Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Jel postoji način da se bežično povežu ruter i stb za iptv ili isključivo mora kabl?

Može i sa powerline adapterima (napravi se konekcija preko strujnih kablova). Ja sam tako rešio problem sa povezivanjem dodatnog stb-a, koji se nalazi u drugoj sobi.

Imam jedno pitanje u vezi ovog metoda preko struje STB u drugoj sobi. Ja to imam i lepo mi je radio d3i, ali IPTV neće, jer on ima one posebne 2,3 lan portove za njega.
Kako ovo rešiti? Nadam se da razumete, šta pitam :)

Poslednja izmena:
Jednostavno, povežeš lan kablić na drugi/treći port rutera :)

Nema lan kabla, radi se o TP-Link TL-WR710N 150Mb/s bezicnom N mini ruteru, koji wirelessom prima signal a šalje kablom ili wireless-om dalje.

Taj mini ruter nema nikakve veze sa powerline uređajima. Konkretno, ja koristim D-Link DHP-P309AV/E.

Signal ne ide preko mreze (kompjuterske), nego samo ide preko LAN kabla.
Varijanta preko wifia ne bi ni trebala da radi.

Powerline i oni wifi transponderi (ili kako se vec zvahu) su nesto drugo, ovaj prvi provodi LAN cable signal, ovaj drugi isto, samo sto koristi wireless kao medijum prenosa.

Hvala na pojašnjenju, vidim ja ne radi i znam da ne može, ali opet rekoh, ajd da pitam, možda postoji način? ;)

Dakle, pomozite osobi koja je prirodno glupa tj. meni, kada uzimate dodatni STB uređaj njega kako njega povezujete? Mrežnim kablom samo ili...?

Ja pre par dana uzeo super box ,i pustena brzina oko 75 ,sad dal je greska do njih,samo da potraje.

Pitanje, dal bi mogao tehničar da pusti malo veću brzinu, naravno uz nadoknadu ispod ruke ili postoji neko ko kontroliše to što oni rade?

Ne može tamo niko da izgubi posao. A i da "pusti" veću brzinu, verovatno će neko drugi brzo vratiti na normalu...

Meni je prvih nedelju dana nakon promene brzine upload bio dupliran, pa su vratili.

jel ima nekih najava povećanjima brzine bar na 20

Ne jer je to ne moguce za ADSL korisnike koji koriste i IPTV u BOX paketima...

Zasto ne moze kad SuperBox se reklamira sa brzinom od 50Mb, a isto ima IPTV?

reče famozni @makarena da će biti na proleče poboljšanja što se tiče paketa pa zato pitam

Zanima me usluga dodatna fixna linija za BOX paket https://www.mts.rs/privatni/informacije-i-podrska/box/dodatne-box-linije/dodatne-fiksne-linije
Naime ovih dana sam pozvao mts i raspitivao se za ovu uslugu ali dobijam tri razlicita nebulozna odgovora, sto u njihovoj poslovnici, sto putem 19813 i na kraju mailom na [email protected]!
Ako neko ima ovu uslugu pa da mi konkretno kaze kako da uvedem dodatnu fixnu liniju u BOX paket, jer u poslovnici mts-a dobijam odgovor da mora i osnovna linija da mi bude BBTF tj. da mi se POTS osnovni broj prvo promeni u BBTF, pa tek onda mogu da dobijem dodatnu fixnu liniju, dok mi na [email protected] u mailu odgovaraju da to ne mora i da najnormalnije u poslovnici trazim dodatnu fixnu liniju za BOX paket? :trust: :mad:

Poslednja izmena:
Meni su dva-tri puta, pismeno i usmeno, govorili da pored pots linije mogu da uzmem i bbtf. Opcija druga je da obe budu bbtf uz izmenu broja.

kada sam uzimao super box paket pre par meseci, uzeo sam mobilni telefon na rate. rata za mob mi je 800din. jos uvek nije proslo 24 meseca i ugovorna obaveza traje i dalje. da li mogu uzeti jos jedan telefon na rate? ako mogu, sta se onda dogadja sa ugovornom obavezom, da li se produzava na jos 24 meseca od dana uzimanja drugog telefona ili...?

Kazite mi koliko vremena prodje za ukljucenje mega box paketa. Prijavio sam se 11.02.,c pre dva dana su mi rekli da mi je internet aktivan ali iptv nije i ne mogu da mi daju opremu dok se ne proveri iptv. Da li se nekom desavalo ovo i koliko dana je potrebno da se to resi? Malo mi je nelogicno da je internet 50 mb prosao a iptv nije. Hvala.

Kada uzmeš uređaj potpisuješ novi ugovor na 24 rate, samim tim produžiješ i ugovor.

kada sam uzimao super box paket pre par meseci, uzeo sam mobilni telefon na rate. rata za mob mi je 800din. jos uvek nije proslo 24 meseca i ugovorna obaveza traje i dalje. da li mogu uzeti jos jedan telefon na rate? ako mogu, sta se onda dogadja sa ugovornom obavezom, da li se produzava na jos 24 meseca od dana uzimanja drugog telefona ili...?

Vrh Dno