Bukvalno.. Da se uloži toliko vremena u nešto korisno, plata bi se zaradila..Čoveče... Ko kupus za zimnicu da kupuješ
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Sent from my ASUS_I001DA using Tapatalk
Bukvalno.. Da se uloži toliko vremena u nešto korisno, plata bi se zaradila..Čoveče... Ko kupus za zimnicu da kupuješ
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Dobio sam mail da ce me zvati sa skrivenog oko dogovora za produzenje ugovora,medjutim vec dosta dana proslo niko ne zove
Pre deset dana sam poslao mail "prigovor na račun" takođe zbog naplatili mi dodatni STB, još uvek nisam dobio odgovor...Pre pet dana sam ih zvao da reklamiram prvo račun od 131 dinar umesto ugovorenih 1 dinar zbog "dodatnog STB", a zatim prigovorio i zbog toga što mi u sistemu vide tri STB umesto stvarnih dva.
Tom prilikom operater je pribeležio prigovor, po njegovim rečima sa oznakom urgentno i rekao da će neko ubrzo a sigurno u toku dana da me kontaktira na moj broj mobilnog (koji je btw ispravno ponovio, a i da nije imaju ga u sistemu).
Po svoj prilici dan u Srbiji traje ko na Merkuru, čim još nisu zvali ...
Zabadanja Iris platforme koja se dešavaju na dnevnoj bazi od jednog do više puta još uvek posmatram kao dečije bolesti tako da im ovaj put to (još uvek) neću uzimati za zlo.
Ja sam imao sličan problem ,problem je bio u kablu od zida do splitera.Posle promene sve OK.Pozdrav ljudi. Listao sam temu, ali nisam nasao odgovor na moje pitanje.
Znam da se na mts VDSLu barem jednom, ako ne i dva tri puta dnevno resetuje ruter, zbog nekog njihovog konstantnog podesavanja. I zbog toga se gubi i internet i tv usluga na po nekoliko minuta, dok se ruter ne upali.
Mene zanima, da li se to desava i na optici (setovanje/resetovanje svaki dan), ili ne?
Znam za to sto su ti nudili, ALI ti kada odjavis sve nakon isteka ugovora koji imas (mora da istekne ugovor ne moze ranije) i prijavis se ponovo, uz podrsku odeljenja za benefite (zamolis kao dugotrajni korisnik i sl...koji ne vi da menja operatera i blah blah) dobices 12m po dinar. Sto se tice tvog oca, ako je vec registrovan kao vlasnik box paketa mozda pokusaju da ga rese sa tim malim benefitom 4 ili 4mes, ali uz insistiranje mislim da mozes dobiti. Pricam ti moje iskustvo, mnogo zavisi od tvog licnog stava u komunikaciji sa njima i od sluzbenika iz benefita sa kojim razgovaras. Ono sto jeste sigurno, da ako prebacis broj na nekoga ko nije do sad registrovan kao vlasnik boxa (koliko sam razumeo tvoj otac vec ima neki box na svoje ime), npr dete, supruga, brat, mozes prebaciti broj na ime te osobe (par minuta u poslovnici ti treba za to) i ta osoba najlaganije podnosi novi zahtev i uzima 12m po dinar. Inace to kruzenje vlasnistva u okviru porodice je siguran modus za ostvarivanje benefita.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da li se misli na prenos fiksnog? Imamo jedan box 4 u familiji koji bi otkazali, pa preneli na nekog drugog kako bi izvukli više od jednog meseca po 1 rsd. Koliko sam shvatio, isključiće internet i televiziju na neko vreme, mobilni će preći na privremeni ugovor bez ugovorne obaveze i onda fiksni se prenese na drugog člana? Kada se to završi, taj drugi član podnosi zahtev za Box4 i ide sve iz početka?
Znam da su ljudi potpisivali Box usluge čak i kada nije fiksni bio na njihovo ime, pa samo da vidim da li možemo sve otkazati, pa da drugi član podnese zahtev odmah za box, bez i fiksni da se prenosi.
Nemoj da se nadas da ces dobiti 5-6 meseci free,sada su nesto zategli.Istekao mi ugovor, ponudili mi tri meseca free,pre jedno 10 dana,ja odbio i evo cekam da me ponovo pozovu,ali mrka kapa.Neće da mi puste HD kanale (BOX 4 Crveni), na polovini sam ugovorne obaveze, javiše da itekako imam tehničke uslove. Nude novi ugovor pa da onda puste, samo mesec gratis, glatko sam odbio, čekam septembar i 3 meseca pred istek ugovora i onda ću svakako izboksovati 5-6 meseci free, prošlog decembra je to bilo 5 meseci free. U ponudi je i 200gb neta umesto 100gb u 4 u BOX 4, ali mi to toliko i ne treba, zanimalo me je isključivo uključivanje HD kanala uz aneks ali ne reugovor (obnova na polovini aktuelnog ugovora) i svakako više meseci od tog jednog za džabaka ali sam bio svestan da to teško mogu sada ostvariti kada sam u poslednjih 12 meseci imao 5 meseci bez plaćanja.
Ovo pišem jer sam čitao postove cenjenih forumaša da su im pustili HD kanale bez ovakve ''ucene'', da recimo potpišu samo aneks na postojeći ugovor ali to je bilo pa prošlo, sada su druga pravila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari