Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

I to sam uzeo u obzir alfa. Prvo pitao da odjavim sve i prijavim se ispocetka na tv rekli mi da ne moze. Tel 650 ispada isto jel zena nabije oko 1000 minuta. TV vazi za one koji imaju fixni i adsl kod njih. Da odjavio box ni onih tv 6 meseci me ne sleduje. Malo bezveze ali tako je. Nema za koju kombinaciju nisam pitao dal moze. :)
Jedino cu placati 100 dinara vise za opciju premotavanja sadrzaja. Tv na vise uredjaja opet produzili do kraja februara. I ako je ukinu tu je EON. HBO je besplatan do kraja januara. Bice nekih promocija opet ,a kad nema uzecu od nekog Telenorca HBO GO. Uglavnom racun od 4000 mesecno sam smanjio, da moze dzabe ne moze vala. :D

Poslednja izmena:
Ne pratim posebno ovu temu jer sam na SBB, drugar me pitao u vezi sa promocijom "6 meseci beslatno MTS TV" -- može li zaista da sklopi ugovor za MTS TV do kraja januara kao novi korisnik, koristi par meseci (do juna) i raskine ugovor bez posledica (ima MTS postpejd broj i valjda Telekom fiksni). Hvala! ;)

Može.

Fiksni je neophodan.

Tako većina nas i planira [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Jel ovo Mts poceo da zove sa skrivenog broja kad proveravaju da li je rešena reklamacija na njihovu uslugu (kvar, prekid) i sl.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Jel ovo Mts poceo da zove sa skrivenog broja kad proveravaju da li je rešena reklamacija na njihovu uslugu (kvar, prekid) i sl.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Uvek. Pa zamisli šta bi bilo da krene narod da ih cima. Ovako prijaviš operteru, oni njima daju nalog i to ti je to. Zovu kad njima odgovara.

Ne, neki radnici to rade, da li slucajno da li namerno, ne znam. Moguce da koriste svoj broj i sakriju poziv. Ionako imaju neogranicene pakete radnici MTSa.
Nekada zovu sa sluzbenih brojeva, ali to su skoro uvek 011xxxxxxx ili 064/733 i slicno.

Miks m je oduvek imao 500 mb ali ko je uzeo tokom promocije dobio je duplo više do kraja ugovorne obaveze.

Na sajtu lepo piše da ima 1gb? Meni ugovor traje do kraja avgusta. .

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nama su odobrili 5 meseci po dinar za box 3 sa povezanim mobilnim paketom (Miks XL), naravno deo vezan za mobilni paket se plaća i tokom tih pet meseci.

I devojka na šalteru je bila iznenađena zbog toga što su odobrili.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
I ja se čudim, to su mi rekli u poslovnici... Gledam ugovor i nema nigde ništa o tome... Sad ću da ih pitam na twitteru

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sada je cela UO tih duplo MB. Negde do juna ili tako nesto je bilo samo pola stvarno, ali sada je cena UO.
Pola UO je onih 100GB za Miks L.

Nama su odobrili 5 meseci po dinar za box 3 sa povezanim mobilnim paketom (Miks XL), naravno deo vezan za mobilni paket se plaća i tokom tih pet meseci.

I devojka na šalteru je bila iznenađena zbog toga što su odobrili.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Jel ovo skoro bilo? Gde si im trazio to?

29.12 smo podneli zahtev u poslovnici, tražio sam 4 meseca po dinar, simpatična devojka na šalteru (prvi put da nisam završio kod neke babuskare :d) je rekla da će pogledati šta može da uradi. Pri kraju radnog vremena nas je pozvala i rekla da su odobrili pet meseci, juče smo potpisali. Da li je šef koji je to odobrio bio dobro raspoložen zbog nove godine, ili su promenili politiku, ne znam. Doduše u ugovoru se nigde ne spominju tih pet meseci, primetio sam tek kod kuće, pa ćemo videti da li će me zavrnuti kad krenu da stižu računi...

Poslednja izmena:
Mislim da odobravaju 5 meseci ako nisi koristio vec nesto za net/dsl u skorije vreme pa sada prebacujes u Box, ili ako ti zadnji ugovor nije koristio tako nesto...
Bobane, sta si ti imao u boxu ili Net/TV paketima u prethodnih 24m?

Misa isto rece da je dobio, ali ne znam sta je imao pre toga.

Jedina razlika je ta što je u starom ugovoru (Superbox) koji je istekao tamo negde u februaru/martu bila slabija mobilna tarifa, na toj priči sam i insistirao kada je rekla da ne nude starim korisnicima takve pogodnosti, na šta sam i nadovezao da su mi na 0800 rekli da mogu dobiti koji mesec po dinar ako se odlučim. Doduše zaista su i zivkali više puta od kada je istekao ugovor, doduše nikada nisu ponudili bilo šta pametno, mislim da jesu jednom prilikom tri meseca, ali to je bilo odmah po isteku.

Doduše u ugovoru se nigde ne spominju tih pet meseci, primetio sam tek kod kuće, pa ćemo videti da li će me zavrnuti kad krenu da stižu računi...

Imao sam ugovor za net gde je pisalo 5 meseci po 1. A i ugovor za mobilni gde nije pisalo, jer su dali nakon potpisivanja. Ali vidi, da odeš da se to ipak upiše.

Crno na belo ;)

Ja sam imao onaj BOX4 od 3200, I net i tv u njemu. I ja zvao vise puta i oni mene,ali ponude isle od 2-4 pretplate za 1 dinar. Nikad nisam dogurao do 5. Rami istekla UO jos u februaru, mozda zato odlucili da mu daju 5 gratis meaeci. U svakom slucaju kako se kome zalomi, i kako ko bude uporan. Zena mi rece ako resim da vratim adsl u box, da ih zovem i videce sta mogu da ponude od benefita tada. U svakom slucaju ako bude neka TOP ponuda, mozda I vratim adsl. Za sada ovih 100gb sasvim lepo sljaka, jedino trosi mnogo bateriju odakle se uzima net za komp. E sad kao ramu zvali sa 0800, kad mene uglavnom sa 064-733 zvali.

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Za produzenje box3 paketa odobrili su mi 3 meseca po dinar + tablet.

Prvo su odobrili jedan mesec po dinar i tablet a kada sam otisao da potpisem ugovor toga nije bilo u sistemu. Kada su me ponovo pozvali sami su ponudili 3 meseca po dinar i tablet. Sacekacu februar da vidim da li ce pretplata stvarno biti dinar :)

Verovatno ste spominjali, ako neko može da ponovi - jesu li ukinuti besplatni razgovori preko fiksnog u mts mreži? Znam da je trebalo tako da bude, pa se onda odustalo, a sad vidim na sajtu piše samo 150 besplatnih minuta u okviru box-a.
Ja sam inače korisnik onog starog, SuperBox-a, istekao mi ugovor u decembru i niko me nije zvao za produženje ili ponudio išta... Tako sam i iz Telenora prešao posle 13 godina u Telekom, tražio migracioni kôd, niko ni da upita za zdravlje. :( :D

У боксу имаш 150 минута према свим фиксним мрежама а после тога неограничено према мтс фиксној. Тако пише на сајту.

Jeste vala, tako piše, hvala ti. :) A sinoć kad sam čitao sam drugačije skontao, istripovah se od korinđanja. :)

Meni kod brata istice za desetak dana ,imao super box,i zvali ga ,i nista nisu ponudili,samo tih 50 posto na mobilni,za 3700.Cak su i hd paket koji je isao uz super box ukinuli.Po meno je ovo neisplativo.Jedino da ih zove i da proba da iskamci neki mesec free,ili da ga ugasi u ostavi samo net i tv ,uz ove akcije ,5/6 meseci.Da li nosioc boxa kada raskine ugovor ,moze da uzme ove akcije ,ili mora na drugo ime.

Net moze svako (ko nema trenutnu ugovornu obavezu) da uzme sa promocijom 2-5 meseci za dinar (5 meseci za Net50, sto on moze jer je imao SuperBox).
TV mislim da moze 6 meseci za dinar, ali mislim da ne moze 12 za dinar koju nude nekima.

Ali ni sa 12 meseci TV za dinar ti ne izadje nesto jeftinije od 3700... Fixni+Net+TV izadju onda ~2600-2650, nemas neogranicene minute u MTS fixnoj za fixni. I taman Miks XL jos 1000 kada je uz Box, kao neki pandan toj staroj tarifi iz Boxa (500 min bese?).
I to je jeftinije nego da uzimas KTV koja je 2950 u NAJJEFTINIJOJ varijanti kod vecine, +fixni+mobilni.

Poslednja izmena:
Net moze svako (ko nema trenutnu ugovornu obavezu) da uzme sa promocijom 2-5 meseci za dinar (5 meseci za Net50, sto on moze jer je imao SuperBox).
TV mislim da moze 6 meseci za dinar, ali mislim da ne moze 12 za dinar koju nude nekima.

Ali ni sa 12 meseci TV za dinar ti ne izadje nesto jeftinije od 3700... Fixni+Net+TV izadju onda ~2600-2650, nemas neogranicene minute u MTS fixnoj za fixni. I taman Miks XL jos 1000 kada je uz Box, kao neki pandan toj staroj tarifi iz Boxa (500 min bese?).
I to je jeftinije nego da uzimas KTV koja je 2950 u NAJJEFTINIJOJ varijanti kod vecine, +fixni+mobilni.

Hvala druze reci cu mu pa neka odluci ,ali mi je malo bzv,da ne ponude bas nista free.

meni je Super Box istekao u maju i uspeo sam da dobijem 3 meseca za dinar!

Vrh Dno