Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Danas uveo Box 4, od opreme dobio HG8245W5-6T ruter i 3 x 4024 stb-a. Sa monterima bila i njihova šefica, od nje sam dobio informaciju da od Februara Mts kreće sa update-om platforme i da će biti otključan android na boxovima kao kod Sbb-a. Otuda i podela novih hp4024
Чекај добио си овај са избаченим антенама? Тај део ми се дефинитивно не свиђа...

Надам се да ће нама који имамо сад старије(иако су мени рекли нови кад сам добијао) моделе СТБ или заменити или да ће имати неки апдејт нешто, а да ради како треба...
Мислим једва је прошло месец дана од увођења... а ето баш сам био задовољан док сад нисте ово све исписали хаха
Надам се да ће бар тај апдејт платформе о коме говориш исправити све оно што други кажу да није нешто.

Чекај добио си овај са избаченим антенама? Тај део ми се дефинитивно не свиђа...

Надам се да ће нама који имамо сад старије(иако су мени рекли нови кад сам добијао) моделе СТБ или заменити или да ће имати неки апдејт нешто, а да ради како треба...
Мислим једва је прошло месец дана од увођења... а ето баш сам био задовољан док сад нисте ово све исписали хаха
Надам се да ће бар тај апдејт платформе о коме говориш исправити све оно што други кажу да није нешто.
Da, taj sa antenama.

Шта се ових дана даје од опреме за нове кориснике Бокс пакета (примарно рутер), тј. да ли је и даље најбољи уређај који се добија Huawei HG8245Q2 ?
Pre par dana mi je Telekom instalirao optiku za Box3 na Novom Beogradu.
Postavili su ruter Huawei HG8245Q2 (kažu da samo njega trenutno daju uz optiku) i STB Skyworth HP4024.
@pastir89
Само тај и имају сада као главни.
Danas uveo Box 4, od opreme dobio HG8245W5-6T ruter i 3 x 4024 stb-a. Sa monterima bila i njihova šefica, od nje sam dobio informaciju da od Februara Mts kreće sa update-om platforme i da će biti otključan android na boxovima kao kod Sbb-a. Otuda i podela novih hp4024

Опа, ево нових момената😀 Да ли је још неко добио HG8245W5-6T умјесто HG8245Q2 ?

Како вам се чини, јако су штури подаци на нету, изгледа је баш свјеж?:unsure:

Jel se desava nekome da mu zamrzne slika imam HG8245Q2,da li ima neko dugme za restard i gde?

Да ли можеш сликати "STB Skyworth HP4024"?😀

Uspeli su nešto da zeznu i sa sajtom Moj MTS, preko kompa mislim, ne na mobilnu aplikaciju. Svaki dan me izloguje iako sam ostavio da sam ulogovan stalno a izvršili su neke kozmetičke izmene na samom sajtu u vidu odabira informacija o profilu korisnika, malo drugačije grafike i ništa mnogo epohalno. A najveća fora što pre par dana nisam uopšte mogao da se ulogujem sa važećim mts nalogom odnosno mejl adresom @mts.rs nego sam morao gmail da stavim i onda prihvatili i poslali verifikacioni mejl. Čisto da znate ako budete posećivali sajt ako vam bude tražilo slično kao i meni.
Isti slučaj i kod mene, pre 9 dana sam im poslao mejl da ne mogu da se ulogujem preko kompa a mogu preko mobilne aplikacije. Danas su odgovorili da je prigovor "neosnovan" i da nema smetnji u pristupu moj mts nalogu a naravno sasvim "slučajno" nakon njihovog mejla sam uspeo da se prvi put ulogujem nakon 9 dana...
"Samo se popravilo" od sebe izgleda...

Хм интересантно, ако изузмемо да не могу да проценим тачно величину рекао бих да је идентичан са 07, једино та плава боја за УСБ...
можда неко напокон ставио тројку или се само зезају бојама хаха.
Ови на сајту изгледају другачије(од произвођача).
Озбиљно нервира што сви уређаји као имају функцију НАС, а свуда УСБ 2, видим и на овом новом(са антенама) ХГ исто(бар на сајту произвођача).
Не очекујем наравно све функције за НАС, али оно чисто основно што би свима користило у смислу бржег мрежног диска, а што нема поенте на двојци...
ПС Ако има неко ко је скоро уводио БОКС неки, најбоље плави, а добио старије уређаје, ако има податке јесу ли вољни да промене у Телекому?

Jel se desava nekome da mu zamrzne slika imam HG8245Q2,da li ima neko dugme za restard i gde?
Мени не, али су људи пријављивали то за претходне уређаје и кад се користи паузирање, гледање уназад итд...
Не видим зашто би рестартовао главни уређај уместо СТБ-а који иде на ТВ,
али имаш са леве стране дугме за паљење гашење, рупицу за рестарт, и дуже гурање у рупицу ;) за комплетно враћање на фабричка(телекомова) подешавања.

Хвала пуно!😀
Судећи по сликама, делује ми да је идентичан са претходним моделом "HPH07".😀

Ja sam dobio HG8245W5-6T u subotu.
Da li mozes, molim te, da potvrdis da si dobio HG8245W5-6T ili EG8245W5-6T? Trebalo bi da je HG serija zamenejna EG serijom. I da li je login kod njega isti kao na Q2?

Poslednja izmena:
Da li mozes, molim te, da potvrdis da si dobio HG8245W5-6T ili EG8245W5-6T? Trebalo bi da je HG serija zamenejna EG serijom. I da li je login kod njega isti kao na Q2?
HG8245W5-6T
Login je admir i 20HWont17.

Koliko meseci daju trenutno po 1 din. za nove korisnike koji nemaju uslove za optiku? Vidim d je za optiku 12 meseci,ali nazalost moja lokacija nema jos.

Koliko meseci daju trenutno po 1 din. za nove korisnike koji nemaju uslove za optiku? Vidim d je za optiku 12 meseci,ali nazalost moja lokacija nema jos.
Sad daju cini mi se do 10 m po 50% popusta zavisno od toga sta se uzima u paketu. Ima na sajtu mts.rs detaljno.

Ja sam upravo dobio HP4024.
Ima neko dodatne informacije sta je, kakav je? Na netu ne nadjem bukvalno nista.

Mene zanima kako instalirati druge android apps na hp4024 ako je moguce...

Probaj ovako:

Да одговорим сам себи речено ми је да не мењају 07 за 4024 чак ни нама који смо скоро добили, али да ће
"све бити исто".
Видећемо у фебруару ,-)
Иначе не могу да нађем неку битнију разлику између HG уређаја, лично бих и задржао старији, нервирају ме антене, а простирање је ок,
чак и овде код мене где има милион других бежичних мрежа.

Drugar hoće da uvede MTS optiku, pa bi želeo box3 i uz to dobije 12m po 1din. E sada, on ima i Omoriku 1.
Da li postoji neka mogućnost da uzme Box 4, tj. Da se prebaci mobilni u box, a da se zadrži popust za TV/net/tel?

Mislim da to može. Ja sam imao Zmaj tarifu i dodao je u BOX 4, dobio sam tu promociju za nove korisnike.

Super, dobro je da znam da je neko uspeo.
Hvala ljudi!

Da li se nekome dogadjalo da placa racun preko IPS QR koda za MTS, pare uredno skinute a dobio sam mail od Telekoma da transakcija nije uspesna?
Ako jeste, do koda je bio problem - Banke ili MTSa?

Mislim do MTS
Ja tako paćam stalno , sve racune koje imaju taj kod
Otidji u ponedeljak u banku i uzmi potvrdu od njih da si platio i odnesi u najblizu poslovnicu MTSa i skini ih sa dnevnog reda , da te ne bi zezali kasnije i iskljucili

Vrh Dno