Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Slažem se, ja mogu da izguram 17-18 Mbit-a, to znači net od 10 i jedan iptv, eventualno 2.

Pre neki dan sam produzio ugovor i uzeo dodatni stb za novi tv. Net je ocajan, 7-8 brzina.
Sa 1 tv-om i starim uredjajima je bilo normalno.
Ne znam ni da li se vredi zaliti, ali stvarno je vreme da pojacaju taj net za Box paket. Nije se menjalo nista 2-3 godine sigurno.

Pa bilo ti je normalno jer si imao samo jedan stb sad imas jos jedan koji trosi net.
Nista cudno kad imas veliku udaljenost od dslam-a.

Arena ako ne uzme premijer ligu mogu slobodno da se ugase.
Osim lige šampiona i Evropa lige oni nemaju šta da ponude... Dok ih sport klub sije kako stigne.
Elem ako se uzme 2 stb uređaja uz box, koliki bi trebao da bude pušten protok na liniji?

Arena ako ne uzme premijer ligu mogu slobodno da se ugase.
Osim lige šampiona i Evropa lige oni nemaju šta da ponude... Dok ih sport klub sije kako stigne.
Elem ako se uzme 2 stb uređaja uz box, koliki bi trebao da bude pušten protok na liniji?

SD 4Mbps a HD ja pre mislim da je 10Mbps.
Nije to nista strasno ako si blizu dslam-a i imas kvalitetnu paricu.

Odem ja juče do poslovnice da zamenim stb pošto sam prešao na novu platformu i kaže mi teta iz poslovnice da ako uzmem sad telefon uz bok paket kasnije ne mogu da pređem na megabox sve dok ne prođe 2 godine od kako uzmem telefon....
A prilično sam siguran da su mi u razgovoru operateri rekli da je to sasvim moguće..
Jel imao neko slično iskustvo, sumnjam da su ovi u poslovnici baš informisani...

На бокс може да се пређе са свих пакета, без обзира на неку акцију у којој су потписани ... осим ако је уз пакет узет неки хардвер. Мени делује као могућа варијанта да се са бокса не може на мегабокс у сличној варијанти.

Ne moze na Box sa ove 5 meseci za dinar akcije, valjda?

Могуће а и логично, мада може да се проба. Нарочито после 5 месеци. ;)

Odem ja juče do poslovnice da zamenim stb pošto sam prešao na novu platformu i kaže mi teta iz poslovnice da ako uzmem sad telefon uz bok paket kasnije ne mogu da pređem na megabox sve dok ne prođe 2 godine od kako uzmem telefon....
A prilično sam siguran da su mi u razgovoru operateri rekli da je to sasvim moguće..
Jel imao neko slično iskustvo, sumnjam da su ovi u poslovnici baš informisani.

Ma možeš svakako da pređeš ako imaš uslova, ali MOŽDA (moja suva pretpostavka) bez gratisa od tri meseca ako si uzeo već telefon preko tvog aktuelnog boxa. Jer ta akcija od 3-5 meseci što sada nude, zavisi šta uzimaš, mega box ili vdsl, je otprilike u cenovnoj visini njihovog šugavog tableta od dinar, ili nekog telefona iz ponude, a ti si samom kupovinom telefona preko aktuelnog boxa nadomestio tu razliku koju oni nude kroz sadašnju akciju. Ali sam ipak ubeđen da to nije tako. Mislim da se može ostvariti prelazak sa akcijom ali možda bez telefona u naredne dve godine. Mada drugar mi je rekao da se sada može i dva uređaja uzeti u 24 meseca, tako da...

Poslednja izmena:
Problem mi je sto jedno kažu u poslovnici, treće na sajtu a sasvim nešto levo operater, i to ako se pogodi operater koji je upoznat sa materijom...
Iskreno sačekaću još dok ne dobijem uslov za vdsl pa cu uzeti telefon, ne želim da zbog gluposti izgubim vdsl koji sam toliko cekao....

Znas kako to je i dobro, daju ti nekoliko mogućnosti ba biraj sta je najbolje [emoji23]

Box 3 meseca za dinar i uredjaji bi trebalo da mogu zajedno! DSL ne, sigurno..

Da moze sa one akcije 5 meseci za dinar na Box da se predje, eto mene na Boxu, taman ce onaj Box premier, sto pominje makarena, da uvedu :)

Box 3 meseca za dinar i uredjaji bi trebalo da mogu zajedno! DSL ne, sigurno..

Da moze sa one akcije 5 meseci za dinar na Box da se predje, eto mene na Boxu, taman ce onaj Box premier, sto pominje makarena, da uvedu :)

Vec sam napisao gore ,bilo koju akciju da si uzeo ,tipa tablet za dinar ,ne moze da se predje ,sto ne vazi i za telefone ,koji uzimate uz box,na 24 rate.

Znaci moze Box 3 meseca za dinar i uredjaj uz box?

Ima promo, za SuperBox samo. 3 meseca za dinar.

Kakve su one ponude TV aparata uz uvođenje box paketa isplati li se to?

Kakve su one ponude TV aparata uz uvođenje box paketa isplati li se to?
Када сам ја гледао цене су биле попут оних у Вин-у. Једино ако немаш чекове па ти одговара да на овај начин, на одложено, купиш уређај.

Da li bi neko moga ko ima iskustva da mi kaze sta je pametniji izbor da li BOX 4 paket ili DIGITALNI TRIO TV+NET+TEL - (SBB)? Nemam iskustva sa mts-om osim sa fiksnim telefonom.

Mislim da je pametnije uzeti SuperBox u odnosu na Box4; skuplji je za 400din, ali daju prva 3 meseca gratis, veća je brzina neta u odnosu na Box 4 (50/2 vs 10/1), ima veći izbor TV kanala.
Digitalni trio (gold) kod SBB nema mobilnu liniju, net je malo brži (50/3), drugačiji (po meni lično, bolji) izbor kanala...
Pa odlučiš šta ti se više sviđa :)

Mislim da je pametnije uzeti SuperBox u odnosu na Box4; skuplji je za 400din, ali daju prva 3 meseca gratis, veća je brzina neta u odnosu na Box 4 (50/2 vs 10/1), ima veći izbor TV kanala.
Digitalni trio (gold) kod SBB nema mobilnu liniju, net je malo brži (50/3), drugačiji (po meni lično, bolji) izbor kanala...
Pa odlučiš šta ti se više sviđa :)
Ali sbb net je kvalitetniji ? Ili je to manje vise ista stvar ? Merkam da predjem na box ali me plasi kvalitet neta na njemu..

Vrh Dno