Ne verujem da će ukinuti minute koji idu uz pretplatu za fiksni...
Ovo je kalsična krađa i ne znam zašto to nadležni organi koji kontrolišu ovu oblast uopšte tako nešto tolerišu?
Pa da li su oni normalni dali istu ponudu za fiski telefon korisnicima sa ugovorom i onima koji to nemaju?
Sve u svemu sprema se prodaja Telekoma a mislim da će posle toga biti još gore i skuplje.
Ovako će i EPS jednog dana da rasture i kazaće eto vidite da je bolje da smo ga prodali.
Isprobano sa KTom, nisam imao da placam dalje KT nakon 4 meseca (nakon sto su uveli Mesecni ono). Samo rate su ostale (doduse 0rsd, posto je telefon bio 1rsd uz KT2000)Preneses box u sbb na primer,i onda ti dolazi racun samo u visini rate za telefon?
Nesto mi to nelogicno,ali ajde![]()
Mmmm, delimicno, menjanje marze nisu dozvolili. A dalje od toga i ne mogu legalno.Имате случај људи који су у бнкама узели кредеите у швајцарцима и држави не пада на памет да било шта мења уз изговор потпислаи сте уговор.
Informacija koju ja imam je ta da svi korisnici koji su potpisali ugovore za stare BOX 2,3,4 pakete ce ih i dalje koristiti pod tim uslovima za koje su ih potpisali,znaci net ce biti 10 Mb/s a fixna telefonija ka svim mts korisnicima ce biti i dalje besplatna dokle god ne obnovite/potpisete ugovor za neki od novih BOX paketa!To da ce u Avgustu da prebace sve na nove pakete nece moci tako lako i nikada se nije ni primenjivalo za BOX pakete bez novog potpisivanja ugovora!Telekom je stvarno uzas. Bio sam u poslovnici jer mi istekao net, i to mozda dan kako su krenule ove novotarije i kaze mi zena fixni ti je 150 min samo uz box paket (ja joj kazem pa kako ce stari korisnici), ona kaze od avgusta svojevoljno se svi prebacuju (a ti navikao staru majku na ćaskanje) i neeeema više. Ovo me podseća na famozno skresavanje kontrole troškova. Naravno svako će imati pravo da raskine ugovor, ali će se telekom dobro nafatirati u avgustu dok ljudi ne skontaju da minuta više nema.
Da se kladimo da u Avgustu necete imati free fix? [emoji6]Informacija koju ja imam je ta da svi korisnici koji su potpisali ugovore za stare BOX 2,3,4 pakete ce ih i dalje koristiti pod tim uslovima za koje su ih potpisali,znaci net ce biti 10 Mb/s a fixna telefonija ka svim mts korisnicima ce biti i dalje besplatna dokle god ne obnovite/potpisete ugovor za neki od novih BOX paketa!To da ce u Avgustu da prebace sve na nove pakete nece moci tako lako i nikada se nije ni primenjivalo za BOX pakete bez novog potpisivanja ugovora!
https://www.mts.rs/privatni/box/upoznajte-box/stari-box-paketi
То да могу да мењају уговор како им се прохте, неће им проћи ни у основном суду ако смо правна држава. Та клаузула у уговору по којој могу да мењају угворне обавезе је правно ништавна чак и у нашем правном систему.Da se kladimo da u Avgustu necete imati free fix? [emoji6]
Bez problema u ugovoru pise da imaju pravo da menjaju ugovor, ti ces moci da se ne slozis jer nisi to potpisao i da raskines UO bez penala a oni ce uraditi to pa ce uraditi.
Nemoj da mislis da si jaci od drzave, nisi i niko nije, a cak i ako krse zakon(a ne krse nista u ovom slucaju) oni pobedjuju.
Sut sa rogatim nikad nije mogao!!!
Uostalom videces za dva i po meseca pa cemo da se pisemo tada da li mogu ili ne mogu i da li hoce ili nece, a hoce, NAZALOST.
EDIT:
Nece prebaciti na nove box pakete u Avgustu, vec ce poceti naplata fix minuta po cenovniku tada.
Nisi dobro razumeo o cemu pricam, tebe niko ne moze da natera na bilo koji paket pa ni na novi box vec moze da ti menja uslove za postojeci paket, velika razlika.
My Samsung S6 sent this
Ja sam na 1050m i atenuacija je 16(mada mogu da smanjim, nadam se, jer je kabl od telefonskog priključka do modema podugačak da bi stigao do sobe, pa bih prebacivanjem modema u drugu sobu stavio maltene direktno na modem) i jedan iptv, da li da insistiram naМени су незванично рекли да ће вероватно моћи 20 мегабита уз три иптв-а на 1200 метара, али тек након што сам инсистирао да изађу да измере, иначе би за то растојање било само 10. Морао сам да променим број и узмем онај ббтф да би ми линија била "у рејтингу" за бокс. Интернет ће вероватно ићи посебно, јер сам узео таблет.
Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока
Ja sam na 1050m i atenuacija je 16(mada mogu da smanjim, nadam se, jer je kabl od telefonskog priključka do modema podugačak da bi stigao do sobe, pa bih prebacivanjem modema u drugu sobu stavio maltene direktno na modem) i jedan iptv, da li da insistiram na
50 pa koliko mi daju(ako je moguće uopšte) ili je 20 jednostavno max?
Fora je da te zbog onih 2-3 meseca besplatno Box ipak izadje manje ako skupis u Box usluge MTSa koje koristis (ne znam za Box 2, ali za Box 4 jeste). I zbog toga ce ljudi ici opet.Ono što nisu sračunali je da je dosta njih koji su se do sada dvoumili da pređu u boks sada definitivno odustalo.
Sa ovim cenama svako može da bude sam svoj box majstor i od njih da uzme samo net i obavezan fiksni a na drugom mestu ott i mobilnog operatera po svom izboru.
A, da li se prestanak neograničenog razgovora za fiksni u box-u, odnosi i na stare korisnike, koji su već pod ugovorom ili samo na nove?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari