Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Neka vidi da li I'ma ponudu 12 meseci za dinat, ili 50%, za neke fixne salju tu ponudu.

Ne, ne, kao zasebnu ponudu. Ako nije imao TV na tom broju, verovatno moze da dobije. Ako je imao, nista od toga.
Glupost, ali trenutno je opet isplativije sve opcije uzeti zasebno :(

Ne mozes provereno, ja nesto slicno hteo. Sad verovatno necu nista vise. Mozes da produzis UO ranije ako prelazis na vecu tarifu, ili ako ostjes na toj tarifi. Kad hoces da predjes na manje, cekas istek UO, vracas opremu sto neces koristiti i potpise novu UO.

Hvala druze ,ovo me zbunilo ,ali izgleda da neznaju ni sta pisu
citiram
,,Moguće je. Zahtev za obnovu ugovora se može podneti najranije 3 meseca pre isteka ugovora, a to podrazumeva i promenu paketa (smanjenje/povećanje usluga u paketu).,,

Ne, ne, kao zasebnu ponudu. Ako nije imao TV na tom broju, verovatno moze da dobije. Ako je imao, nista od toga.
Glupost, ali trenutno je opet isplativije sve opcije uzeti zasebno :(
Nije imao TV, samo fixni. Znači da traži 12 meseci za dinar televiziju, a pretplata za fixni i internet po punoj ceni?

Fixni ostaje normalno, bez ugovorne ako ga je vec imao. Net moze da uzme kako hoce, najbolje ono 2-5 meseci po dinar, najvecu brzinu sto moze dobiti.
A TV da kaze da je dobio flajer za 12 meseci po dinar (proba... postavili su na forumu da ih salju nekima, nije zvanicna ponuda! Zvanicna je 6 meseci po dinar proba, pa 18 puna cena)

STB mora da plati +300 u svakom slucaju, ali mu je ovako jeftinije nego bilo koji kablovski.

300 dinara dok ne povecaju, totalna glupost. Kome treba za dodatna 2 tv to je 600 dinara. A kod dugih nema toga placanja. Razlika je ogormna, ali svako treba da vodi racuna o svom dinaru. :)

Screenshot_86.png

Poslednja izmena:
Pre dva dana sam produžio box 3 + mix xl sa 50% popusta, nisu mi dali nikakvu ponudu za dinar nekoliko meseci i sl., čak sam im pre dve nedelje slao mail da neke dodatne pogodnosti, nisu mi ni odgovorili

Jedino ako si produzio pre isteka ugovora,tada ne dajU.Mozda se tih 50 posto popusta racuna kao promocija i zato nisu dali.

Ugovor istekao 14 a ja produžio 15. Rekli su mi da jedina povoljnost koja postoji je tih 50% ili telefon za dinar pa da se odlučim koju ću, ja sam ovu prvu

Trebao si da trazis i budes uporan. Meni su nudili prvo 3 pretplate po dinar, pa 2 i na kraj 4 pretplate za 1 dinar. Ali samo na box 3 se racuna pretplate po dinar, a mobilna se placa 50% ako se veze uz box3. Pisao mail za dodatne benefite, ali kad sam pisao na chatu nesto oko obnove ugovora. Bas brzo zvali da vide za produzenje, tako cini mi se da brzo reaguju preko chata, u mom slucaju.

Pisao im mail 10 dana ranije, ostavio kontakt tel, ma niko mi se nije javio niti bilo šta ponudio, pitao sam gospođu u mts u i rekla mi je ukoliko dobijam tih 50% nemam opciju za mesec po dinar

Preko fejsa odmah odgovore ,ali nisu bas pouzdani ,na 0800,dobijas pravi info.

Koju si mobilnu tarifu imao u prethodnom ugovoru i da li si sa novim ugovorom presao na vecu mobilnu tarifu ?

Kad sam ja pregovarao sa njima ( BOX 3 + Mix L ) i kad sam ih na kraju pitao za 3 mesecne pretplate za 1 din, oni su mi rekli da sacekam par minuta da pitaju tamo neke, i onda kad su se javili rekli da imam pravo na 4 meseca po 1 din za Box pretplatu a placam samo Mix L sa 50%. Razlog te ponude po njihovim recima je taj sto sam presao na vecu mobilnu tarifu.

Da li je moguce uzeti internet ovih 5 meseci po dinar i posle ukljuciti tv i dobiti jos 2 meseca po dinar u boxu? Inace sada nemam ni mts net ni tv.

Sent from my iPhone using Tapatalk

I stan u BG...

Meni nisu dali prelazak na Box kad je ostalo nekih 9 meseci internet only ugovora zbog tih 5 meseci za 1 din, pri tom sam napomenuo da ne očekujem da prelaskom dobijem dž mesece opet na Box-u i da u vreme sklapanja ugovora za internet nisam uzeo Box paket jer tad nije bio za Box u ponudi internet preko 10 Mbps.

A ne te kombinacija kad ideš svesno sa idejom da ih "zaj*beš".

Još samo da se javi neko ko je "smislio" scenario:
-prvo da uzme samo IPTV što daju 6 meseci na testiranje
-posle to da "vrati" tj otkaže i da sad uzima samo internet 5 meseci za 1 din
-kad prođe 5 meseci da traži da pređe na Box i dobije dž mesece.

Još to i sve sam video ovde na Benchmark-u...

Dobra ideja [emoji16][emoji16][emoji16]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Mislim da sada moze da se predje, ali pod uslovom da se ne dobijaju ti meseci po dinar.
A ne dobija se time nista, ako sam sracunao.

Bukvalno ništa se ne dobija, a da ne pričamo mi mučeni stari korisnici.....

Ma nista ne dobija, skoro pola godine dzaba internet samo. Sto kaze shamanNS posle uzme televiziju. A na kraj kaze hocu box bez neta jel imam 100gb na Miks XL. :D

Poslednja izmena:
Mislimo da se nista ne dobija ako ne uzmes mesece za dinar uz Box onda. TJ. da je bolje da ides van Boxa.
TV ispada jeftiniji sada van Boxa itekako - meni je na 2 adrese dosla ponuda 12 meseci po dinar.

Istekao mi box paket danas, 2 godine ugovor, u pitanju je box 2, mobilni i fiksni telefon, e sada tog paketa nema više u ponudi, mogu li zadržati taj paket, moram li potpisivati novi ugovor...

Mozes zadrzati taj box2 ako ti odgovara.
Koristis I dalje mormalno, objasnih ti koelga u MTS temi koje su cene.

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Obnovio UO uz box2 (fixni + tv) dodao mobilnu liniju paket Miks XL. Dobio 1 pretplatu za dinar, tako uz 100gb promocije dobio BOX4, koji me izadje 2680 dinara mesecno. Nisam mnogo pregovarao jel sam uklpoio sam ustedu gasenjem adsl neta i spajanjem mobine linije uz box (4800 dinara usteda onih 10% popusta na tarifu). Koliko vidim njima je jako bitno da uvale box4 i tu daju 3-4 pretlate za 1 dianar.
Ono sto je meni zena lepo rekla, da kad hocu mogu da obnovim UO tj ponovo je produzim za 24 meseca u dva slucaja. Ako ponovo resim da ukljucim adsl net u box i opet pregovaram za popuste, i ako uzmem telefon puna cena tarife i 10% popusta na tarfu. Posto ovaj benefit od 1 pretplate 1750 dinara ne smatraju extra benefitom. Ako iskrsne neka bolja ponuda a sumnjam.
Tako svako ko zeli ugrabiti 100gb moze ali da poveca box ili da uzme telefon, kako se kome isplati. :)

Tel 650, TV 575 (12 meseci ima po dinar sada), Miks XL 1200. Ti placas vise ;)

Jeste, ali ne možeš da uzmeš sve te promociju u istom trenutku.....

Nazad
Vrh Dno