Naravno da je dostupno i besplatno bar do 31.03.2016 za sada za kasnije cemo videti.Vidim da je enraged spominjao mts tv go uslugu, samo da proverim - to nije dostupno (besplatno) nama na box paketu?
Slažem se da je SuperBox isplatljivije zato i naginjem ka njemu, samo ne bih da ispadne da mi net bude 10 ili 20mbit jer ne može više
Imao sam ranije na selu (2km od centrale) situaciju dok sam koristio telekom+iptv da mi je net bio maksimalnih 4mbit, pa sam prešao na total mix da bih imao 10mbit + sat tv.
Najviše me zanima da li je tih 50mbita manje više redovna stvar ili je samo na papiru i da te brzine skoro niko ne dobije, ali prelistao sam malo temu i koliko vidim nije to tako nedostižno?
SBB trio paketi me ne zanimaju jer fiksni ne koristim goooodinama :d
A kako da dođem do pina?[emoji4]Login ti je login za portal, ne login sa PINom, barem je meni tako.
Hvala na odgovoru! :wave:Naravno da je dostupno i besplatno bar do 31.03.2016 za sada za kasnije cemo videti.
A kako da dođem do pina?[emoji4]
Taj ko ti rekao pojma nema.Meni su rekli da se kuca pin za kupovinu, medjutim ja se logujem sa istim podacima kao na njihov mojmts portal
Download? Kako da preživi domaćinstvo u današnjem okrutno svetu na 10mb?Šta misliš konkretno da pojacaju?
Meni i dalje vuče 9Pojacani su do maximuma u DL sa HW koji poseduju trenutno, ne vidim problem a siguran sam da TI max. brzinu i ne mozes da ostvaris.
Jedino UL ako si mislio.
Da, to jeste itekako zbunjujuce, mozda je to i dodatni razlog za greskeSamo što je u mobilnoj aplikaciji MTS TV GO i urađeno tako da piše da treba pin da se unese a ne lozinka..
Sta ti vuce 9, ja pricam da daju na vdsl2 100Mbit.Meni i dalje vuče 9
Samo što je u mobilnoj aplikaciji MTS TV GO i urađeno tako da piše da treba pin da se unese a ne lozinka..
Btw, jel se vama troše podaci na gledanje televizije preko pomenute aplikacije?
Btw, jel se vama troše podaci na gledanje televizije preko pomenute aplikacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari