Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Danas me zvala Angelina iz MTS i nudi mi "bolje" box pakete na kraju se ispostavi skuplje totalno meni nepotrebno, a tek mi proslo 12 meseci UO i to joj kazem ona kao znam pa rekoh mogu da se prebacim kaze moze, hvala ne treba rekoh. Ima da ih zovem da se prebacim i na manji paket a znam da ce ce me glatko odbiti.
Znaci kad njima odgovara onda moze da se prebaci na drugi paket, a videcemo kad im bude neodgovaralo znam da ce me iskulirati sa pricom da ne moze.
Seljacka posla, firma i drzava, fuj.

Pojma nemam, ne piše u uputstvu. To je neki 26" samsung smart, ima 7-8 godina.
Koliko vidim, tv je HD ready, nema potrebe da se cimaš sa 1080p rezolucijom.
Stavi 720p rezoluciju i uživaj [emoji6]
Sent from my P00C using Tapatalk

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
Racun za box 700 din skuplji, fakturisana usluga video klub. Jadni su pokusaji.

Nisu to pokušaji, to je politika, a moguće da je i neko od ukućana Klik Klik Klik, zato nalog služi i dečiji nalog

Послато са уз помоћ ТT

To imam, hvala.. Msm drug treba da zove za sebe, a na oću mu se zove ugovor itd

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Aktivirao sam Box 4 (plavi) gde mi po ugovoru sleduje ukupno 3 setup box-a. Treći televizor biće kupljen sledećeg meseca. Jasno mi je da iz rutera (dobio Q2) rj45 izlazi 2-3 su za postojeće boxove/tv. Kako se povezuje 3ći? Releno mi je da ću dobiti Netis swich i da iz 2 ili 3ćeg porta kabl ubodem u swich a odatle 2 prema tv2 i tv3. Ono što me interesuje je da li u tom slučaju preostala 2 mesta na sviču ,mogu koristiti za druge uređaje ili je to samo za tv boksove?

Pitanje za stare korisnike koji su produžili ugovor... Potpisao sam novi ugovor za box4 Plavi 03.02.20. (njihov datum na ugovoru je od 01.02.20.) I dalje mi na "moj mts" stoji stara ugovorna obaveza sa zvaničnim datumom isteka do 20.02. Pri potpisivanju ugovora u poslovnici, rečeno me je da trenutno ne radi njihova apk za mobilne tarife u sklopu box paketa, jer me sada sleduje O2 umesto XL koju imam još uvek i rekla da će me pozvati za neki dan. Kako se plaća februarski račun? Razlika do 03.02. (dan kada sam potpisao novi ugovr) ili tek od dana kada krene realizacija box4 Plavi (Plus paket, HD, O2 i ostalo)?
Pitam iz razloga što mi je operater rekao da imam 7 meseci gratis računajući od meseca februara pošto me je zvao 31.01 i da ću platiti samo razliku (sad ne znam da li od 31.01. - 03.02. ili dok me teta ponovo ne zove a to može biti i do kraja februara, a onda ću valjda morati da platim iznos po staroj ugovornoj obavezi, što znači da bi me u tom slučaju sledovalo 7 meseci gratis od 01.03.

Poslednja izmena:
  • Like
Pitanje za stare korisnike koji su produžili ugovor... .

Ne mogu baš tačno da se setim, isto mi je bilo koji dan razlike i još dok se provuklo kroz sistem da se vidi u Moj mts.
Trebalo bi da je datum sa ugovora onaj koji je bitan. Na moj mts-u sačekaj da prođe kroz sistem pa vidi dole koji će datum da stoji, trebalo bi da bude isti kao po ugovoru.

Meni je recimo 27.08.2019. Išao mi račun po dinar od tog datuma. Platio sam 01.08.-27.08 po ceni starog taj deo (ne pun iznos, proprcionalno umanjen), onda meseci po dinar i nakon isteka razlika 27.-01. (takođe proporcionalno).
Obračun ti počinje od tog dana od kojeg ti je ugovor, mada proveri na portalu. Trebalo bi ceo februar da imaš po dinar.

• Like
Hvala puno i ja tako mislio, a i iskreno se i nadam jer sam dve godine plaćao račun oko 6500 zbog uzetog telefona a samim tim i skupljeg paketa, dodatnog stb, 3g... Da se konačno rešim bede :)

Poslednja izmena:
  • Like
Je l ima nekog agenta telekoma, interesuje me sta bih dobio za prelaz sa sbb u Mts?

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Dobio bi još jedan stb na korišnjeće besplatno, tri ukupno i 8 meseci po dinar. To sam ja dobio kad sam prešao sa sbb na mts.

• Like
Vrhunska ponuda [emoji108]

:D Korišćenje htedoh da napišem al odoše slova.

Ja sam zbog interneta prešao a volim da gledam povremeno discovery science koji je sbb ugasio a i animal planet je hteo da ugasi. Kod sbb sam imao eon premium godinu i par meseci i non stop problem sa internetom. Brzine max bile 220-240, nikada ni blizu 300 kao što reklamiraju. Ovo gašenje kanala je samo dolilo ulje na vatru i tražio sam raskid.

Nadam se da cu i ja isto izboksovati :))

Je l ima nekog agenta telekoma, interesuje me sta bih dobio za prelaz sa sbb u Mts?

Bilo bi lepo da se neki " agent terenske prodaje MTS " oglasi makar u private msg.

Hvala unapred :type:

Dešava li se i vama da vam baterije na daljinskom od Box uređaja ne rade ni dve-tri nedelje, uz to se daljinski koristi retko i minimalno? Probao sa svim mogućim batrrijama, od običnih sa trafike do jačih tipa varta, duracell i sl. i uvek isto [emoji849][emoji58]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ne, ali možda postoji neki problem sa daljinskim. Idi u poslovnicu i traži da ti daju drugi.

jel ima neke šanse da dobije više od dva meseca za produženje
ovog meseca mi ističe ugovor

sbb nudi 6m ako pređem pa ću se ja lako nakon dve godine opet vratiti na mts i opet cu dobiti 6m kao novi korisnik

Zovi i pitaj. Zavisi od nekoliko parametara a to su, koliko dugo si njihov korisnik, koliko redovno izmiruješ obaveze, i zavisi koliko čega tražiš. To što nude dva meseca za stare korisnike je čisto pro forme, osim možda za one neobaveštene i neinformisane pa se upecaju na prvu njihovu ponudu...

kad pise do 20 mb/s to je do 20 mb/s. dakle do 20 megabita u sekundi odnosno do 2,5 megabajta u sekundi

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока

Da je dovoljan paket net 50 (50/8) za 4k video sa yt i 4k filmove sa netflix-a? Hvala!

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

kad pise do 20 mb/s to je do 20 mb/s. dakle do 20 megabita u sekundi odnosno do 2,5 megabajta u sekundi

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока
Znam to, ali valjda je oznaka za megabite u sekundi Mbps, a ne mb/s? Znači treba da piše do 20 Mbps

Izvinjavam se, sad sam ukapirao da je razlika da li se piše velikim ili malim slovima. MB je megabajt, a mb megabit.

Poslednja izmena:
jel ima neke šanse da dobije više od dva meseca za produženje
ovog meseca mi ističe ugovor

sbb nudi 6m ako pređem pa ću se ja lako nakon dve godine opet vratiti na mts i opet cu dobiti 6m kao novi korisnik

rekli su mi da moram da prekinem ugovor na par dana i onda da se prijavim na neko drugo ime

Meni evo 2 nedelje ne aktiviraju box 4, uveli su optiku, telefon jos nije na vezani ugovorom paket, ne znam. zvao juce kazu stavili urgenciju, ne znam sta je zapelo, cekam da mi naplate sad odvojeno pa onda zali se pa cekaj i dalje... zvacu ih opet u petak, isto mi 4g mreza ne radi uopste, samo 3g, ne znam jel vezano al cekam zajedno to da vidim hoce li se rijesit jer je prijavljeno.

Nazad
Vrh Dno