Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Danas dobio od mts-a 10 mes free, BOX 4 beli sa brzinom 150/20 i ostalim pripadajucim delovima tog box paketa.
Zakazan termin instalacije FTTH je 17.01.2019 u 14h, tako da od tad cu vam postaviti sva moja zapazanja i brzinu ako nekog interesuje kako je sve to ispalo.
Inace obnova ugovora sad imam box 4 sa 50/8 i obnavljam 3 meseca pre kraja UO, a i ovu sam dobio nestandardnu ponudu od 8 mes free.
Svaka cast i bravo za mts.

Cek, dobio.si 8 ili 10?
Preko maila si trazio.?

Danas dobio od mts-a 10 mes free, BOX 4 beli sa brzinom 150/20 i ostalim pripadajucim delovima tog box paketa.
Zakazan termin instalacije FTTH je 17.01.2019 u 14h, tako da od tad cu vam postaviti sva moja zapazanja i brzinu ako nekog interesuje kako je sve to ispalo.
Inace obnova ugovora sad imam box 4 sa 50/8 i obnavljam 3 meseca pre kraja UO, a i ovu sam dobio nestandardnu ponudu od 8 mes free.
Svaka cast i bravo za mts.
Svaka čast, znao sam da će biti to dobro. Kako si uspeo da ispregovaraš deset meseci za dinar? :)

Uzgred, zna li neko kako bih mogao da izračunam racun za sledeći mesec? Naime, do 18. decembra sam bio na ugovornoj obavezi na Mix XL (sa popustom 1200 din), pa sam imao prazan hod dok me nisu prebacili na box 4 plavi 24. decembra i omoriku 2. Da li plaćam prvih 18 dana po ceni od 1200 srazmerno sa brojem dana + od 18. do 24. po punoj ceni, pa od 24. decembra do kraja meseca dinar za box, ili za box prvi nepun mesec obračunavaju punu cenu u skladu sa brojem dana?

Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk

Cek, dobio.si 8 ili 10?
Preko maila si trazio.?
Pa 10 sam napisao.
Nisam preko maila trazio.
Svaka čast, znao sam da će biti to dobro. Kako si uspeo da ispregovaraš deset meseci za dinar? :)

Uzgred, zna li neko kako bih mogao da izračunam racun za sledeći mesec? Naime, do 18. decembra sam bio na ugovornoj obavezi na Mix XL (sa popustom 1200 din), pa sam imao prazan hod dok me nisu prebacili na box 4 plavi 24. decembra i omoriku 2. Da li plaćam prvih 18 dana po ceni od 1200 srazmerno sa brojem dana + od 18. do 24. po punoj ceni, pa od 24. decembra do kraja meseca dinar za box, ili za box prvi nepun mesec obračunavaju punu cenu u skladu sa brojem dana?

Nisam nista pregovarao trazio 8 dali mi sami danas 10.

Jednom rece 8, jednom 10 ;) Ili te nisam razumeo na sta se ovih 8 odnosi.
Nisi dobro citao, tada sam 8 mes trazio za box3 i odobrili su mi, a sad 07.01 sam im trazio za box 4 beli takodje 8 meseci po dinar, a danas me Tamarica zvala i kaze dali smo vam pogodnost 10 mes free, ja u cudu, cutim i snimam razgovor i ona non stop 10 mes ste dobili, i dogovorismo se za sl cetvrtak instalaciju, to je prvi slobodan termin koji imaju.

Ne sabira se UO.

A to znaci, nisam te razumeo o cemu gde dobijes popuste. Noice.

I ja pikiram taj BELI i mogu reći da je ponuda odlična. Meni i sa osam u kalkulaciji radi posao u odnosu na današnji ugovor koji imam, a sa deset će biti izvandredno. Samo što moram da čekam do sledećeg Decembra.

Belom je od NG pala cena za 300 dinara tako da je to jos jedan + a da ne pricam sto me castiše i dodatna 2 mes koje im nisam trazio, hvala im.
A kao sto sam mislio a negde i napisao pada ce tu cene mnogi su rekli da nece nego da ce povecavati brzine, bice i toga ali i smanjivanja cena bar na optici sto je i logicno.

Isto sam uzeo Beli Box 4 i dobio 10 meseci za dinar. Bili su sada u subotu da postave i radi super. U prici sa osobom iz telekoma sam ukapirao da broj besplatnih meseci zavisi od toga sa cega prelazis na sta. Meni su prvo nudili druge pakete gde sam mogao da dobijem 8 meseci free, a cim sam rekao da hocu Beli ona mi je rekla da za njega dobijam 6 standarnih + 4 dodatne besplatna meseca.

Box 4 beli na 10 meseci za dinar je u proseku 3325 dinara mesečno, to stvarno nije mnogo.

Tako je toliko je u proseku na 24 mes, ali ako obnovis 3 meseca ranije bude i manje :) moj slucaj, pre godinu i po sam dobio 8 meseci i manje ova tri tako da je ukupno 11 meseci free.

Nema šta "ako" :) Ne obnavlja samo onaj ko nezna ili ko prelazi kod drugog operatera. Sa ugovornom obavezom od 21 mesec (uslovno), box Beli izađe oko 2.530 dinara

Poslednja izmena:
zar se ne dodaju preostali meseci na novi ugovor ?

Sta ako uzmes crveni box 8mes free, pa posle godinu predjes na plavi opet 8 mes za dzabe i onda na beli ?

Mislim da uvek moze da se predje na skuplji ugovor.

Ne. Pa u tome i jeste poenta da ne možeš uzeti dva puta benefite pod jednim ugovorom. Ja mogu sada sa vdsl 50 Mbs preći na box Beli ali ne bih dobio ni jedan mesec gratis jer sam na pola ugovorne obaveze. A druga stvar je što sa jednog paketa ne možeš preći na niži u toku trajanje UO osim kada ti istekne. Mislim da u tom slučaju ne može ni ova tri meseca ranije (ako prelaziš na niži).

Tako je toliko je u proseku na 24 mes, ali ako obnovis 3 meseca ranije bude i manje :) moj slucaj, pre godinu i po sam dobio 8 meseci i manje ova tri tako da je ukupno 11 meseci free.
Tako sam te i razumeo prvi put, da si dobio pre 8 a sada 10 meseci free :)

Box4 Beli znaci se dobije po ceni Box 4 Plavog, za koji daju 8 meseci izgleda samo :) Nije fer! Ocu i ja 150/20 :)

Pa uzmi 150/20[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Trazio im prvo za box 3 sa mobilnom 8 mes i dobio, onda sam ipak odlucio da zelim box 4 beli trazio 8 dobio 10.

Poslednja izmena:
Nema jos optike kod mene :(
ne treba mi 150/20, ne bi ga platio ni 100 din. vise, ali ovako ispadne identicna cena ;)

Znam da nemas vidis smajlije.
Pa mene ispade jeftinije nego vecinu sa manjim brzinama, to je poenta koliko ces ukupno dati njima.

Sta mislite, da li ce doci sport klub na iptv? [emoji1]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Zanimalo me je.. Koristim iptv vec nekoliko godina, sve je super, ali sport klub dosta fali

Takodje koristim i ja, fali SK ali je tu problem u sbb ne u mts.
Ne znam da li se neki secaju samih pocetaka i ulaska mts na trziste tv, kratko je trajalo ali i sbb je imao AS kao sto je i mts imao SK.
Onda su se podzapali oko para ko koliko kome dodje i posto se nisu nikad dogovorili, od tada svi ispastamo.

Takodje koristim i ja, fali SK ali je tu problem u sbb ne u mts.
Ne znam da li se neki secaju samih pocetaka i ulaska mts na trziste tv, kratko je trajalo ali i sbb je imao AS kao sto je i mts imao SK.
Onda su se podzapali oko para ko koliko kome dodje i posto se nisu nikad dogovorili, od tada svi ispastamo.
Mislim da nece imati promene oko toga, kod nas ce biti arena, a na sbb sport klub.. Jedino ako se desi kao sto je uradio Ratel u Bosni, sto bi bilo odlicno

Bilo dak arene nisu bili u vlasništvu telekoma a ni sport klub u vlasništvu sbb.

Nazad
Vrh Dno