Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Za koji box su ti ponudili 8 meseci za 1 din?
Meni istice ovog meseca box 4,do sada je bio :
10mb(nema uslova za jace)
mix m
mts tv
fixni

i ponudili su mi produzenje sa isto :
10mb,
omorika 1,
tv
fixni

sa 6 meseci po 1 din
posle mesecno 3600 din

Za Box 4 pakete.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Koja je procedura za produzetak ugovora, al na tudje ime? Neka punomoc?

Mora overena, ili moze da se ispise samo?

Overena naravno.

Tnx Alfa, onda je ipak lakse navatati caleta da ode da produzi, jedva sam ga ubedio da iskoristi 8 meseci po 1 din.

Kako mogu da poguram da mi dođu majstori da mi zamene ISDN liniju za običnu u neko dogledno vreme? To mi je uslov za prelazak na BOX paket. Nakon toga treba da vratim opremu Orionu kako bih dobio MIK kod, pa da ga prosledim mts-u kako bih i zvanično potpisao ugovor, pa da čekam mts da instalira opremu... Biće super ako bude sve gotovo do kraja meseca :(

Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk

Да ли Орион има неки отказни рок? Или си то већ средио? Зар није логичније да прво завршиш са Орионом, добијеш МИК па се пријавиш за Бокс и онда дођу да све решавају одједном? Не знам да ли уопште могу да мењају врсту линије док је под уговором.

Orion ima otkazni rok od 30 dana, što je u mom slučaju 31. decembar, tako da ne bih da me zakače praznici. A sa mts-om sam potpisao prijavu za 8 meseci po dinar.

Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk

Gledam BOX 4 pakete i ima cena sa mobilnim uređajem i bez mobilnog uređaja. Jel može neko da pojasni to, uopšte mi nije jasno na šta se to odnosi, kad gledam cene telefona za BOX pakete one su identične cenama uz postpejd za dve godine ugovora. Razlika u ceni za BOX 4 sa i bez uređaja uopšte nije mala.

Gledam BOX 4 pakete i ima cena sa mobilnim uređajem i bez mobilnog uređaja. Jel može neko da pojasni to, uopšte mi nije jasno na šta se to odnosi, kad gledam cene telefona za BOX pakete one su identične cenama uz postpejd za dve godine ugovora. Razlika u ceni za BOX 4 sa i bez uređaja uopšte nije mala.

Kao sto imas razliku u ceni tarife sa telefonom i bez njega tako imas i kod box-a. Npr. Omorika1 bez telefona 1099, sa telefonom 1999 - razlika 900 dinara, Box4 crveni (koji sadrzi Omorika1) bez telefona 3699, sa telefonom 4299 - razlika 600 dinara. Tako da te razlike kod box-a su manje nego kada se uzima samo postpaid tarifa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

I onda fakticki pomnozis tih 900din razlike kod npr.Omorike 1, sa 24 meseca ugovorne obaveze i dobijas iznos od 21.600 koje dajes takoreci za fon, sto znaci da i za 1 din treba da uzmes neki koji u prodavnici vredi makar toliko ili vise, inace si na gubitku.

Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk

Rata je srbina odrzala, njojzi hvala...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Pozdrav.
Istekao mi je postpaid ugovor, a zadesilo se da mi treba i internet i tv, tako da se box 4 namece sam.
Vidim da ima 8meseci po 1din za box 4 plavi.
Jel moguce mozda da se izboksuje box 4 plavi po ceni crvenog?

Sent from my MotoG3-TE using Tapatalk

Pozdrav.
Istekao mi je postpaid ugovor, a zadesilo se da mi treba i internet i tv, tako da se box 4 namece sam.
Vidim da ima 8meseci po 1din za box 4 plavi.
Jel moguce mozda da se izboksuje box 4 plavi po ceni crvenog?

Bas mnogo trazis.

Bas mnogo trazis.
Pa "standardna" ponuda kad ih nahvatas u trznom centru je 8 meseci po 1 dinar.
Svi dugogodisnji korisnici traze neke povoljnosti, davali su sve i svasta.
Nisam pratio box pakete jer me nikad nisu zanimali, sad mi palo na pamet da mogu uzeti box 4 umesto orion "trojke"+omorike1 pa reko da proverim odmah, mozda dali nekome :)

Da li neko zna MTS e-mail za upite? :)

Imam 6 meseci do isteka ugovora, pa rekoh da pitam da li mogu da nesto uradim sad dok je "promocija"

Da li neko zna MTS e-mail za upite? :)

Imam 6 meseci do isteka ugovora, pa rekoh da pitam da li mogu da nesto uradim sad dok je "promocija"

Tesko ,jedino ako prelazis na veci box ,mozda bi mogao ,ako nisi koristio predhodne promocije ,ako jesi mislim da ne.

ako bi uzeo box 3 paket preko optike koju uskoro uvode u zgradu da li gledanje tv-a koristi neki deo internet paketa(brzine) ili je to odvojeno kao na coax-u?

Sad nešto gledam oko ovih besplatnih (6 ili 8) meseci uračunatih u dvogodišnju pretplatu, da je nama krajnja cena paketa i još niža, jer kod matematike uvek uzimamo 24 meseca ukupng iznosa, manje iznos za ove besplatne mesece i dobijemo neku prosečnu dvogodišnju pretplatu, a zaboravljamo da sve to treba da množimo sa 21 mesec jer svaki ugovor se može raskinuti tri meseca ranije sa dozvoljenom trenutnom beneficijom, tako da je cena Box3 150Mbs sa O1, ista kao i Box4 BELI 150Mbs sa O3 i doplatom za HD paket.

Sad nešto gledam oko ovih besplatnih (6 ili 8) meseci uračunatih u dvogodišnju pretplatu, da je nama krajnja cena paketa i još niža, jer kod matematike uvek uzimamo 24 meseca ukupng iznosa, manje iznos za ove besplatne mesece i dobijemo neku prosečnu dvogodišnju pretplatu, a zaboravljamo da sve to treba da množimo sa 21 mesec jer svaki ugovor se može raskinuti tri meseca ranije sa dozvoljenom trenutnom beneficijom, tako da je cena Box3 150Mbs sa O1, ista kao i Box4 BELI 150Mbs sa O3 i doplatom za HD paket.
To trenutno moze, ali mislim da se menjaju stvari i da vec od kraja sledece najkasnije nece moci vise od 1 mesec ranije. Nemojte racunati na to, za svaki slucaj, nije ta mogucnost deo ugovora, nego trenutna beneficija.

Danas mi je šef jedne poslovnice u BGu rekao da od 15. kreće nova ponuda i da se trenutno radnici upoznaju sa ponudom. Radi se o kablovskoj televiziji, ali ništa više nije hteo da kaže. Jel ima neko više informacija o ovome? Da li će ove kablovske operatere što su kupili rebrendirati pod MTS i direktno krenuti sa ponudom ili razvlače svoju kablovsku pored ovoga?

Kada ce i sa optikom krenuti...kod mene u Film.gradu razvukli po zgradi instalaciju a vidim i po ulici provlace kabal...???

Danas mi je šef jedne poslovnice u BGu rekao da od 15. kreće nova ponuda i da se trenutno radnici upoznaju sa ponudom. Radi se o kablovskoj televiziji, ali ništa više nije hteo da kaže. Jel ima neko više informacija o ovome? Da li će ove kablovske operatere što su kupili rebrendirati pod MTS i direktno krenuti sa ponudom ili razvlače svoju kablovsku pored ovoga?

To bre krece ponuda satelitske na Astra 23,5E,vec ubacen jedan transponder test kanala

Pitao na onom mts catu da li ce satelitska u box paketima,oni pojma nemaju sta pricam

Morao sam da im saljem link da krece 15.12 mts sateltska sa radom

Poslednja izmena:
Bilo bi super da ponude satelitsku televiziju umesto IPTV-a, onim korisnicima koji imaju lošu fiksnu mrežu. Evo na primer, korisnik sam BOX 4 crvenog, i zbog izuzetno loše fiksne mreže u mom mestu, imam samo jedan IPTV, dok korisnicima sa kvalitetnom mrežom daju ukupno 3 STB-a za IPTV, pritom plaćam istu pretplatu kao i oni korisnici koji imaju 3 IPTV-a. Mada, znajući kakva su bagra, čisto sumnjam da će to omoguciti. Tražio sam da mi umesto dva dodatna STB-a za IPTV daju STB-ove od njihove DVB T2 platforme antene plus, nisu hteli.

Nazad
Vrh Dno