Da ja imam ali max brzina mi je 100Mbit ako ti je max 20 sigurno nece dati.A jeli odobravaju dva HD Stb uređaja?
A jeli odobravaju dva HD Stb uređaja?
Pisalo se dosta o tome tamo, ali evo recimo pročitaj ovaj post.
Slazem se i nadam se da ce biti tako.Ako je tacno da Premier liga prelazi na arenu,to ce biti pun pogodak.
Arena ako ne uzme premijer ligu mogu slobodno da se ugase.
Osim lige šampiona i Evropa lige oni nemaju šta da ponude... Dok ih sport klub sije kako stigne.
Elem ako se uzme 2 stb uređaja uz box, koliki bi trebao da bude pušten protok na liniji?
Ne moze na Box sa ove 5 meseci za dinar akcije, valjda?
Odem ja juče do poslovnice da zamenim stb pošto sam prešao na novu platformu i kaže mi teta iz poslovnice da ako uzmem sad telefon uz bok paket kasnije ne mogu da pređem na megabox sve dok ne prođe 2 godine od kako uzmem telefon....
A prilično sam siguran da su mi u razgovoru operateri rekli da je to sasvim moguće..
Jel imao neko slično iskustvo, sumnjam da su ovi u poslovnici baš informisani.
Ma možeš svakako da pređeš ako imaš uslova, ali MOŽDA (moja suva pretpostavka) bez gratisa od tri meseca ako si uzeo već telefon preko tvog aktuelnog boxa. Jer ta akcija od 3-5 meseci što sada nude, zavisi šta uzimaš, mega box ili vdsl, je otprilike u cenovnoj visini njihovog šugavog tableta od dinar, ili nekog telefona iz ponude, a ti si samom kupovinom telefona preko aktuelnog boxa nadomestio tu razliku koju oni nude kroz sadašnju akciju. Ali sam ipak ubeđen da to nije tako. Mislim da se može ostvariti prelazak sa akcijom ali možda bez telefona u naredne dve godine. Mada drugar mi je rekao da se sada može i dva uređaja uzeti u 24 meseca, tako da...
Box 3 meseca za dinar i uredjaji bi trebalo da mogu zajedno! DSL ne, sigurno..
Da moze sa one akcije 5 meseci za dinar na Box da se predje, eto mene na Boxu, taman ce onaj Box premier, sto pominje makarena, da uvedu![]()
Znaci moze Box 3 meseca za dinar i uredjaj uz box?
Ima promo, za SuperBox samo. 3 meseca za dinar.
Када сам ја гледао цене су биле попут оних у Вин-у. Једино ако немаш чекове па ти одговара да на овај начин, на одложено, купиш уређај.Kakve su one ponude TV aparata uz uvođenje box paketa isplati li se to?
Ali sbb net je kvalitetniji ? Ili je to manje vise ista stvar ? Merkam da predjem na box ali me plasi kvalitet neta na njemu..Mislim da je pametnije uzeti SuperBox u odnosu na Box4; skuplji je za 400din, ali daju prva 3 meseca gratis, veća je brzina neta u odnosu na Box 4 (50/2 vs 10/1), ima veći izbor TV kanala.
Digitalni trio (gold) kod SBB nema mobilnu liniju, net je malo brži (50/3), drugačiji (po meni lično, bolji) izbor kanala...
Pa odlučiš šta ti se više sviđa![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari