mnj1047
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.08.2016
- Poena
- 70
Posto sam pisao u temi ranije i trazio misljenje ostalih sto se tice popusta na pretplatu za postojece korisnike da podelim i svoje iskustvo. Juce su me pozvali i odmah ponudili 5 meseci upola cene, zbog predstojecih obaveza nisam mogao da se natezem i resio sam odmah da prihvatim. Medjutim postavim pitanje u vezi neta i brzine. Kaze operater sa druge strane, brzina ista kao i do sada do 10 mbit/s... e preko toga nisam mogao da predjem i zamalo da me uhvati nespremnog. Naravno od tih 10 mbit/s ja na raspolaganju kao i pre 10 god imam samo 4 mbit/s... Uvek isti izgovor da nema tehnickih mogucnosti za vise.
Naravno u jednoj recenici da to ne zelim i da zelim da raskinem ugovor, odmah dobijam info da ipak moze do 20mbit/s.
Danas dosli zamenili ruter, naravno bez ikakvih drugih promena, mislim na fizicke promene, za softverske ne znam.
Posle prvog merenja, skoro pa max brzina se ostvaruje.
Elem, poenta je da se pogadjas kao na pijaci i da uglavnom mozes da izvuces ono sto zamislis. Sto se tice pretplate pretposatavljam da je moglo i vise uz naravno vise natezanja, ali trenutno nisam u mogucnosti da gubim vreme na to. Tako da je i ovo sasvim ok obzirom sta se ljudima nudilo na prvu.
Naravno u jednoj recenici da to ne zelim i da zelim da raskinem ugovor, odmah dobijam info da ipak moze do 20mbit/s.
Danas dosli zamenili ruter, naravno bez ikakvih drugih promena, mislim na fizicke promene, za softverske ne znam.
Posle prvog merenja, skoro pa max brzina se ostvaruje.
Elem, poenta je da se pogadjas kao na pijaci i da uglavnom mozes da izvuces ono sto zamislis. Sto se tice pretplate pretposatavljam da je moglo i vise uz naravno vise natezanja, ali trenutno nisam u mogucnosti da gubim vreme na to. Tako da je i ovo sasvim ok obzirom sta se ljudima nudilo na prvu.