Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

A jel moze nekako da se uzme neki drugi risiver za IPTV, da ne placam njima 300 dinara, posto imam jos 4 tv-a? :)

Ne moze, to tehnologija ne dozvoljava, za svaki TV mora zaseban signal, ili da svi gledaju isti program jedino.

A ne moze 4 valjda, mislim da je 3 max. koji daju.

Ne max je sad 4.

Mislis 4 dodatna ili 4 ukupno? Ja sam mislio na 3 dodatna, znaci 4 ukupno, lose sam se izrazio.

4 ukupno je max.

Trenutno sam pod ugovorom za box3, sad planiram da predjem na super box. E sad me zanima da li cu i ja imati ovo za prva 3 meseca po dinar ili je to samo za nove korisnike?

To sam se i ja pitao, mislim da važi i za nas, jer piše gratis uz novi ugovor na 24.
Da za sve nove ugovore, a ne korisnike, vazi.
Trenutno sam pod ugovorom za box3, sad planiram da predjem na super box. E sad me zanima da li cu i ja imati ovo za prva 3 meseca po dinar ili je to samo za nove korisnike?
Naravno da ces imati, jer vazi za novi ugovor a ne novog korisnika.
Mts je tu mnogo bolji od vecine drugih koji daju neke popuste samo novim korisnicima a stare zaboravljaju tj. nisu u istom tretmanu kao novi korisnici.

Eto ti ga na.
Podnesem zahtev za telefon i oni prihvate i sve bude ok, dogovorimo i mesto prijema paketa i sve to.
Kad oćeš djavola, zove lik posle pola sata i kaže kako ne može da se produži box zato što na mojoj centrali stoji stara oprema i da je potrebno da se ona zameni kako bismo produžili ugovor, momak mi je rekao da jedino što mogu da uradim je da podnesem zahtev da se to odradi.
Iskreno, mislim da od toga nema ništa u skorije vreme.

na jednom tvu pise code 12 waiting for network servers, dok na drugom radi normalno iptv.
da li neko zna mozda do cega je ovo?
pre se isto desavalo i samo od sebe je proradilo nakon par restarta.

Eto ti ga na.
Podnesem zahtev za telefon i oni prihvate i sve bude ok, dogovorimo i mesto prijema paketa i sve to.
Kad oćeš djavola, zove lik posle pola sata i kaže kako ne može da se produži box zato što na mojoj centrali stoji stara oprema i da je potrebno da se ona zameni kako bismo produžili ugovor, momak mi je rekao da jedino što mogu da uradim je da podnesem zahtev da se to odradi.
Iskreno, mislim da od toga nema ništa u skorije vreme.

Tako je ,ne daju vise box pakete na staroj opremi ja pitao pre par meseci ,i pored toga morao bi da menjam broj fixnog ,a matorci ni da cuju za to.

Oce li neka Deda Mraz ponuda od Boxa ovih dana? :) Cini mi se da se dugo nista nije menjalo po pitanju Boxa. Treba da potpisem Box bez mobilnog ovaj put jer se ne koristi a sve se nadam da bi mogli bar brzinu promeniti povecati ili tako nesto.

Dal ovo samo traje do nove godine ili ce biti promocija i posle toga?
'prva tri meseca samo po 1 dinar uz ugovor na 24 meseca'

Jel zna neko da li se uz box paket prenosi ne potrošen saobraćaj, ili se eliminiše na kraju meseca

Ljudi, jeli ima neko bilo kakav info da li će možda ove godine da ponude malo "normalnije" Box pakete? Da npr. umesto 10/1, ponude neke veće brzine neta u Box 2 i 3.
Edit: Jeli moguće sada uzeti dva HD STB uređaja ukoliko ima mogućnosti za net 50/2?

Poslednja izmena:
Мени се нешто показује да ће да пређу на 20/2 јер изгледа да сада већини нуде минимално толико. Ретко да је неко баш баш испод тога, ако су мени на (званично по њиховом) ~750м рекли да нема проблема за 20/2, вероватно је то следећа мерка.
Ово је само размишљање, немам никакву информацију.

Ljudi, jeli ima neko bilo kakav info da li će možda ove godine da ponude malo "normalnije" Box pakete? Da npr. umesto 10/1, ponude neke veće brzine neta u Box 2 i 3.
Edit: Jeli moguće sada uzeti dva HD STB uređaja ukoliko ima mogućnosti za net 50/2?
Kažu da će na proleće biti promena u boxu, verovatno i u brzinama. U temi ptt je jedan član dao neke informacije.

Pisalo se dosta o tome tamo, ali evo recimo pročitaj ovaj post.

Poslednja izmena:
Pisalo se dosta o tome tamo, ali evo recimo pročitaj ovaj post.
Hvala za info!
Mogu oni da puste svima 100Mb/s,ali sta to vredi kada zbog udaljenosti od centrale parica u 90% slucajeva to ne moze da izgura!Glavni i jedini problem Telekoma u Srbiji je stara infrastruktura i ne ulaganje u isturene stepene i dokle god ne pocnu ozbiljno da razmisljaju o postavljanju isturenih stepena (IPAN-a),nema govora o nekom poboljsanju NET-a i o tim novim paketima!
Jer realno sta meni vredi reklama Telekoma kada sam 1.5km od centrale i kada ni celih 20Mb/s ne mogu da imam a kamoli 50 ili 100Mb/s.
A skoro 90% pretplatnika u Srbiji je udaljeno u proseku od 1km pa do 3km od centrale,tako da bez postavljanja isturenog stepena ove bombasticne reklame i kampanje nemaju nikakvu svrhu! :(

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno