Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Da li je neko uspeo da ugrabi neki dodatni popust kada uz Box uzme i telefon?
Danas hteo da narucim Mate 10 lite... kad cujem da naplacuju i onaj 3G od 118din mesecno... pa preterali su. Pa reko da li je mozda neko uspeo da mu bar to ukinu.... da znam da li da ih jurim ili ne vredi...

Jel moze da se napravi ovakva kombinacija uzmes Box 2 ( tel i int) i mts tv posebno na 6 meseci probe. Nakon sto istekne tih 6 meseci probe vratis, pa se presaltas na Box 3 :p

Da li je neko uspeo da ugrabi neki dodatni popust kada uz Box uzme i telefon?
Danas hteo da narucim Mate 10 lite... kad cujem da naplacuju i onaj 3G od 118din mesecno... pa preterali su. Pa reko da li je mozda neko uspeo da mu bar to ukinu.... da znam da li da ih jurim ili ne vredi...
Pregovaras sa njima, dobices 2-4 pretplate za dinar.

@Andrija11

Da malo ne preterujes. :)

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Sto :p Tehnicki je izvodljivo :p

Hteo bih da pitam kako bi radila MTS tv na 10 mb brzine neta kada na primer se skida nesto preko torrenta.Da li bi nesto seckalo kod slike ? I posto sam pocetnik da li moze da bude modem za adsl u jednoj sobi, a za mts tv u drugoj, pitam zbog razdaljine.

Poslednja izmena:
Sto :p Tehnicki je izvodljivo :p

Hteo bih da pitam kako bi radila MTS tv na 10 mb brzine neta kada na primer se skida nesto preko torrenta.Da li bi nesto seckalo kod slike ? I posto sam pocetnik da li moze da bude modem za adsl u jednoj sobi, a za mts tv u drugoj, pitam zbog razdaljine.

Može da bude modem na jednom mestu a mts tv na drugom, nije problem. Ja imam 10 mb neta + iptv i nema nikakvih problema sa slikom kada se skida torent, doduše parica može da izgura oko 20 mb pa je to dovoljno za stabilnih 10 mb neta i nesmetan rad tv bez hd kanala koje nemam.

Ja imam sad box 2 fix+10net i planiram da vratim iptv posle 6 meseci. Ne vredi.
Zanimljivo je hbo i adult za džabe :)
I naravno, arena.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Uzeo sam ovo šest meseci mts tv probni period.
Ne mogu da verujem da nemaju nijedan hd kanal, makar rts hd.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kupi hd paket. Nema u osnovnoj ponudi hd kanala.

Greota dati pare i za hd.

Greota je platiti za bilo koji tv kod nas,pa i osnovni.
Moze inace ovo za tv probu pa u Box. Ali mislim da mora da se vrato oprema,pa ponovo prijavi

Kupi hd paket. Nema u osnovnoj ponudi hd kanala.
Jedini razlog ove probe je to što lokalni kablovski operater kompresuje hd kanale pa to ne liči ni na šta, a zato su ovi iz mts-a ukinuli sve HD kanale... Pametni su baš.
Možda i kupim HD ali u nekom narednom mesecu, za sad malo gledam šta imaju u ponudi da se gleda on demand i ponuda nije loša.

Mislim da ću početi sa sopranovima.

Greota je platiti za bilo koji tv kod nas,pa i osnovni.
Moze inace ovo za tv probu pa u Box. Ali mislim da mora da se vrato oprema,pa ponovo prijavi

Uzeti box2 sa nekim promocijama, pa uzeti tv sad sa 6 meseci promocijom. I sve spojiti u box da bude jeftinije, nesto bas sumnjam. Da se napravi nova UO sa 24 meseca i doda tv na kome ostalo 18 meseci, verovatno da moze.

Jel zna neko da li se moze prekinuti box 4,jer je do kraja ugovora ostalo kod mojih oko 2 meseca ,i potpisati box 2 uz novi ugovor.Znam da moze 3 meseca pre isteka ,potpisati novi ,ali neznam da li je ovo moguce prekinuti skuplji i uzeti jeftiniji.

Jel zna neko koliko je dugacak kabl za povezivanje modema za internet i Mts tv aparata, pitam zbog toga sto bi mi bili u razlicitim sobama.

Ako ne dođeš do informacije mogu da ti izmerim kad dođem sa posla.
Inače u lokalnom servisu za kompjutere sam platio 35 din metar kabla jer mi je trebalo 15 metara.

Onaj sto standardno ide uz TV box je negde izmedju metar i dva, ali ne mora on da se koristi.

Jel zna neko da li se moze prekinuti box 4,jer je do kraja ugovora ostalo kod mojih oko 2 meseca ,i potpisati box 2 uz novi ugovor.Znam da moze 3 meseca pre isteka ,potpisati novi ,ali neznam da li je ovo moguce prekinuti skuplji i uzeti jeftiniji.
Moze. Ili je moglo barem :)

Uh. Nije bas dug. Ja sam nesto majmunisao. Racunaj da kupiš

@havijer
Da li imaš sad 6 meseci besplatno AXN NOW, Pickbox i HBO On demand u Video klubu?
Mora li odmah ugovor da se potpiše?
Hvala

Pickbox I HBO ima ali mislim da je to samo prvih mesec dana.
Za axn ne znam dok ne dođem kući.
Odmah sam ugovor potpisao.

Ceo probni period HBO ide na poklon.

Ukoliko ste mts korisnik, mts TV GO uslugu možete da koristite besplatno u periodu od 3 meseca od dana aktivacije. Promocija traje do 31. decembra 2017. godine. Nakon isteka promotivna tri meseca od dana aktivacije naplaćuje se mesečna naknada u iznosu od 499,00 dinara.

Jel moze ovo da se deaktivira pre nego sto isteknu ta 3 meseca.

Može, deaktivirao sam oko 1.og a ističe mi 11.12.2017.
Kažu ti oni kada si aktivirao ako ne znaš (kao u mom slučaju) pa ti stave da bude deaktivirano dan pre.
Mislim da su me prebacili na mobilnu telefoniju za deaktivaciju (bez obzira na box i što nemam mts mobilnu).

Produzio ugovor sa njima. Uzeo Box 3 + Miks L sa 50 % popusta. Dali mi 4 meseca po 1 din za Box..ta 4 meseca placam samo mobilnu tarifu od 850 din.

I meni to ponudili, za 150 dinara mogao si uzeti vecu tarifu mobilne linije i imati celu UO 100gb na telefonu. Ja im se nesto zameracio i bez 6 meseci za 1 dinar necu ni da razgovaram vise. :)

Da li je mts tv go besplatan za korisnike box 3 paketa?

Jel neko zna da li moze pre isteka ugovora ,/ostalo jos mesec i po dana ,/preci sa boxa 4 ,i potpisati box 2.dva puta pitam na fejsu dobijam dva razlicita odgovora ,a ovi na 0800 sada ne rade

Ne mozes provereno, ja nesto slicno hteo. Sad verovatno necu nista vise. Mozes da produzis UO ranije ako prelazis na vecu tarifu, ili ako ostjes na toj tarifi. Kad hoces da predjes na manje, cekas istek UO, vracas opremu sto neces koristiti i potpise novu UO.

Poslednja izmena:
Da li neko zna da mi kaže sledeće: jedan moj prijatelj se seli u novu kuću u kojoj ima fixni telefon. On hoće da uzme box 3 sa internetom i televizijom koju bi gledao na 2 televizora. Da li mora da uzme 2 stb uređaja ako mu jedan televizor ima dvb-c tjuner u sebi ili mu je dovoljan jedan stb?

Nazad
Vrh Dno