Uspeli su nešto da zeznu i sa sajtom Moj MTS, preko kompa mislim, ne na mobilnu aplikaciju. Svaki dan me izloguje iako sam ostavio da sam ulogovan stalno a izvršili su neke kozmetičke izmene na samom sajtu u vidu odabira informacija o profilu korisnika, malo drugačije grafike i ništa mnogo epohalno. A najveća fora što pre par dana nisam uopšte mogao da se ulogujem sa važećim mts nalogom odnosno mejl adresom @mts.rs nego sam morao gmail da stavim i onda prihvatili i poslali verifikacioni mejl. Čisto da znate ako budete posećivali sajt ako vam bude tražilo slično kao i meni.
(Desktop, Win 10, Opera):
Ево сад сам пробао, све ради (иако ћу ускоро мењати тренутно ми је gmail адреса), све је прихватио из првог и све пише тачно за бокс 4 плави + 2 телефона.
У скорије време многи сајтови излогују кориснике након неког времена због безбедности, не знам да ли је то био случај и код тебе у вези овог сајта.
@Pirate
Ја сам на оптици, али ајде кад ти је само једна особа одговорила да додам, иако не мора да значи да је исто:
Читајући коментаре од пре и ја сам очекивао споро пребацивање, овде је тренутно и кад то кажем мислим тренутно као пре на аналогној што ме је одушевило јер код претходног провајдера није било ни близу овоме - а сви су говорили да је тамо брже, али ајде можда се у међувремену нешто променило (Уређаји hph07).
Сликом сам мало разочаран, али пошто сам тек увео, гледам да није нешто до мене, уређаја како год, али ја искрено слабо гледам ТВ(што не значи да сматрам да не треба да буде боље).
Још нисам доживео да се замрзне уређај, али кратко користим, опет код прошлог провајдера при бржем притискању дугмића на оном "мини" уређају то се дешавало.
Такође иако бих најрадије да нема никаквих додатних уређаја испред тва, уређај је малецки, потпуно затворен и ја сам лако повезао да све иде преко даљинског од тва, иако је за неке напредне команде потребан и овај даљински, да се не улази у менина екрану итд, једноставно брже.
@pastir89
Само тај и имају сада као главни.
За тв нисам сигуран ја сам добио 3 hph07 - али ево изнад неко помиње нешто друго.
Плус не знам који је екстендер модел јер ме мрзело да идем да узмем пошто ми не треба тренутно, а рекли су ми могу кад хоћу да покупим у било којој пословници током трајања пакета, тако да ћу то успут кад будем пролазио туда ,-)
Мислим да су им ова два поменута најновија, али ако неко зна боље нека напише.