Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ne možeš ti preko njenog imena da ništa naručujes.
Nek pokuša ona preko svog paketa i to je to

Opet kazem da kreditni biro ,mislim da nema veze,jedino ako ste imali ili imate neka dugovanja prema njima ,mogu da vas odbiju.

Opet kazem da kreditni biro ,mislim da nema veze,jedino ako ste imali ili imate neka dugovanja prema njima ,mogu da vas odbiju.

Moguće je da su i oni počeli sa primenom provere potencijalnog korisnika u kreditnom birou. Odavno to radi VIP, nisam siguran za Telenor (neka neko potvrdi), ništa čudno da su i oni krenuli tim stopama, jer korisnik @Aleksandar@1389 kaže lepo da je rađena provera u kreditnom birou tako da je to novina od MTS-a...

Kreditni Biro je jako bitna stavka prilikom odluke operatera da vam omogući uslugu koja u paketu ima i tehnički uređaj, jer ako je kreditni biro negativan onda nema ništa od usluge, a ako je operater predvideo i tu mogućnost onda uvek ide neki depozit koji se refundira kroz umanjenje računa.

Poslednja izmena:
Proveru u kreditnom birou vrse svi operateri vec dugi niz godina. Za stare korisnike nema provere, za nove se proverava gotovo uvek ali ne mora da znaci da nece odobriti uredjaj ako kreditni biro recimo pokaze da je maksimalno zaduzenje 300 dinara mesecno. Uglavnom su to depoziti, za mts nisam nikada cuo da daje uz depozit, telenor i vip to rade. Cak postoji mogucnost da se priloze stari racuni ako se prelazi sa neke mreze, naravno placeni.

Da, ima dodatni HD paket, ali mislim da ne vredi nicemu. (mada, iskreno, meni jedino HBO/Cinemax paket vredi vise od 1 dinar, ovo ostalo treba meni da placaju, sve, da bi imao, a kamoli gledao - ukljucujuci i sport)

Koristio sam nekoliko godina HD paket i ne bih ti preporučio da isto i ti uradiš...

Hvala. Gde ima ovo zvanično u kom paketu koliko i kojih HD kanala ima?

U boxu 3 (fix,mob,net) sam skoro 3god. U martu mi je istekao ugovor i nisam produzavao.
Da li se isplati ostati i dalje,ili preci na neku drugu kombinaciju? Ako produzim ugovor, da li da uzmem neki uredjaj i da preprodam odmah, pojma nemam ni sta daju i da li su cene ok...

@enraged, ne vidim nigde spisak HD kanala u osnovnom paketu? To tražim. Ovde vidim kalkulator tv paketa, ali kada izaberem nema takvih informacija, osim cena za pakete.

@ivicanikolic34, ako imaš uslova za nešto drugo, baci na papir pa izračunaj. Što se tiče telefona i box paketa, primamljiv je Sony Z2, ponovo su vratili u ponudu, mislim da nije mnogo na rate a prodaje se oko 300.

@enraged, ne vidim nigde spisak HD kanala u osnovnom paketu? To tražim. Ovde vidim kalkulator tv paketa, ali kada izaberem nema takvih informacija, osim cena za pakete.
Ваљда HD канали иду само уз Super Box а сви остали то могу да добију као додатни пакет. Не знам и да ли RTS HD иде уз основни.

Evo ovde ti je spisak kanala u osnovnom paketu https://www.mts.rs/privatni/televizija/mtstv/osnovni-paket a ti trazis kako tek sad napisa HD kanale u osnovnom paketu ako sam te dobro razumeo? Ako to trazis nema toga. Ja uz megabox imam osnovni+ HD kanale. Nije problem da dokupis paket naravno ako tvoja parica podrzava HD brzinu na net i osnovnu ponudu jer HD zauzima ~ 10 Mbit neta.

Ako uzimaš megabox uzmi ga bez razmišljanja.
Kvalitet slike je odlican, pošto volim sport uzeo sam D3i isključivo zbog Spor kluba, mogu ti reci da je bolja slika na HD kanala na iptv-u nego na d3i televiziji.
Dobro je što su sad odvojili sport HD kanale od ostalih, kad sam ih ja koristio morao si ceo paket da uzmeš ali nije bilo skupo, ko koristi tv i kanale koje su u HD rezoluciji neće zažaliti..

Ako uzimaš megabox uzmi ga bez razmišljanja.
Kvalitet slike je odlican, pošto volim sport uzeo sam D3i isključivo zbog Spor kluba, mogu ti reci da je bolja slika na HD kanala na iptv-u nego na d3i televiziji.
Dobro je što su sad odvojili sport HD kanale od ostalih, kad sam ih ja koristio morao si ceo paket da uzmeš ali nije bilo skupo, ko koristi tv i kanale koje su u HD rezoluciji neće zažaliti..
Uzeo bih ja nego ne znam da li ću moći :)

U boxu 3 (fix,mob,net) sam skoro 3god. U martu mi je istekao ugovor i nisam produzavao.
Da li se isplati ostati i dalje,ili preci na neku drugu kombinaciju? Ako produzim ugovor, da li da uzmem neki uredjaj i da preprodam odmah, pojma nemam ni sta daju i da li su cene ok...

Box3 koji imas nije isplativ. Za 1400 u proseku na 24 meseca mozes uzeti xDSL (50/2, ako imas mogucnosti, ako ne onda 20/2 ili 10/1), za 650 je fixni, a mobilni imas izbor drugih tarifa za ~700, nisi ogranicen na tu jednu (mada je ova iskreno zgodna, ne postoji bas slicna tarifa u postpaidu sada)
U sustini ako mozes uzeti VDSL, nema razloga da ostanes u Boxu 3, kada mozes dobiti mnogo vecu brzinu nego sto obican Box dozvoljava.

Box3 koji imas nije isplativ. Za 1400 u proseku na 24 meseca mozes uzeti xDSL (50/2, ako imas mogucnosti, ako ne onda 20/2 ili 10/1), za 650 je fixni, a mobilni imas izbor drugih tarifa za ~700, nisi ogranicen na tu jednu (mada je ova iskreno zgodna, ne postoji bas slicna tarifa u postpaidu sada)
U sustini ako mozes uzeti VDSL, nema razloga da ostanes u Boxu 3, kada mozes dobiti mnogo vecu brzinu nego sto obican Box dozvoljava.
Nema svako uslove za vdsl :) jedva mi i ovo radi... :-D

Onda zavisi od toga da li ti treba mobilna tarifa.
Mozda vam i uskoro promene nesto pa mozes dobiti VDSL, pa je zgodnije da ostanes na Boxu onda bez UO, i sacekas taj trenutak.

Jedino sto mogu da promene je da ti stavi istureni stepen ispred stana/kuce ili da ti dovuku optiku, trece opcije nema ;)

Poslednja izmena:
@ivicanikolic34, nemam ni ja uslove za 50/2 kod MTS, ali u zgradi srećom ima kablovski operater, još jedan operater došao da postavlja opremu. Hvala Bogu na izboru.

U osnovnom paketu ni jedan kanal? Pa to nije lepo.

I dalje ne vidim koji kanali su HD?
Pogledajte sliku, po ovome samo Sport i HBO+ imaju oznaku za HD. Samo su oni HD?

Prilozi

• 2015-12-20_185541.png
    2015-12-20_185541.png
    81.4 KB · Pregleda: 128
Poslednja izmena:
Jel mogu ja sa Box 2 da predjem na Super Box? I da, jel se po dodatnom tv-u jel placam mesecno 300 dinara ili jednokratno?

P.S Nije mi istekao ugovor.

Poslednja izmena:
Na veci moze uvek valjda.

Vrh Dno