Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Satelitska platforma koja startuje 15.12. je nezavisna usluga i nema nikakve veze sa BOX paketima, ja znam da svako ima neke želje ali bilo je iluzorno očekivati da se ta usluga vezuje za BOX. HD kanali mogu samo da se sanjaju u MTS-u, potrebna je optička infrastruktura ili jako dobra mrežna linija preko koje ide ovaj IPTV, naravno i da se doplati ta HD usluga pa tako sada među jedinima i dalje gledamo RTS u SD, dok je danas SBB pustio te kanale u HD, a i na običnoj anteni može naravno u HD, ali da bi kanale javnog servisa na MTS-u gledali u HD moramo ispuniti gomilu uslova.

Satelitska platforma koja startuje 15.12. je nezavisna usluga i nema nikakve veze sa BOX paketima, ja znam da svako ima neke želje ali bilo je iluzorno očekivati da se ta usluga vezuje za BOX. HD kanali mogu samo da se sanjaju u MTS-u, potrebna je optička infrastruktura ili jako dobra mrežna linija preko koje ide ovaj IPTV, naravno i da se doplati ta HD usluga pa tako sada među jedinima i dalje gledamo RTS u SD, dok je danas SBB pustio te kanale u HD, a i na običnoj anteni može naravno u HD, ali da bi kanale javnog servisa na MTS-u gledali u HD moramo ispuniti gomilu uslova.
Samo jedna ispravka, nije SBB danas pustio RTS HD ima sigurno dve nedelje kako su pustili ili bar 10 dana, znam da sam imao i prosle nedelje isto rts u hd na sbb-u.
Bar kod mene u BG-u.

Samo jedna ispravka, nije SBB danas pustio RTS HD ima sigurno dve nedelje kako su pustili ili bar 10 dana, znam da sam imao i prosle nedelje isto rts u hd na sbb-u.
Bar kod mene u BG-u.

Ja pored Telekoma imam na drugom mestu Total TV koji je SBB-ov pa na to mislio konkretno, danas su tu pustili hd signal, ali u principu sve platforme SBB-a su sad valjda pustile HD signal na RTS1 i RTS2. O MTS ne vredi diskutovati, sve sam napisao u prethodnom postu.

Poslednja izmena:
Ja pored Telekoma imam na drugom mestu Total TV koji je SBB-ov pa na to mislio konkretno, danas su tu pustili hd signal, ali u principu sve platforme SBB-a su sad valjda pustile HD signal na RTS1 i RTS2. O MTS ne vredi diskutovati, sve sam napisao u prethodnom postu.

I ja pored Telekoma imam i SBB zato sam i rekao da su ranije pustili.

Pa ti si genije,kao stvoren za direktora drzavne firme

SBB prodaje masovno BOX satelitske i TELEKOM adsl https://totaltv.tv/sr/trio-paketi

Zasto ne bi Telekom nudio satelitsku uz SVOJ internet ???

Ako ne ponude u box paketima i satelitsku onda su stvarno totalni moroni

Potpisao ugovor pre nedelju dana. Povecao sam internet sa 10mb/s na 20mb/s. Kad god pitam u kontakt servis, svi kazu da se radi na tome. Imate ideju sta da radim da mi povecaju internet? Dodje mi da raskinem ugovor. Totalni bezobrazluk. Nikad od ove firme nece nesto biti, totalni raspad.

jesi dobio vdsl modem? zovi ih svaki dan i zali se sto ti nisu povecali brzinu..

Sent from Galaxy S8

Pa ti si genije,kao stvoren za direktora drzavne firme

SBB prodaje masovno BOX satelitske i TELEKOM adsl https://totaltv.tv/sr/trio-paketi

Zasto ne bi Telekom nudio satelitsku uz SVOJ internet ???

Ako ne ponude u box paketima i satelitsku onda su stvarno totalni moroni

Koliko znaš toliko i pričaš, ne poznaješ materiju dovoljno, sanjaj i dalje da ćeš dobiti u BOX paketu i satelitsku televiziju, lepo je sanjati a vređaj nekog drugog i nazivaj ''genijem i direktorom''.

Prvo, rekli su mi u Telekomu da samo IPTV usluga ide u BOX paket, drugo, ko ima Total TV on ne može da ima kablovski internet već taj internet ide preko parice Telekoma, tj. ADSL u pitanju, treće, ako bi dali satelitsku platformu uz BOX onda bi automatski svoju uslugu IPTV stavili u zapećak a ona im je primarna u BOX paketima, nebitno što dosta ljudi nema tehničke uslove za IPTV. Ti kao da živiš na Marsu pa si našao da upoređuješ usluge SBB-a i MTS-a pa ne znaš koliko Telekom radi na neki glup način i koliko radi na štetu svojih korisnika, počev od tv programa pa do drugih stvari, ovo što daju par meseci džabe BOX pakete je zbog toga što su prinuđeni jer im je katastrofalna tv ponuda u odnosu na SBB pa gledaju kako da privuku više korisnika. Mada je i SBB daleko od nekog vrhunskog nivoa mnogo ljudi se odlučuje za njega zbog pojedinih tv kanala koje nema MTS.

Ko bude hteo satelitski MTS moći će da ga uzme bilo kada ili bilo gde ali NE uz BOX paket, živi bili pa videli.

Poslednja izmena:
A da im posaljes mejl? Ja sam slao da mi povecaju protok zato sto imam 2 STB-a i povecali su ga u roku od 2 dana.

Zvali su me danas iz mts-a, nude mi raskid ugovora za Box 4 koji sam potpisao pre par dana. Od centrale sam udaljen skoro 4 km, pa kažu da neće funkcionisati lepo, čak im je i čudno zbog čega je moj zahtev za Box 4 odobren. Slažem se sa njima da ne funkcioniše lepo, imam brzinu interneta 6/1mbps, a kada uključim IPTV, brzina pada na oko 3/1mbps.

Ako pristanem na raskid ugovora, mogao bih da pređem na Box 2 (Fiksni, NET 10) + Omorika 1.

Međutim uz Box 2 + Omorika 1, ne bi dobio nikakav popust, dok uz Box 4, sam dobio 6 meseci po 1 dinar. Tako da u periodu od 24 meseca, Box 4 zbog ove promocije je povoljniji od Box 2 + Omorika 1

Mesečna pretplata za Box 4 (sa NET 10 paketom), je 3599 din. Sa uračunatih 6 meseci besplatno, Box 4 u periodu od 24 meseca iznosi 64782 din.

Mesečna pretplata za Box 2 + Omorika 1, je 3139 din. U periodu od narednih 24 meseca to iznosi 75336 din.

10554 dinara je Box 4 povoljniji od Box 2 + Omorika 1, a to uopšte nije mala razlika… Ne želim da plaćam veću pretplatu od onih korisnika koji imaju bolju uslugu. Zar je toliki problem da sprovedu optiku u mom mestu. Ne znaju ni da mi odgovore okvirno da li će ikada i biti uvođena optika. Strpiću se do 2020 god, ali čisto sumnjam da će nešto uraditi, koga god sam pitao za optiku nije znao da mi odgovori kada će biti.

Obnovio sam ugovor tacnije potpisao sam box 4 plavi i dobicu jos dva dodatna uredjaja za tv
Video sam na sajtu da su sada neki novi uredjaji crni i manji jesu li brzi od ovih belih u interfejsu i u prebacivanju kanala?

Zvali su me danas iz mts-a, nude mi raskid ugovora za Box 4 koji sam potpisao pre par dana. Od centrale sam udaljen skoro 4 km, pa kažu da neće funkcionisati lepo, čak im je i čudno zbog čega je moj zahtev za Box 4 odobren. Slažem se sa njima da ne funkcioniše lepo, imam brzinu interneta 6/1mbps, a kada uključim IPTV, brzina pada na oko 3/1mbps.

Ako pristanem na raskid ugovora, mogao bih da pređem na Box 2 (Fiksni, NET 10) + Omorika 1.

Međutim uz Box 2 + Omorika 1, ne bi dobio nikakav popust, dok uz Box 4, sam dobio 6 meseci po 1 dinar. Tako da u periodu od 24 meseca, Box 4 zbog ove promocije je povoljniji od Box 2 + Omorika 1

Mesečna pretplata za Box 4 (sa NET 10 paketom), je 3599 din. Sa uračunatih 6 meseci besplatno, Box 4 u periodu od 24 meseca iznosi 64782 din.

Mesečna pretplata za Box 2 + Omorika 1, je 3139 din. U periodu od narednih 24 meseca to iznosi 75336 din.

10554 dinara je Box 4 povoljniji od Box 2 + Omorika 1, a to uopšte nije mala razlika… Ne želim da plaćam veću pretplatu od onih korisnika koji imaju bolju uslugu. Zar je toliki problem da sprovedu optiku u mom mestu. Ne znaju ni da mi odgovore okvirno da li će ikada i biti uvođena optika. Strpiću se do 2020 god, ali čisto sumnjam da će nešto uraditi, koga god sam pitao za optiku nije znao da mi odgovori kada će biti.

Nemoj se nervirati oni tacno znaju da Box 4 mogu koristiti samo mali broj ljudi, i meni su isto rekli kao udaljeni ste mnogo od centrale 2 km, ali sve jedno potpisite ugovor, pa kad bude bilo vi besplatno predjite... Ma lopovi, necu da potpisem vise nikakav ugovor sa njima... Navlace ljude, cim se oni reklamiraju ko ludi, nisu to bas cista posla... Sad ispada da svi moramo da zivimo pored centrale hahaha

Ima nas svakakvih, ja priduzih danas mojima box 4 dva meseca pred istek ugovora za 8 meseci po 1 din, kevi Moravu 2 3x1din i podelih medju nasa 3 broja 100gb, tacnije uzeh sebi jedno 98-99gb,posto oni potrose svega par gb.

Pricajte ko sta hoce, nisu cista posla cim se toliko reklamuraju bla bla bla... Al za box 4 8x1din je krajnje fer i korektna ponuda.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Trenutna ponuda za Box 4, sa ovih 6 ili 8 meseci po 1 dinar je zaista odlična. Međutim nije fer, što ovu ponudu mogu iskoristiti samo oni korisnici kojima je telekom obezbedio kvalitetnu mrežu. Napisao sam u prethodnom postu, da zbog udaljenosti od centrale imam samo 6 mbps brzinu neta, a kada uključim IPTV brzina pada na oko 3 mbps. Zvali su me juče I nude mi da raskinem ugovor, rekli su mi da će nazvati i za par dana. Mogu da se prebacim sa Box 4 na Box 2 + omorika 1, međutim tada neću dobiti ovih 6 meseci besplatno.

Takođe, jasno piše na sajtu da svi korisnici Box 4 paketa dobijaju besplatno 2 dodatna STB-a za IPTV, međutim lično znam dvoje njih, koji nisu dobili dva dodatna STB-a jer im telekom nije obezbedio kvalitetnu mrežu. Pritom ti korisnici plaćaju isti iznos kao i oni korisnici koji imaju dva dodatna STB-a

Ponuda je zaista odlična, pod uslovom da su vam iz telekoma obezbedili kvalitetnu mrežu. U suprotnom, neće vam dozvoliti da potpišete ugovor ili imaćete manju brzinu interneta ili nećete dobiti dva dodatna STB-a, koji po ugovoru sleduju SVIM korisnicima box 4 paketa.

OVo sto Stefan kaze je nazalost tacno :( Ali u tim delovima je Telekom verovatno jedini izbor i bice jedini izbor duze vreme :(
Kakav je MTS 4G tamo? Da li mozes sa onih +100GB da se uklopis za kucni net?

Nisam dobio tih 100GB jer nisam pridružio mobilnu liniju uz Box. Da li je moguće pridružiti pripejd tarifu ili mora samo postpejd? Ja sam u Telenoru, pa svakako nije moguće da pridružim svoj broj u Box paketu, a mobilnu tarifu iz Box-a ne koristim lično ja. Što se tiče 4G signala, na mojoj lokaciji imam dobar 4G signal svih 3 operatera.

Za sad, sa mts-om neću raskidati ugovor, iako iz tehničke podrške mi nude raskid ugovora. Iskoristiću ovih 6 meseci besplatno, i sačekaću do kraja sledeće godine, jer navodno do 2020. godine planiraju da završe uvođenje optike u celoj zemlji. Ako do tada ne budu uveli optiku u mom mestu ili ne budu znali da mi kažu kada će uvesti optiku, raskinuću ugovor i uzeću Vip-ov Vikend net, uzeo bih i sada Vikend net, ali mi je skup i košta skoro kao ceo box 4 paket.

@Viper93 – interfejs novih STB-a je potpuno isti kao i kod starih

Mozes bilo koji broj sa aktuelnim MTS postpaid tarifama pridruziti. Ne mora biti tvoj, racuni su zasebni, mozes bukvalno uzeti od nekoga sa foruma broj i pridruziti ;)
Pretpostavjam, ne verujem da moraju obe strane da potpisu?

Znaci uzmi od nekog komsije pridruzi broj :) Ali budi siguran da je matorac koji i ne koristi internet :d

Broj iz Box-a ne koristim ja, već moj otac. Čak i da imamo 100GB na tom broju, bilo bi nezgodno koristiti tih 100GB jer bi stalno morao na telefonu da bude uključen USB tethering ili Wi-Fi hotspot.

A, da, to jeste :( Jedino da uzmes neku Moravu 1 preko i koristis je samo za to :D

Odlična ideja @alfaunits, uradio bih to! :D Međutim rekli su da će me nazvati ponovo, da mi ponude raskid ugovora, neću pristati na to. Ne znam da li oni mogu da raskinu ugovor sa korisnikom ako korisnik ne pristaje na raskid ugovora? Iskoristio bi ovih 6 meseci besplatno, zatim ću sačekati još par meseci, pa ako ne srede mrežu onda ću tražiti raskid ugovora. ,)

Pa ako ne pristanes na raskid ugovora teško ćeš moći kasnije raskinuti ugovor tj može ako im platiš te besplatne mesece.

Proucavam ove Mts boxove, jer sam jos zarobljen kod sbb-a. Meni bi odgovarao box 4 plavi, zbog brzine neta ali uz omoriku 1 /koju vec imam/, posto dobijam iovako jos 100 GB neta. Jos da moze...Naravno kad aktiviraju optiku.

Vezano za pridruzavanje brojeva i aktiviranje box ugovora, to im izgleda malo duze traje, bar u mom slucaju minimum 24 sata, dok za mobilme tarife, fakticki odmah bude aktivirano sve.

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Da li sam obavezan pridružiti neku liniju u box da bih imao tih 100 gb na raspolaganju ili ih sam koristim ukoliko nikoga ne pridružim?

Nazad
Vrh Dno