Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Hvala.ocekivah tako radi guzvi..ne stizu da svima udovolje

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Čitam ali ne vidim da igde piše da je neko dobio 14 meseci, a moj komentar se odnosio upravo na to.
Niko nije ni rekao za 14 meseci, ja kazem da sam na free mesece dobio sa novim ugovorom jos free meseca novih 10 to je bila poenta, ne 14 meseci to niko koliko je meni poznato nije dobio.

Nagađaju. Niko nema još uvek proverenu informaciju [emoji6]

Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Tako mi je i delovalo. Imam do 9.1 da odustanem od napustanja sbb ako ne obave sve na vreme, ili ukinu promociju od NG.

Huawei P30

A šta te koči da pređeš na mts? To što će se usluge preklopiti u par dana?
Zar nije bolje tako nego da ostaneš bez usluga? Mislim, dolazi vreme praznika, biće neradnih dana, radiće se smanjenim kapacitetom jer ljudi uzimaju godišnji...

Koci me to sto hocu da predjem iskljucivo na optiku, koja je uvedena ali ne pustaju signal, i hocu da imam 12 meseci po dinar. Jer prelazim sa sbb koji mi radi dobro, i presao bih samo da bih manje placao...

Huawei P30

Kod mene u zgradi signal se cekao mesecima. Ne znam tacno, ali 10-11 meseci sigurno.

Netačno, naravno da mogu.

Evo ja niti sam tražio treći STB, niti su mi ga dali a u sistemu mi vode da imam tri i uredno su mi ispostavili račun za taj treći STB. I pre će se sunce ohladiti nego što će oni rešiti problem.

Nebitno što je reč o mizernih 130 dinara, poenta je u principu i u tome da, ma koliko zvučalo ludo, ipak mogu sve pa i to što si pitao.

Hmmm oni izgleda imaju sistemski problem.
Ja sam juce trazio treci stb, i frapirao sam se ka dmi je agent kroz online chat izjavila kako ona u sistemu vidi da ja vec imam tri i da mogu da uzmem cetvrti.
Interensatno da nije mogla da mi da identifikatore za ta tri urejdjaja (serijske brojeve i sl) da ja utvrdim neslaganje, odnosno koji je to virtuelni. Ali je decidno napomenula da ima jedan glavni i dva dodatna. Na moje pitanje da li ona racuna ONT uredjaj u stb iako on to nije, ona rece da tu ne spada ONT.

Naravno posto je ovo Srbistan, potegao sam vezu, neko je negde proverio i isaplo je da ipak imam dva i da mogu da apliciram za treci ali da je trenunto nestasica uredjaja (huawei nije odavno isporucivao, i da je bukvalno lutrija gde ima u kojoj poslovnici)

I samo bih dodao za ovo oko cekanje signala. Ja sam imao vdsl i posto svaki dan gledam instalaciju u zgradi od optike, pitao sam ih sigurno 3 puta da predjem na optiku u tih 10 meseci, odgovor je bio nema signala. Nije pusteno...

Ok, nakon isteka ugovora otisao da potpisem novi za box vdsl. Kad je radnica u poslovnici ukucala sve podatke kaze pa imate optiku u zgradi, hocete?

Medjutim tu jos nije zavrseno sve i proslo je 20 dana od podnosenja zahteva do realizacije. Razlog, oni vide u sistemu zgradu da je na optici. Dosli ljudi sve odradili instalacije i posto sam prvi i zgradi eto problema. Nema signala u onoj glavnoj kutiji.

Kroz par dana dolazi covek iz Huawei-a postavlja jos neke delove u kutiji. Meri nesto i dalje nista. Kroz para dana opet drugi iz Huawei- resavavaju problem u spojnici ispred zgrade. Dolaze nakon toga podizvodjaci i pustaju usluge nakon 20 dana. Inace u pitanju je zgrada u centru Bg. Sreca pa nisam ugasio vdsl.

Tako da nada da ce signala biti za par dana do kraja akcije ili do 9-og je ono... nada uvek postoji kod optimista.

Ali kad je sve pusteno, radi bez greske zaista. Pre neki dan komsija uveo sve za pola sata. A ja cekao 10 meseci i 20 dana. Eto primer ista zgrada a dva bas razlicita slucaja

Poslednja izmena:
Imam Box 3. Potpisao ugovor pre nekih mesec dana ako je to bitno. Promocija 12m po 1 rsd.
Da li mogu da uzmem box 4?
Da li zadrzava promociju 12m po 1 rsd? Ugovor se nastavlja ili potpisujem novi na 24m?
Celo jutrp pokusavam da dobijem chat mts agente ali su svi zauzeti navodno.

Poslednja izmena:
Imam Box 3. Potpisao ugovor pre nekih mesec dana ako je to bitno. Promocija 12m po 1 rsd.
Da li zadrzava promociju 12m po 1 rsd? Ugovor se nastavlja ili potpisujem novi na 24m?
Celo jutor pokusava da dobije chat mts agente ali su svi zauzeti navodno.
Agenti su zauzeti reklamacijama i prigovorima na IRIS platformu. Ubi ih narod

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Celo jutor pokusava da dobije chat mts agente ali su svi zauzeti navodno.

Moze, bio sam sinoc u poslovnici ali u 5 do 8. I nismo zavrsili zbog kraja radnog vremena.

@Mare
Koji su uslovi?

Videcu danas tj veceras ako stignem da zavrsim. Meni je istekao ugovor. Pitao sam jel mogu da prebacim na zenu broj (ona je potpisala optiku zbog 12x1) i box 3 pretvorimo u 4 i zadrzimo promociju. Kaze moze, 210 dinara ustupanje broja promocija ostaje. Javicu ti detalje.

Vazi. Hvala.
To ne moze online ili preko telefona da se sredi? Kurir donese ugovor?

Ne znam, ja cu morati do poslovnice opet. Obecala je da ce spremiti sve. Mora na šefa da kuca, neke šifre pojma nemam. Suština je da moze i sama je rekla glupo je da izgubite 12x1, sredicemo.

Javili se ovi sa chata.
Broj koji se ubacuje u novi paket mora da bude na isto ime ko i prethodne usluge.
Ako broj nije na isto ime u poslovnici se uz licne karte oba korisnika ustupa broj i to kosta 206 rsd.
Zatim se potpisuje aneks ugovora i to je to.

Pa to. Suština je da ostaje promocija 12x1.

Meni nikad ne bi dali na tarifu toliko meseci gratis+ 200 giga neta koliko ide sad u box 4.

Ja sam, prvo sam imao 8 meseci free tad sam imao vdsl posle na obnovi pre 2 godine sam dobio 10(trenutni ugovor) i sad mi 21.01.2021 za manje od metar dana istice i ovaj i sad ne verujem da ce mi nesto lepo dati ali cu da im spustim na box3 zbog toga kad vec nece oni da se otvore, necu ni ja vise.
Javljam sta ce biti na kraju za mesec dana.

I ja sam hteo da idem na tu šemu pre godinu dana, da pređem sa box4 na box3 + daj šta daš od gratis meseci, ali ponuda je bila takva da mi ponudom besplatnih meseci za box4, cenovno doveo (prosečan račun) na cenu tadašnjeg box3 paketa. Tako da mislim da će i tebi nešto slično ponuditi.

Ma[emoji2400 je napisao(la):
e;6276517]I samo bih dodao za ovo oko cekanje signala. Ja sam imao vdsl i posto svaki dan gledam instalaciju u zgradi od optike, pitao sam ih sigurno 3 puta da predjem na optiku u tih 10 meseci, odgovor je bio nema signala. Nije pusteno...

Ok, nakon isteka ugovora otisao da potpisem novi za box vdsl. Kad je radnica u poslovnici ukucala sve podatke kaze pa imate optiku u zgradi, hocete?

Medjutim tu jos nije zavrseno sve i proslo je 20 dana od podnosenja zahteva do realizacije. Razlog, oni vide u sistemu zgradu da je na optici. Dosli ljudi sve odradili instalacije i posto sam prvi i zgradi eto problema. Nema signala u onoj glavnoj kutiji.

Kroz par dana dolazi covek iz Huawei-a postavlja jos neke delove u kutiji. Meri nesto i dalje nista. Kroz para dana opet drugi iz Huawei- resavavaju problem u spojnici ispred zgrade. Dolaze nakon toga podizvodjaci i pustaju usluge nakon 20 dana. Inace u pitanju je zgrada u centru Bg. Sreca pa nisam ugasio vdsl.

Tako da nada da ce signala biti za par dana do kraja akcije ili do 9-og je ono... nada uvek postoji kod optimista.

Ali kad je sve pusteno, radi bez greske zaista. Pre neki dan komsija uveo sve za pola sata. A ja cekao 10 meseci i 20 dana. Eto primer ista zgrada a dva bas razlicita slucaja ������
Sve razlozi zbog kojih telekomove usluge ne koristim vise od 15 godina.... Videcu sta mi je ciniti... Svakako ne bih da ostanem bez tv za praznike, a ne treba mi peripetija oko menjanja ukoliko nije finansijski isplativo, tj ns ubodem 12 meseci za dinar.

Huawei P30

Koci me to sto hocu da predjem iskljucivo na optiku, koja je uvedena ali ne pustaju signal, i hocu da imam 12 meseci po dinar. Jer prelazim sa sbb koji mi radi dobro, i presao bih samo da bih manje placao...

Huawei P30
Daj mi na pp adresu.

Ne znam čemu sarkazam, ali je neko ovde pisao da je dobio 14 meseci ako radi u policiji. Bilo je na temi, ne da mi se da tražim. Mnogi su dobijali 8 meseci. Ako ne verujete čitajte temu.

Danas u poslovnici su mi rekli da nakon otkazivanja Box paketa, odnosno usluga interneta i televizije, fiksni telefon mora biti bez ikakvih usluga 30 dana kako bi se neko mogao prijaviti kao novi korisnik. I da ne pomaže ni prenos fiksnog na drugu osobu, jer oni to proveravaju po broju telefona a ne po vlasniku.

To je potpuno u suprotnosti sa onim što je pisano ovde na temi tj. da su ljudi otkazivali ugovor i odmah u poslovnici ponovo podnosili zahtev za box kao novi korisnici. Čak mi je i jedan promoter spomenuo da je moguće odmah se prijaviti kao novi korisnik.

Šta se tu zbiva tj. da li me lažu ovi u poslovnici ili su pak na forumu bili specijalni slučajevi?

@STUPAR Kod MTS kao i kod drugih operatera veoma su različita iskustva korisnika vezano za novi/obnovu postojećeg ugovora. Osim onoga što se zvanično reklamira sve više od toga je stvar pregovora. Iskreno nikada nisam išao u poslovnicu već sam se za uslove interesovao slanjem maila. Generalno u zadnje vreme su dosta tvrđi na benefitima nego što je to bilo koji mesec ranije.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

azimuth
Tnx
Od danas sam korisnik Box 4 Beli
Bili podizvođači i uveli sve
Super su odradili samo da to potraje
HVALA

Meni danas uveli optiku momci super, ja sam sve imao razvuceno samo su usli optikom povezali njihove uredjaje, internet odlican. STB mnogo ispod EONa SBBovog i po brzini a rekao bih i slika da mu je za nijansu losija, mozda jer eon se kaci kao 4k uredjaj a ovaj kao 1080i .

Javili se ovi sa chata.
Broj koji se ubacuje u novi paket mora da bude na isto ime ko i prethodne usluge.
Ako broj nije na isto ime u poslovnici se uz licne karte oba korisnika ustupa broj i to kosta 206 rsd.
Zatim se potpisuje aneks ugovora i to je to.

Da ti javim, mi nismo potpisali aneks, nego potpuno nov ugovor. Sad na prvoj strani i ne piše promocija, već kao da ide po punoj ceni. Ali ugovor ima prilog 1 gde detaljno piše da ostaje 12x1.

Broj smo ubacili u box, ali i dalje ništa nije aktivno, aplikacija im je užasno usporena. Devojka se stvarno potrudila da nam izadje u susret i uveravala da promocija ostaje. Dok ne stigne račun ne verujem ništa :D

@virke Završeno sve i prešlo u box 4. Definitivno nov ugovor, današnji datum. Što znači da ide 13 meseci po dinar. :D

Kad završiš i ako se setiš, javi jel si potpisao aneks i nastavio stari, ili si i ti dobio novi ugovor.

koristim eon aplikaciju od prijatelja na smart tv a normalno sve usluge Box paketa
Od veceras kad sam hteo da pogledam nesto na SK kanalu samo mi je izaslo obavestenje ova usluga kod vaseg operatera nije dozvoljena
jel to mts blokira signal eon paketa ili mora li se uzeti eon van mreze da bi radio na mts netu
Ako neko zna da mi odgovori
Hvala

Drugo. UM blokira gledanje svoje produkcije na MTS mreži

EON van mreže je jedno od rešenja. Svakako najjednostavnije.

Vrh Dno