Opet kazem da kreditni biro ,mislim da nema veze,jedino ako ste imali ili imate neka dugovanja prema njima ,mogu da vas odbiju.
Da li u box paketu ima HD kanala?
Ne vidim ni jedan na:
https://www.mts.rs/privatni/televizija/mtstv/osnovni-paket
Ima i ima 18 HD kanala a imas i samo sport HD gde su ti samo sportski HD kanali.Da li u box paketu ima HD kanala?
Ne vidim ni jedan na:
https://www.mts.rs/privatni/televizija/mtstv/osnovni-paket
Meni je primamljiva varijanta uz mega box, zašto nisi zadovoljan sa njima? Zbog izbora HD kanala ili zbog samog kvaliteta slike?Koristio sam nekoliko godina HD paket i ne bih ti preporučio da isto i ti uradiš...
Ваљда HD канали иду само уз Super Box а сви остали то могу да добију као додатни пакет. Не знам и да ли RTS HD иде уз основни.@enraged, ne vidim nigde spisak HD kanala u osnovnom paketu? To tražim. Ovde vidim kalkulator tv paketa, ali kada izaberem nema takvih informacija, osim cena za pakete.
@enraged, ne vidim nigde spisak HD kanala u osnovnom paketu? To tražim. Ovde vidim kalkulator tv paketa, ali kada izaberem nema takvih informacija, osim cena za pakete.
Uzeo bih ja nego ne znam da li ću moćiAko uzimaš megabox uzmi ga bez razmišljanja.
Kvalitet slike je odlican, pošto volim sport uzeo sam D3i isključivo zbog Spor kluba, mogu ti reci da je bolja slika na HD kanala na iptv-u nego na d3i televiziji.
Dobro je što su sad odvojili sport HD kanale od ostalih, kad sam ih ja koristio morao si ceo paket da uzmeš ali nije bilo skupo, ko koristi tv i kanale koje su u HD rezoluciji neće zažaliti..
U boxu 3 (fix,mob,net) sam skoro 3god. U martu mi je istekao ugovor i nisam produzavao.
Da li se isplati ostati i dalje,ili preci na neku drugu kombinaciju? Ako produzim ugovor, da li da uzmem neki uredjaj i da preprodam odmah, pojma nemam ni sta daju i da li su cene ok...
Nema svako uslove za vdslBox3 koji imas nije isplativ. Za 1400 u proseku na 24 meseca mozes uzeti xDSL (50/2, ako imas mogucnosti, ako ne onda 20/2 ili 10/1), za 650 je fixni, a mobilni imas izbor drugih tarifa za ~700, nisi ogranicen na tu jednu (mada je ova iskreno zgodna, ne postoji bas slicna tarifa u postpaidu sada)
U sustini ako mozes uzeti VDSL, nema razloga da ostanes u Boxu 3, kada mozes dobiti mnogo vecu brzinu nego sto obican Box dozvoljava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari