Битно је питање а овде постоје две приче. Једна је да су стари Бокс пакети код промене брзине са 6 на 10 урађени тако да је код већине подешена укупна брзина 10 па кад неко повуче IPTV (а то је био Бокс 4) он узме то од интернет брзине. Инфо из прве руке. Тек после пријаве су само тим корисницима мењали брзине на више па је онда радило како би требало тј 10 за интернет а за телевизију колико је већ потребно. Можда и због тога што многима парица не дозвољава већу брзину од дотадашње па су хтели да мало смање проблеме себи ако многима почне да багује. Супер Бокс је из сасвим друге приче, ту су и подешавања другачија, ко је то узео сигурно може да користи веће брзине (а видим да неки могу и 98) и онда је углавном ОК да одмах све подесе по ПС.Pa u sustini super box je box 4 ali to nema veze bitno je ono sto je sustina pitanja a to je da li kad se ukljuci stb pada brzina na sta sam odgovorio a dal neko ima 10, 50, 100 irelevantno je bar onima koji poznaju xDSL tehnologiju i kako ista funkcionise.
pozajmljivanje kablova-ali da ne sirimo temu o njemu niti je on tema niti je imalo bitan sto za temu stu uopste zato mi nije jasno zasto ga ubaci ovde?)
Марксисту сам поменуо јер је био поменут у некој поруци пре, можда си га и ти помињао али је то било много одавно па сам заборавио. Био си нешто одсутан па оволико касниш са одговором? А што се позајмљивања каблова тиче, не знам о чему се ради јер то нисам виђао, не знам да неко то наплаћује јер спада у оно ... друг на друму осим ако је неко конкретно звао такси због тога. Добро знам многе овдашње таксисте и знам да то не би наплатили али пошто знам и да многи зову такси због разних услуга типа да се некоме однесу паре или пакет, то се наравно наплаћује.