Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Istina da je nevidjeno, crn ekran. Mozda je to mts nacin propagiranja ekologije, zastite zivotne sredine, borbe protiv klimatskih promena, ko zna

Do 31.03. traje promocija za nove korisnike na optici.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Sacekaj da ti istekne ugovor, spakuj sve sto si dobio od njih i pravac poslovnica. Raskini ugovor i podnesi zahtev za novi po promociji koja traje do 31.12.2021 (12 meseci po 1RSD)

Istekao je ugovor... a nemam tehnicke mogucnosti za optiku. I jos su mi rekli kao,evo sad 4 meseca,a kad predjes na optiku,opet imate pravo na 3 meseca... a to "kad predjes na optiku" moze potrajati godinama

I sta je tu problem?
Jel' to sto nemas optiku ni u nagovestaju ili 4 meseca koje nude po 1rsd?

I sta je tu problem?
Pa samo sam pitao sta je sledeci korak posle prvog poziva,jer citam(o) da su mnogi iskulirali prvi poziv i posle izvukli jos poneki mesec... pa me zanimalo,jesu li korisnici zvali i trazili nesto vise,ili je korisnicka sluzba po saznanju da nije potpisan ugovor zvala ponovo i nudila vise? Nije problem,nego cisto informativno pitanje

Pre su davali 6 meseci po din za DSL i uvodjenje 2 nove usluge. Ako ti znaci da dobijes 2 meseca po din dodatno, pitaj ih daju li to i dalje, pa vrati opremu i potpisi novi ugovor na roditelje ili nekog drugog.

Ima li ko problem sa brzinom na MTS ADSL moja brzina je 3.4 mb od 10 mogucih.Nista ne mogu da otvorim od sajtova a torente zaboravi i to vec poduze traje.Ima li svrhe zaliti se ?? Najzalije mi je placati 3400 svakog meseca za nista.

Loša ti je parica i/ili si kilometrima daleko od centrale a koliko se može zaključiti si "3400 svakog meseca" plaćaš neki Box paket sa IPTV uslugom? Tako da ti TV usluga "pojede" dobro parče već jadnog dostupnog prostoka i onda ti ostane tih 3.4 Mbps za net umesto "čak" ~8.4 što je realna brzina do "10" paketa.

Koju brzinu je Telekom u obavezi da isporuci uoliko je u pitanju paket 20/4 ? Od pocetka potpisivanja ugovora (vec mesec dana) brzina mi je 10-12mbps. Zalio sam se nekoliko puta, jos uvek mi nista nisu resili. Mogu li oni da se izvlace na losu paricu, dva stb uredjaja koji odvlace deo brzine i sl ? Obzirom da sam produzio ugovor dobio sam mesec dana gratis a upravo od tog trenutka mi pocinju problemi. Na zalbu da mi se umanji racun zbog neispunjenja ugovorne obaveze (celih mesec dana brzina isporucenog neta 50-60% od ugovorene brzine), oni su napisali da su ispunili ugovornu obavezu time sto su dali mesec dana gratis (?!). Znaci po njihovom, posto si dobio mesec dana gratis tebi net/tv i sl ne mora ni da radi, lol.

Evo kako izgleda DSL Information https://prnt.sc/wiuqn8

Po ovim brojevima koje si postavio, ti si na paketu 10/1.

^
U pitanju je Box 4 paket sa hibrid ruterom i brzinom koja po ugovoru treba da bude 20/4.

Ako nekome znaci od danas u okviru dodatnog extra paketa za 299,00 din. ubaceni kanali koji su bili deo samo max paketa (Outdoor, DTX... u SD i HD)

Zanimljiva ponuda za obnovu ugovora/poziv sa njihove strane. Poskupljnje paketa za Box 4 crveni 10mb/s na 3999 uz 1 mesec za 1 din :) kaze hd kanale nemate jer zavisi od broja dodatnih stb koje koristite. Smesni su. Negde po istoj ceni ide optika.

Ako nekome znaci od danas u okviru dodatnog extra paketa za 299,00 din. ubaceni kanali koji su bili deo samo max paketa (Outdoor, DTX... u SD i HD)

Konacno da su ovo omogucili. Zaista neverovatno da do sad nije mogao da se dokupi max paket, tj programi iz max paketa.

Zanimljiva ponuda za obnovu ugovora/poziv sa njihove strane. Poskupljnje paketa za Box 4 crveni 10mb/s na 3999 uz 1 mesec za 1 din :) kaze hd kanale nemate jer zavisi od broja dodatnih stb koje koristite. Smesni su. Negde po istoj ceni ide optika.

Tebi su barem pomenuli da neces imati HD kanale, meni nisu ni to :D

Sad sam tek našao ovu temu, ranije sam pisao u temi za MTS postpaid... Shvatam da je ono bila pogrešna adresa. :)

Koliko je maksimalno neko od vas uspeo da dobije preko MTS-a za Box? Ja znam da su nudili do sad i do 5 meseci. To govorim za slučaj bez mogućnosti da se pređe na optiku.

Da, i jel neko uspevao da namontira dva rutera za Box paket? Malo sam gledao i na Telekomovom sajtu, kod njih piše da za druge rutere ne pružaju podršku, ali možda to nije nešto preteško. :)

@Gazu Meni su nudili 6m gratis ali sam sve jedno odbio i ugasio uslugu. Protok sam imao krš.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Samo da napomenem ja sam na Box-u i racune je Ads/fiksni+mobilni Omorika 1 paket.Znaci bez IPTV.ADSL sam imao vec 7-8 godina i bilo je ranije 10 mb kad se skidaju torenti a u speed testu je bilo oko 8.5-9 isprobao sam IPTV kad je bilo dzabe 6 meseci i bilo je smece totalno kao kablovska a plus mi je internet merio ispod 6 mb a radio je kao 1 MB sa losim ucitavanjem i ja sam to posle vratio i nisam hteo da uzmem kad su nudili "dzabe" zbog losijeg interneta.A sada je oko 2-3 download i 400kb upload.

@razor81 i @poolmaker
Hvala za informacije. Probaću barem tih 5 meseci. :)

A za dodatnu ruter - to bi i zbog WiFi-ja, i zbog televizije. Sa novim ugovorom dobija se mogućnost za jedan TV dodatno da bude na Boxu, pa bi ovako to postigao bez razvlačenja kablova od jednog kraja kuće do drugog. A pored toga i WiFi, on je slabiji u tom delu kuće koji imam na umu, brzina mu u proseku izađe oko 6mbit, a trebao bi da može biti 10. Plus, za neke stvari mislim da bi bilo mnogo bolje da imam internet preko žice - kao za igrice možda kad se ugrabi vremena.[emoji16]

Hvala na odgovoru. Kapiram da bi to bilo bolje da probam u radnji da prvo uzmem neki jeftiniji, pa ako ne uspem - da mi nije žao. A i ako mislim da bi uspeo sa nekim drugim ruterom, lakše je menjati jeftiniji za skuplji.[emoji846]

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Poslednja izmena:
@Gazu Ali ti ćeš morati od jednog kraja kuće do drugog da razvučeš LAN kabal zbog TV, kojim ćeš povezati ruter i stb uređaj.

Samo da napomenem ja sam na Box-u i racune je Ads/fiksni+mobilni Omorika 1 paket.Znaci bez IPTV.ADSL sam imao vec 7-8 godina i bilo je ranije 10 mb kad se skidaju torenti a u speed testu je bilo oko 8.5-9 isprobao sam IPTV kad je bilo dzabe 6 meseci i bilo je smece totalno kao kablovska a plus mi je internet merio ispod 6 mb a radio je kao 1 MB sa losim ucitavanjem i ja sam to posle vratio i nisam hteo da uzmem kad su nudili "dzabe" zbog losijeg interneta.A sada je oko 2-3 download i 400kb upload.
Dosta zavisi i od konkretne lokacije, i tako je u suštini kod svih operatera. Kod mene mts radi natprosečno za ovu našu balkansku priču, za poslednjih deset godina svega dva, tri manja problema.
A brzinu sam uvek imao maksimalnu, ili čak i malo iznad one u ugovoru, iako po prirodi stvari tako nešto ne bi trebalo da se dešava na adsl.

Ako si imao maximalnu tj tačnu brizinu imao si Box paket sa IPTV uslugom :p

@Gazu Ali ti ćeš morati od jednog kraja kuće do drugog da razvučeš LAN kabal zbog TV, kojim ćeš povezati ruter i stb uređaj.

U kući se već ima više priključaka za telefon, pa sam mislio da bi njih mogao da iskoristim. Zar ne može onda da u jednom kraju kuće povežem MTS-ov ruter, pa TV u njega, i u drugom delu kuće svoj ruter, pa drugi TV u taj drugi ruter?

U kući se već ima više priključaka za telefon, pa sam mislio da bi njih mogao da iskoristim. Zar ne može onda da u jednom kraju kuće povežem MTS-ov ruter, pa TV u njega, i u drugom delu kuće svoj ruter, pa drugi TV u taj drugi ruter?

Ne može. Ako grešim, neko će me ispraviti ali sam dosta siguran da na telefonskoj liniji možeš imati samo jedan direktno priključen ruter. Za wifi signal nije problem da drugi ruter prikačiš u bridge modu ili kao wifi extender, ali što se tiče povezivanja boxa za tv tu kabal mora ići direktno od tog rutera koji je povezan na telefonsku liniju do stb-a.

Ovih 100GB (sad 200GB) sto daju uz box, odnose se samo na download ili i upload?

Nazad
Vrh Dno