Ja imao Box 2 (Net 20/2 +fiksni) uzeo oktobra dobio 2 meseca gratis prvi racun 2260. Ranije imao samo net. Pre mesec dana mi ponudili Box 3 (Net 20/2 +fiksni+msat) za cenu 2400 i dobio 5 meseci gratis. Za 140 din vise u naredne 2 god dobio kablovsku preko satelita. Plus ustedeo 12000 za 5 meseci. Ova akcija je bila u februaru. Ne znam da li jos ima. Znam da cu za 2 meseca kada mi istice ugovor otkazati supernovu (izbacili Sk a placam 2000din), kupicu android box jer sam ustedeo i uzecu neki eon paket. E sada msat je zadovoljavajuceg kvaliteta, hd kanali su slabijeg bitrejta nego kod supernove ali zavrsice posao.Jel neko uspeo da izvuče u box paketu neku pogodnost osim x meseci besplatno?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Да ли је коначно омогућено плаћање рачуна преко апликације, без плаћања провизије?
Bio i provjerio, gsm je za ugovor prije ubacanja u box4 a net limit ti naplate makar 1 minut bio upaljen a sami su mi ga upalili nakon ubacanja broja u box 4 lol
Ista prica. Evo ja trenutno pregovaram za 2 broja + 1 u sklopu box 4Hvala na informaciji.
Znaci sada ce to da naplacuju ovih 6 meseci koliko smo dobili u "promociji za 1 din". Lepo. Na stranu sto sam ja imao dosta bolji ugovor koji vise ne postoji (mix XL sa 100GB mesecno), a sada imam Omorika 3.
Inače, ugovor se potpisuje na kraju instalacije i puštanja svega u rad.
TriKoliko meseci unapred moze da se produži ugovor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari