У скорије време многи сајтови излогују кориснике након неког времена због безбедности, не знам да ли је то био случај и код тебе у вези овог сајта.

@Pirate
Ја сам на оптици, али ајде кад ти је само једна особа одговорила да додам, иако не мора да значи да је исто:
Читајући коментаре од пре и ја сам очекивао споро пребацивање, овде је тренутно и кад то кажем мислим тренутно као пре на аналогној што ме је одушевило јер код претходног провајдера није било ни близу овоме - а сви су говорили да је тамо брже, али ајде можда се у међувремену нешто променило (Уређаји hph07).
Сликом сам мало разочаран, али пошто сам тек увео, гледам да није нешто до мене, уређаја како год, али ја искрено слабо гледам ТВ(што не значи да сматрам да не треба да буде боље).
Још нисам доживео да се замрзне уређај, али кратко користим, опет код прошлог провајдера при бржем притискању дугмића на оном "мини" уређају то се дешавало.
Такође иако бих најрадије да нема никаквих додатних уређаја испред тва, уређај је малецки, потпуно затворен и ја сам лако повезао да све иде преко даљинског од тва, иако је за неке напредне команде потребан и овај даљински, да се не улази у менина екрану итд, једноставно брже.

@pastir89
Само тај и имају сада као главни.
За тв нисам сигуран ја сам добио 3 hph07 - али ево изнад неко помиње нешто друго.
Плус не знам који је екстендер модел јер ме мрзело да идем да узмем пошто ми не треба тренутно, а рекли су ми могу кад хоћу да покупим у било којој пословници током трајања пакета, тако да ћу то успут кад будем пролазио туда ,-)
Мислим да су им ова два поменута најновија, али ако неко зна боље нека напише.

Ок пошто ми је Ирис ТВ био следећи таб после овог, да се исправим, тамо кажу да је овај поменути СТБ 4024 новији уређај, бољих карактеристика
са андроидом 9 итд...
Сада ми само није јасно, ако је све ово тачно, што сам сад скоро добио старије али ајде ,-)

Danas uveo Box 4, od opreme dobio HG8245W5-6T ruter i 3 x 4024 stb-a. Sa monterima bila i njihova šefica, od nje sam dobio informaciju da od Februara Mts kreće sa update-om platforme i da će biti otključan android na boxovima kao kod Sbb-a. Otuda i podela novih hp4024

ja jos uvek imam one prastare crne velike STBove, i nece da mi zamene za novije, tako da cu morati prekidati ugovor kad istekne, vratiti opremu pa ponovo uvoditi usluge, nece drugacije da daju novi STB.

Meni je kao drugi risiver takođe onaj stari, ali beli, ne bi ni dobio ovaj sad već predzadnji po verziji stb da ga nisam uveo kao dodatni u crveni boks paket gde sam imao do sada jedan stb. Sve gore i gore radi na iris platformi, često zna da zakoči u video klubu ili kad se ide na vraćanje unazad ili već čemu pa onda restartovanje sledi. Ovaj nazovi android HPH07 zna da poneki put zezne ali neuporedivo sa onim prastarim. Poneki put zatraži pin ili izbaci da traži wifi, pisao sam o tome na temi iris tv.

Ne znam kako to misle da izvedu ''bezbolno'' sa otključavanjem android opcija bez da zamene ljudima ove bele i crne najstarije risivere i q11 naravno taj stb ko ima onda će i on tražiti zamenu. Ništa ja njima ne verujem.

Nazad
Vrh Dno