https://www.mts.rs/privatni/box/kupi-box#
i šta je ovde povoljnije u odnosu na pre, još je čak skuplje. Ja sam kontao koliko se ovde pisalo da će biti nešto ekstra baš
Јесам, на 80м од те улице негде око почетка. Централа је код музичког клуба.Cale, zar nisi ti oko Njegoseve??
HD paket se ne doplacuje ako imas superbox vec je uracunat u cenu.Kako se dobije više kada nema HD kanala ,već mora da se doplate???
Rekoh ti HD je u sklopu superboxa i cene.Radi se o perfidnim poskupljenjima po svim stavkama,fiksni,mobilni,iptv.
-Fiksni vise nema neograničeno u fiksnoj mrezi.
-Mobilni ima bolji izbor ali nesto skuplje.
-Iptv nema vise HD paketa,na sajtu pise samo osnovni paket od 100 kanala.
Da ostace ti tako do kraja UO.A mi sto imamo neograniceni razgovore u fixnoj,to ne mogu ukinu valjda?
Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока
Ha, sa razdvojenim uslugama net 50 sa pet meseci gratis izlazi 1420 dinara, iptv osnovni paket 850 dinara (šest meseci gratis) + pretplata fiksni 660 (bez korišćenja) mobilni paket xl hiljadu i kusur (ili 50% manje bez aparata). Zbirno u zavisnosti da li je mobilni paket sa uređajem ili bez izlazi jeftinije ili malo skuplje. I gde im je tu 30% uštede?Dadoše mi ovo papriče u poslovnici, trebalo bi da su to sve kombinacije
![]()
Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari