Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ja vidim samo poskupljenje,i starih paketa nema vise u ponudi :D
I nema vise neogranicenih poziva u fiksnoj telefoniji :D
Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
evo šta kaže za fiksni:

Pozivi ka fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju : 150 minuta

šta je sa besplatnim razgovorima u okviru fiksne mts mreže?
------------------------------------------------------------------------------------------
a ova poslastica?

Nakon isteka ugovorne obaveze mesečna naknada je viša za 100 dinara.

Poslednja izmena:
Da li postoje neke povoljnosti u okviru novih Box paketa u vidu plaćanja prvih par meseci po 1 din. kao što je bilo ranije ?

Ja koliko vidim razlika je mala nekih 90 din recimo za super box s tim sto je bolji mobilni paket dobija se sad 3000 min u mts umesto 300 i poruka je sad bilo 600 a sad 400 a osoba koja ima taj mobilni nije poslala nijednom sms tako da nije ni bitno.
Sve u svemu dodje mu na isto ne znam cemu tolika panika.
A do juce su mnogi kukali i rekli sto mi sami ne mozemo da skockamo nas box paket, ljudi sad to dozvolili a sad opet ima da se doda jos nesto kako ne valja.
Da li je ovo idealno i cena i usluga, pa nije da li je bolje jeste da li je skuplje, jeste, da li se dobija vise pa da.
Tako da mu dodje na isto samo korisnik ima mogucnost da kreira sta mu je potrebno ne ne mts da mu kreira box.
Po meni OK otez mts-a.

My Samsung S6 sent this

Vau, 160 din uštede (znači odrekli su se PDV-a za fixni xD) za Box 3 (fixni + 50 Mbps + Mix M) u odnosu na kad se sve 3 usluge uzmu na odvojene ugovore (mobilni naravno sa "50%" popusta na ugovor 24 meseca bez kupovine telefona). I ušteda na proviziju pri plaćanju računa, 1 vs 3 računa :D :D

Poslednja izmena:
Ja koristim fiksni bas dobro,i meni dodje poskupljenje od 2000 pa na gore po novom.
Ne vidim sta je tu malo.I nema vise mobilnih telefona uz box,i koji ce ljudima onda mobilna telefonija u box :D

Vise ne pise da je za dzabe,gde si video to?
Samo pise da imas 150 min na raspolaganju,nista vise :D

Kako se dobije više kada nema HD kanala ,već mora da se doplate???

Коначно могу да се праве Бокс пакети по потреби, мада остаје питање могућности код свакога. Мени су на ~700+ метара понудили 20 па можда то буде неки стандард.
Cale, zar nisi ti oko Njegoseve??
Јесам, на 80м од те улице негде око почетка. Централа је код музичког клуба.

Bio sad do poslovnice, ipak nije vise free, prosto je nemoguce sta su uradili.
Dosta ce ljudi sad otici zbog toga jer ima ljudi koji pricaju fixnim, ja nisam taj samo mobilnim pricam.
Drugo sad moze da se biraju tarife u okviru boxa za mobilni pa ono sto se ne potrosi prenosi se u drugi mesec.

My Samsung S6 sent this

Radi se o perfidnim poskupljenjima po svim stavkama,fiksni,mobilni,iptv.
-Fiksni vise nema neograničeno u fiksnoj mrezi.
-Mobilni ima bolji izbor ali nesto skuplje.
-Iptv nema vise HD paketa,na sajtu pise samo osnovni paket od 100 kanala.

Poslednja izmena:
Ne vidim više ponudu za superbox (onaj stari), a ni ponudu za HD kanale kao dodatni paket, a nema ih ni u novom Box4.

Napisao sam da ih nema ,treba proveriti jer im je opet sajt konfuzan.
Opet nastavljaju sa navlakušama da se ne zna koliko duplih megabajta ima u mobilnoj tarifi pre i posle prvih 12 meseci.
Nažalost i dalje nastavljaju po svom starom dobrom običaju da nam izlaze u susret ukidajući nam usluge.

Poslednja izmena:
Radi se o perfidnim poskupljenjima po svim stavkama,fiksni,mobilni,iptv.
-Fiksni vise nema neograničeno u fiksnoj mrezi.
-Mobilni ima bolji izbor ali nesto skuplje.
-Iptv nema vise HD paketa,na sajtu pise samo osnovni paket od 100 kanala.
Rekoh ti HD je u sklopu superboxa i cene.
A mi sto imamo neograniceni razgovore u fixnoj,to ne mogu ukinu valjda?

Da ostace ti tako do kraja UO.

My Samsung S6 sent this

Dadoše mi ovo papriče u poslovnici, trebalo bi da su to sve kombinacije

45a636539c08f3e15556de86f277fe9d.jpg

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Superboxa više nema ili ti gledaš nešto što mi ne vidimo.
Ono što mi vidimo je najviši paket koji se zove box 4 sa svim ,plus miks m i to je 3.699 dinara bez hd paketa i nema neograničemo čavrljanje uz fiksni.To uporedi sa starim superboxom i videćeš samo poskupljenje.

Poslednja izmena:
Ne ja prenosim to sto sam pitao pre 15 min u poslovnici gde su rekli da je u cenu superboxa i dalje ostaju HD kanali.
Ali nemaju jos sve kombinacije i informacije jer je to danas "startovalo" kako devojce rece.
Tako da ako ne uzmes 3 mes po 1 din mozes da uzmes neki od uredjaja umesto toga, ali jos uvek ne znaju po kojoj ceni sta jer ponavljam sve je novo od danas i nemaju sve informacije.

My Samsung S6 sent this

Veruj mi ti u poslovnicama obično nemaju blage veze.
Verovno se odgovor krije u budućim premier boks paketima kada obelodane da su kupili premier ligu,pisao je makarena o tome.

Poslednja izmena:
Znam, predpostavljam da ti znas vise od njih, haha.
Devojka je uzela zvanican dopis koji im je stigao iz centrale i citala mi sta sve pise za ono sto sam je pitao.
E sad ako ti znas vise od tih sto su to smisljali bravo za tebe, ja bih te za direktora umesto Culibrka.
Daj bre...

My Samsung S6 sent this

Ko je pričitao bar deset posto ove teme zna kakve su sve gluposti izgovorili tamo za šalterom.
Nismo mi valjda krivi za ovakav papazjanija sajt što imaju.

Ok, znas bolje verujem ti a za one koji ti ne veruju dao sam ZVANICAN info pa nek ljudi biraju izvor informacija.

My Samsung S6 sent this

Pa jel nije sad ovo ta premijer Box ponuda? :D Možeš da uzmeš taj opasni postpaid paket. I odmah si elita. Čisto sumnjam da će da stave 100 Mbps u Box i da roknu nešto tipa HBO HD. Mogu eventualno da roknu multiscreen TV i/ili 72h u nazad za dž.

Sad su pustili pakete a uskoro će da verovatno da krenu da bombarduju reklamama da informišu masu.

Ja nekako kontam da ce taj premijer box ili kako ce ga zvati a na to me pisanjem naterao @makarena iz druge teme da stave 100Mbps da bude bas to recimo umesto superboxa tako da mozda to cekaku za 100-ku jer sam bas i za to pitao kaze za sada nemaju info o tome ali mozda ce biti i da sacekamo malo jer ni oni nemaju sve informacije i da im je zvanicno sve jutros dakle posle 9 znaci pre 3 sata stiglo na mail i ne zna se bas sve tacno.
Ali ja bas ocekujem da 100 bude premijer box kad su vec uzeli PL.

My Samsung S6 sent this

Dadoše mi ovo papriče u poslovnici, trebalo bi da su to sve kombinacije

45a636539c08f3e15556de86f277fe9d.jpg

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока
Ha, sa razdvojenim uslugama net 50 sa pet meseci gratis izlazi 1420 dinara, iptv osnovni paket 850 dinara (šest meseci gratis) + pretplata fiksni 660 (bez korišćenja) mobilni paket xl hiljadu i kusur (ili 50% manje bez aparata). Zbirno u zavisnosti da li je mobilni paket sa uređajem ili bez izlazi jeftinije ili malo skuplje. I gde im je tu 30% uštede?

Poslednja izmena:
Klasicna obmana i prevara potencijalnih korisnika,nema tu ustede,klasika smanji se kolicina cokolade (nema vise neogranicenog fixnog pozivanja) i reklamira jeftinija cena a u realnosti je skuplje.Ali nema ko da stane na put tome kod nas........

Naj kriminalniji je Box 2 u kombinaciji fixni i internet i to 10/1 ej 2000din... Al cutis i placas kad neznas i nema bolje.

Vrh Dno