Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Да ли је коначно омогућено плаћање рачуна преко апликације, без плаћања провизије?

• Like
Reagovanja: M J
Jel neko uspeo da izvuče u box paketu neku pogodnost osim x meseci besplatno?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ja imao Box 2 (Net 20/2 +fiksni) uzeo oktobra dobio 2 meseca gratis prvi racun 2260. Ranije imao samo net. Pre mesec dana mi ponudili Box 3 (Net 20/2 +fiksni+msat) za cenu 2400 i dobio 5 meseci gratis. Za 140 din vise u naredne 2 god dobio kablovsku preko satelita. Plus ustedeo 12000 za 5 meseci. Ova akcija je bila u februaru. Ne znam da li jos ima. Znam da cu za 2 meseca kada mi istice ugovor otkazati supernovu (izbacili Sk a placam 2000din), kupicu android box jer sam ustedeo i uzecu neki eon paket. E sada msat je zadovoljavajuceg kvaliteta, hd kanali su slabijeg bitrejta nego kod supernove ali zavrsice posao.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sa 20 mb mogu da rade 2 televizije normalno u sd rezoluciji .U hd rezoluciji nemogu jer jedan povuce 8mb znaci 2 povuku 16 mb u HD rezoluciji .Ja imam 10 mb i dva tv, link na 18 mb i sljaka lepo .Mada sa telekomom nemam lepo iskustvo ,ali kada ih lepo pritisnem moze mnogo sta da se resi van protokola .

Pošto imam sličnu situaciju kao Miroslav L. i brigate (i još zamršeniju)... Molim vas za pomoć! Da ne padnem na neku glupost ili trik.

Box 4 crveni

Prvo sam preneo isti broj (060) iz VIP-a dok sam čekao migracioni kod (i otkazni rok) od Oriona. Koristim Omorika 1 trenutno po punoj ceni iz paketa. Nema 4g-a iz nekog razloga, radi samo 3g i h+. Kažu do njih sve u redu, probaj drugi tel (neće nikako). Ajde to radi, pa nije toliki problem. U prvom mesecu sam imao 3+3 Gb mob neta, a sada od 01.03. samo 3 Gb (nije mi jasno zašto)...

Nakon toga sam išao u poslovnicu nekoliko puta i kažu mi da imaju "aplikacioni problem" sa prevodom broja (tj ustupanjem) na oca. U međuvremenu sam dobio MIK, pa su mi dali ruter (i to će kaže naplatiti po punoj ceni i srazmerno broju dana, dok se ceo box 4 me aktivira).

Tada mi je žena sa kojom sam jedino komunicirao od početka rekla da i dalje imaju taj problem sa ustupanjem i da sačekamo utorak kada će poslati ekipu da montira TV i potpišemo ugovor.
Međutim reče mi juče da dođemo u poslovnicu i tamo potpišemo, preuzmemo opremu i sami instaliramo jer je "tako brže". Zbog obaveza nisam mogao juče... Reče i da kada instaliramo da ćemo se čuti kada "uradi na Box 4".

Kod mene je max brzina neta 10 mbps. Hteo sam da to radi na 2 TV-a, što sam joj naglasio. Ali ne znam kakav je ona zahtev navela. Valjda je za SD. Šta vi mislite, da li će to biti dovoljno? Korišćenje Wifi-a i dva TV-a? Da li će kočiti?

U mail-u sam joj naveo i brojeve za aktivaciju dodatnih 100 gb, ali mi nije rekla da je to rešeno.

Glavno pitanje glasi:
Da li oni mogu da me uskrate ovde za nešto? Jer sve ovo deluje čudno i konfuzno sa njihove strane. Dodaju uslugu jednu po jednu, a na sajtu stoji da se 6 meseci po dinar ostvaruje za uključenje dve nove usluge. Pa nisam siguran da li zbog toga ih dodaju pojedinačno...

Molim za savet! Ako je neko imao volje da ovo pročita.

Poslednja izmena:
Balkan spy, za 4g ti mogu reci da je meni poceo raditi tek kada se postpaid dodao u box 4, ne znam zasto. Za ostalo nemam pojma

Kod mene na 20/2 rade 2 stb uredjaj istovremeno na HD kanalima + igram Sony online na tu brzinu

Zna li neko sta znaci ovo u desnom gornjem uglu? Mene asocira kao da mogu za toliko da uzmem nesto dzabe ali ne bih da probam pa da mi naplate ako nije
0e6a6ad7b6d7ceddf0cccd7cc84de2d3.jpg

Meni deluje da ti je podesen limit na tu cifru mesecno, a ne brini se ništa, nema kod ovih ništa besplatno!

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Pitacu ih na live chat bas, muka mi da ih smaram za sve al kad ima chat bolje nego zvat. 100 din vraćanje unazad :/

Ja sad videh da imam neku novu stavku na racunu za tek zakljucenu uslugu Box 4 : Naknada - Mesecna naknada GSM - 827,21 din.
Pisao sam im prigovor jer ranije na mobilnom paketu nikad nisam video ovako nesto.

I ja, taman cu i ja pisati prigovor jer sam racun za telefon za taj prvi mjesec platio odvojeno. I *mjau**mjau**mjau**mjau*ni net limiter sam odma ugasio 2 puta kad sam vidio da su mi ga upalili a ne bi me cudilo da oni racunaju ako ti je sekund upaljen to je to
3b04e6a92af3d4d26d22f0c41f01ef1b.jpg

Bio i provjerio, gsm je za ugovor prije ubacanja u box4 a net limit ti naplate makar 1 minut bio upaljen a sami su mi ga upalili nakon ubacanja broja u box 4 lol

Bio i provjerio, gsm je za ugovor prije ubacanja u box4 a net limit ti naplate makar 1 minut bio upaljen a sami su mi ga upalili nakon ubacanja broja u box 4 lol

Hvala na informaciji.

Znaci sada ce to da naplacuju ovih 6 meseci koliko smo dobili u "promociji za 1 din". Lepo. Na stranu sto sam ja imao dosta bolji ugovor koji vise ne postoji (mix XL sa 100GB mesecno), a sada imam Omorika 3.

Nece iskljuci net limit i nece ti naplacivati.

Hvala na informaciji.

Znaci sada ce to da naplacuju ovih 6 meseci koliko smo dobili u "promociji za 1 din". Lepo. Na stranu sto sam ja imao dosta bolji ugovor koji vise ne postoji (mix XL sa 100GB mesecno), a sada imam Omorika 3.
Ista prica. Evo ja trenutno pregovaram za 2 broja + 1 u sklopu box 4

Za sad sam uspeo da izvučem omoriku 1 uz besplatan net za društvene mreze i 10gb za YouTube.

Ali kao to ne može za broj koji je u sklopu box 4 paketa, niti može da se poveća onih dodatnih 100gb za povezane brojeve. Cilj mi je da tu izvučem još nešto

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Добро вече форумаши,

Имам проблем са ИПТВ-ом од новембра прошле године, све се мислим проћи ће, грешка софтверска и слично.
Ево, скоро четири месеца вучемо тај проблем и сада је ТВ постао неподношљив за гледање.
Када се ради дијагностика самог СТБ уређаја, покаже ми ово:

https://imgur.com/UYPk7M6

https://imgur.com/7WdxwcD

Да ли се неко сусретао са овим проблемом?
Добио сам нови ЗТЕ модем, црне Хуавеј КУ 11 СТБ уређаје и наравно мењао сам мрежне каблове, као и сам телефонски кабал.
Само да напоменем, да се у мојој згради налази ИСТУРЕНИ СТЕПЕН.

Хвала унапред!

Панчево

Немања

Poslednja izmena:
https://imgur.com/ssuKmjV
https://imgur.com/wBy8WxT
https://imgur.com/4DFVGnF

Показивале су се и поруке на фазон: “СТБ није повезан због оптерећења мреже/ИП адреса није додељена СТБ уређају и слично”.
Слика кочи, потпуно се замрзне, услуга 7 дана уназад не функционише.
Телефон ради перфектно као и Интернет до јуче.
Фазон, успели су да наместе ТВ тако што су ми Интернет профил променили са Фаст на Интерливд.

Хвала унапред!

П.С. Надам се да вас нисам удавио.

Poslednja izmena:
Postoji li način da raskinem ugovor za Box 4 a da ne platim penale? Prilikom potpisivanja ugovora dobio sam 6 meseci besplatno, a ugovor mi važi do početka decembra ove godine. Ugovor bi raskinuo samo zbog toga što je usluga jako loša, imam Net 6/1 Mbps i IPTV na samo jednom televizoru bez HD kanala. U međuvremenu sam prešao na optički internet kod drugog provajdera pa mi je ovaj višak.

Može ako platiš ovih prvih 6 meseci.

Može savet. Hteo sam da uzmem box3 u MTS (net100, tv, i fiksna), najosnovniji paket. Što se tiče neta opcije su 100/20 ako je optika ili 20/4 ako nije. U zgradi su postavljene kutije za optiku od mts-a još prošlog leta, ali u mts poslovnici je ne vide, tj ne vide adresu mog stana (na adresi 10 oni vide do stana 15 a ja sam na 30). Ja sam podneo samo taj zahtev, ili kako se već zove, i oni treba da dođu za par dana da povežu. Mene isključivo zanima optički internet. Ukoliko dođu da povežu i utvrde da nemam pristup optičkom internetu, mogu li odustati od potpisivanja ugovora. Nisam ništa potpisao još uvek. Imaju li obavezu da mi kažu da li imam omogućen optički? U poslovnici kažu da imam sigurno, a da je greška verovatno samo oko brojeva stana, i da ne bi trebalo da utiče...

Ne uzima mi se 20/4, pogotovo ne na 24mes, ako je tako, naći ću druge opcije...

Dok nisi potpisao ugovor, nisi ni u kakvoj obavezi.
Inače, ugovor se potpisuje na kraju instalacije i puštanja svega u rad.

• Like
Da li možda znaš jesu li to dva različita ugovora, jedan ukoliko je omogućen optički i drugi ukoliko nije, ili su oba slučaja regulisana jednim ugovorom?

Inače, ugovor se potpisuje na kraju instalacije i puštanja svega u rad.

Ovo znači da ću moći da izmerim brzinu neta pre potpisivanja i da kažem da mi ne odgovara ukoliko nisam zadovoljan brzinom?

Pa u startu ćeš znati da li ti uvode optiku ili adsl

Moze i ranije ako, recimo, prelazi sa ADSL/VDSL na optiku :)

• Like
Nazalost nemamo mogucnost za optiku, ali sam makar blizu neke centrale pa imam vdsl 50/8. Hvala na odgovorima.

Pozdrav svima, do kraja meseca bih trebao da uzmem box 4, da li neko zna koje rutere i stb-ove ( brend-marka) sad dodeljuju?

Huawei q2 ONT i q11 stb

• Like
Nazad
Vrh Dno