Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Kod SBB-a mislim da je najisplativije uzeti trio paket, sa telefonom. Gold paket sa telefonom skuplji je za 390 din.

Slažem se da je SuperBox isplatljivije zato i naginjem ka njemu, samo ne bih da ispadne da mi net bude 10 ili 20mbit jer ne može više :(
Imao sam ranije na selu (2km od centrale) situaciju dok sam koristio telekom+iptv da mi je net bio maksimalnih 4mbit, pa sam prešao na total mix da bih imao 10mbit + sat tv.

Najviše me zanima da li je tih 50mbita manje više redovna stvar ili je samo na papiru i da te brzine skoro niko ne dobije, ali prelistao sam malo temu i koliko vidim nije to tako nedostižno?

SBB trio paketi me ne zanimaju jer fiksni ne koristim goooodinama :d

Боље је да прво провериш колико си удаљен од централе јер можда уопште и не можеш да добијеш Супер Бокс. Тек онда упореди понуде па одлучи.

Vidim da je enraged spominjao mts tv go uslugu, samo da proverim - to nije dostupno (besplatno) nama na box paketu?

Vidim da je enraged spominjao mts tv go uslugu, samo da proverim - to nije dostupno (besplatno) nama na box paketu?
Naravno da je dostupno i besplatno bar do 31.03.2016 za sada za kasnije cemo videti.

Slažem se da je SuperBox isplatljivije zato i naginjem ka njemu, samo ne bih da ispadne da mi net bude 10 ili 20mbit jer ne može više :(
Imao sam ranije na selu (2km od centrale) situaciju dok sam koristio telekom+iptv da mi je net bio maksimalnih 4mbit, pa sam prešao na total mix da bih imao 10mbit + sat tv.

Najviše me zanima da li je tih 50mbita manje više redovna stvar ili je samo na papiru i da te brzine skoro niko ne dobije, ali prelistao sam malo temu i koliko vidim nije to tako nedostižno?

SBB trio paketi me ne zanimaju jer fiksni ne koristim goooodinama :d

Pa pazi nece oni tebi ni dati ako ne mozes da imas.
Ovako idu stvari ti odes u poslovnicu ili zoves 0800 i podneses zahtev za super box, oni provere i ako imas migucnosti sutra te zovu kao mene.
Tih 50 je redovno ukoliko ti parica dozvoljava i vise dodace ti i vise kako ti nebi iptv ulazio u ip opseg jer iptv ima prednost u odnosu na ip.
Ako jos nesto zanima javi.
Pozz

Za prvi deo se slazem sa Plasmom, ako ti ne treba mobilni i TV, Superbox bas nema smisla. U stvari, to je ako nemas vec mobilni u MTSu koji bi ubacio u Box umesto da bude zaseban (mozes i broj pod ugovorom da ubacis u Box/SuperBox).

Ako nemas uslova za SuperBox, nece ti dati (velika je sansa da u Nisu mozes, jer tamo i neki redje naseljeni delovi imaju vec duze vreme VDSL). Tako da ako imas uslova, ne brini, neces samo 10/20 imati, cak i sa IPTVem (ako lose konfigurisu port), imaces 40Mbit lagano (na zici, ne na wifi!, jer na wifi nema neke garancije).

E, sad kljucne racunice:
- 650RSD fixni (trosak ako ga uopste ne koristis)
- 1400RSD 50/2 Net po trenutnoj akciji 5 meseci za dinar
- IPTV samo godinu dana uslov za ugovor za probni period od 2 meseca, nema prikljucenja (ne znam da li trenutno ima kod SBBa, nije uvek "akcija" da bude dinar :D)
- SBB TV 1136RSD (trosak ako ne gledas)

Tebe net kod TSa izadje ~2000 (sa fixnim) dok kod SBBa nema nicega ispod 2600RSD, a kod TSa (ako imas uslova) dobijas brzi net.
SuperBox ne vidim zasto bi uzimao, kao ni Gold/trio pakete, ako ne koristis nesto sem neta, jer ces placati po 3000+ naspram 2000 za nesto sto ne koristis.

E, sad, ako uzimas i TV, a fixni je ocigledno trosak u oba slucaja, onda je na strani SBB-a, jer ipak ima izbor za 2600, dok kod TSa to izadje oko 3000 u proseku, iako je brzi net kod TSa, ali tesko se primeti razlika izmedju 30 i 50Mbit.
Mobilni isto ne ide u korist TSa, jer opet gledas 2600+mobi naspram 3600, a mobi paket iz Boxa ne vredi 1000, jaci je paket MixNetL koji toliko kosta.

Mislim da je to ta racunica, ako se nisam negde zeznuo, posto TV ne uzimam u ozbir nikada za sebe, mozda sam nesto omanuo :D

Hvala još jednom svima na odgovorima i računicama!

Nisam ni uzimao u obzir ADSL+tel kao opciju jer sam video da box 2 ima net samo 10mbita i zato što SBB Gold paket sa prva tri meseca po dinar izađe 2600 din mesečno pa mi je bzvz da za tih 550 din razlike ne uzmem i televiziju, dođe mi nekako bruka jeftino kad se uporedi cena za rts npr 500 din :d
Razmisliću ipak još jednom o toj kombinaciji, znači posebno fiksni i net 50 a ne Box 2.

Zvao sam danas 0800 broj telekomov ali operateri se javljaju samo radnim danima, videću sutra ako mogu da mi kažu udaljenost centrale.

Zbog čega ne mogu da se ulogujem na mts tv to go kad imam nalog na mts-u? Piše da samo treba da se ulogujem sa tim podacima. Probao i na telefonu i na računaru.

Login ti je login za portal, ne login sa PINom, barem je meni tako.

Naravno da je dostupno i besplatno bar do 31.03.2016 za sada za kasnije cemo videti.
Hvala na odgovoru! :wave:
Pokušao sam danas da aktiviram, zaglavio sam na PIN-u, pozvao call center, rekoše da moram da aktiviram pozivom na isti broj i izborom opcije 3, ali radnim danima, tako da ću da proverim sutra.

A kako da dođem do pina?[emoji4]

1111 ili 1234 je default, ako nisi menjao, jedan od njih je.
Ali meni nije PIN ni prihvatio ni trazio za login, to je samo za kupovinu ili zabranu kupovine i R18+ lockout...

Meni radi inace app.

Sad gledam, nisam aktivirao uslugu tv na više uređaja, kad odem da aktiviram kaže da moram da zamenim stb. Ne kontam kakve veze ima stb sa aplikacijama na androidu i računaru. U svakom slučaju ne rade mi ovi pinovi što mi je alfa napisao.

Meni su rekli da se kuca pin za kupovinu, medjutim ja se logujem sa istim podacima kao na njihov mojmts portal

Da, za appove je taj login. Za TV mi je trazio taj user, ali PIN je password bio. (znaci suludo)

Meni su rekli da se kuca pin za kupovinu, medjutim ja se logujem sa istim podacima kao na njihov mojmts portal
Taj ko ti rekao pojma nema.
Login podaci za mtstvgo su vasi podaci sa njihovog sajta.
To zapamtite nemoj da slusate te operatere koji ne znaju svoj posao.

A sto je najludje zvao sam ih 3-4 puta i razliciti ljudi mi davali istu, pogresnu informaciju..

To je strasno da tacnu informaciju mozes da dobijes na nekom forumu u odnosu na njihov CC.
Samo da u mts rade malo pametniji ljudi bilo bi i njima a i nama bolje, ovako...

Као када сам ја јуче мењао рутер у пословници и за сваки случај питам да ли је и за овај иста шифра (оно телеком/телеком) а напуцана риба за пултом ми каже, позовите 0800 100-100 па питајте :D

Pa i nije njen posao da zna to, njen posao je da te uputi da se poslovnica rastereti :D

Ja mislim da za MTS TV GO oni mesaju MTS TV (tj. ranije IPTV) i onu aplikaciju, i da zato pricaju da treba user/PIN a ne user/pass, jer za aktivaciju MTS TV-a (tj. IPTVa) treba PIN, a ne pass. U oba slucaja je isti username (sa portala).

Bravo dobro si to primetio izgleda mesaju jer za iptv ide user/pin a za mtstvgo user/pass ali to svakako ne sme da se desava i to nekoliko radnica da gresi to je neozbiljno.

Samo što je u mobilnoj aplikaciji MTS TV GO i urađeno tako da piše da treba pin da se unese a ne lozinka..

Btw, jel se vama troše podaci na gledanje televizije preko pomenute aplikacije?

Btw, jel se vama troše podaci na gledanje televizije preko pomenute aplikacije?

Ne ne trose se naravno free je sve do kraja marta pisao sam a posle cemo da vidimo.
U obracunu ce ti pisati da se trosi sto i jeste ali ti nece biti naplaceno pise pod DATA0.
Mogu da postavim SS da vidis kako izgleda ali je free ne skida ti MB niti ti zaduzuje racun ako si to pitao.

Čekajte, da razjasnimo.
Mts tv go može da koristi samo onaj koji je prešao na novu platformu?

Vrh Dno