Da sam stari korisnik, ne bih pristao na manje od 25 meseci po dinar, za UO od 24 meseca...
Pozdrav
Zezajte se vi ali ja evo posle 7 dana čekanja da me neko pozove i instalira optiku, zvanja, slušanja automata i filharmonije, slanja mejlova ozbiljno razmišljam da odustanem i ostanem na SBB.
Pa ovi su teška komedija sto se tiče komunikacije i podrske.Yebo i 12 mes po dinar kad se ovako ponašaju prema novim a mogu da zamislim prema postojećim ,ugovorom vezanim korisnicima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moras da svatis da smo u vremenu kada nista nije normalno, da sada sve sto rade...
Da li je neko imao iskustva, fiksni broj mi je kod drugog operatera (SBB). Nemam ugovornu obavezu, ali imam klauzulu da moram da najavim raskid ugovora 30 dana unapred. Da li moram da sačekam da prođe tih 30 dana, pa tek onda tražim vraćanje broja u Telekom i tek tada podnosim zahtev za Box, ili mogu odmah da sklapam ugovor i tražim prenos broja?
@Darc0 , ti si isto na Tel3 kod SBB, kako si rešavao to?
Hvala
Kada je u pitanju naplata ugovorene obaveze onda je sve normalno.
Lično te molim da ne propagiraš da "je danas" nenormalno kao novo normalno. Ako si se ti iz nekog razloga pomirio sa time, mi ne moramo da ti budemo bratija u tom.
Pa ne mogu ti naplatiti nesto ako nisi koristio ili nisi trazio?
Netačno, naravno da mogu.
Evo ja niti sam tražio treći STB, niti su mi ga dali a u sistemu mi vode da imam tri i uredno su mi ispostavili račun za taj treći STB. I pre će se sunce ohladiti nego što će oni rešiti problem.
Nebitno što je reč o mizernih 130 dinara, poenta je u principu i u tome da, ma koliko zvučalo ludo, ipak mogu sve pa i to što si pitao.
Ja sam, prvo sam imao 8 meseci free tad sam imao vdsl posle na obnovi pre 2 godine sam dobio 10(trenutni ugovor) i sad mi 21.01.2021 za manje od metar dana istice i ovaj i sad ne verujem da ce mi nesto lepo dati ali cu da im spustim na box3 zbog toga kad vec nece oni da se otvore, necu ni ja vise.Pa baš teško da je bilo ko od starih korisnika dobio za produženje ugovora 14 meseci fraj (čitaj za 1 dinar)...
Čitam ali ne vidim da igde piše da je neko dobio 14 meseci, a moj komentar se odnosio upravo na to.Ja sam, prvo sam imao 8 meseci free tad sam imao vdsl posle na obnovi pre 2 godine sam dobio 10(trenutni ugovor) i sad mi 21.01.2021 za manje od metar dana istice i ovaj i sad ne verujem da ce mi nesto lepo dati ali cu da im spustim na box3 zbog toga kad vec nece oni da se otvore, necu ni ja vise.
Javljam sta ce biti na kraju za mesec dana.
Neko je vec pisao ovde da su 14 meseci free dobijali uniformisani (policija i vojska).Čitam ali ne vidim da igde piše da je neko dobio 14 meseci, a moj komentar se odnosio upravo na to.
Meni su u poslovnici rekli da ce biti produzeno 12 meseci za dinar.Zna li se za nove korisnike optike od januara sta ce nuditi? Hvala
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Nagađaju. Niko nema još uvek proverenu informaciju [emoji6]Meni su u poslovnici rekli da ce biti produzeno 12 meseci za dinar.
Huawei P30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari