A jel moze nekako da se uzme neki drugi risiver za IPTV, da ne placam njima 300 dinara, posto imam jos 4 tv-a?![]()
Zavisi da li bi ti oni i dali 4 stb-a.A jel moze nekako da se uzme neki drugi risiver za IPTV, da ne placam njima 300 dinara, posto imam jos 4 tv-a?![]()
Zavisi da li bi ti oni i dali 4 stb-a.
Zavisi koliko mozes da izvuces brzinu.
To sam se i ja pitao, mislim da važi i za nas, jer piše gratis uz novi ugovor na 24.Trenutno sam pod ugovorom za box3, sad planiram da predjem na super box. E sad me zanima da li cu i ja imati ovo za prva 3 meseca po dinar ili je to samo za nove korisnike?
Da za sve nove ugovore, a ne korisnike, vazi.To sam se i ja pitao, mislim da važi i za nas, jer piše gratis uz novi ugovor na 24.
Naravno da ces imati, jer vazi za novi ugovor a ne novog korisnika.Trenutno sam pod ugovorom za box3, sad planiram da predjem na super box. E sad me zanima da li cu i ja imati ovo za prva 3 meseca po dinar ili je to samo za nove korisnike?
Eto ti ga na.
Podnesem zahtev za telefon i oni prihvate i sve bude ok, dogovorimo i mesto prijema paketa i sve to.
Kad oćeš djavola, zove lik posle pola sata i kaže kako ne može da se produži box zato što na mojoj centrali stoji stara oprema i da je potrebno da se ona zameni kako bismo produžili ugovor, momak mi je rekao da jedino što mogu da uradim je da podnesem zahtev da se to odradi.
Iskreno, mislim da od toga nema ništa u skorije vreme.
na jednom tvu pise code 12 waiting for network servers, dok na drugom radi normalno iptv.
da li neko zna mozda do cega je ovo?
pre se isto desavalo i samo od sebe je proradilo nakon par restarta.
Tako je ,ne daju vise box pakete na staroj opremi ja pitao pre par meseci ,i pored toga morao bi da menjam broj fixnog ,a matorci ni da cuju za to.
Kažu da će na proleće biti promena u boxu, verovatno i u brzinama. U temi ptt je jedan član dao neke informacije.Ljudi, jeli ima neko bilo kakav info da li će možda ove godine da ponude malo "normalnije" Box pakete? Da npr. umesto 10/1, ponude neke veće brzine neta u Box 2 i 3.
Edit: Jeli moguće sada uzeti dva HD STB uređaja ukoliko ima mogućnosti za net 50/2?
Daj link,pa da i mi procitamo!Ja trazih ali nista ne videh!Kažu da će na proleće biti promena u boxu, verovatno i u brzinama. U temi ptt je jedan član dao neke informacije.
Hvala za info!Pisalo se dosta o tome tamo, ali evo recimo pročitaj ovaj post.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari