Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

@enraged, moja greška, ali evo šta sam hteo da kažem. Ja sada boks 4 plaćam 3500 zbog stb uređaja. Ako pređem na mega boks za te pare +stb to je 3900 mesečno. Tri meseca gratis za nove korisnike je 10800 din poklona. Kad pomnozis 3900 x 24 meseca =93600-10800 (gratis tri meseca) =82800 plaćam za dve godine. Kad to podelis na 24 meseca, pretplata mi izdaje 3450 dinara, a ja sada plaćam 3500 bez hd kanala i bez neta do 40 mbs.

@plazma, jesi li druže izračunao kalkulaciju sbbovog paketa 40 mbs /kablovska /fiksna? + namet telekom fiksni + jedan mobilni paket xl

Da li postojeći korisnici mogu da se prebace na Super Box 4 promo paket ?

Da li je za ovo potreban još uvek telefonski priključak ?

Telekom je puno stabilniji od SBB. Ako neko kaže za Telekom da je đubre, onda sa njime se ne može diskutovati. Inače ja đubre ne bih koristio ni za džabe, a kamo li još da ga plaćam.
Pogotovu je bezobrazno od strane SBB-a što neće da omogući svoju uslugu tamo gde nije gusto naseljeno i gde neće ostvariti veliki profit.

@vladat1, pazi, meni ugovor istekao 2012. tako da bih se smatrao za novog i imao bih ovaj bonus od tri meseca gratis, ako si pod ugovorom, ne znam da li bi imao gratis, jer sam se prvi put opeka kod toga, uzeo nepotrebno obični telefon za dinar, pa kad sam hteo Android na rate, prc! Tako da za postojeće korisnike ne znam da li važi bonus, ali svakako možeš preći na mega boks. Mislim da treba telefonski priključak.

Poslednja izmena:
Ja sam na manje od 50m od čvorišta pa je bilo milion problema. Čak je bilo problema i kad je SBB promenio sve kablove na čvorištu, opet se ponovio packet loss. Uložio sam bio ponovo reklamaciju, prikrpili su nešto, a da li je to trajno rešenje, to niko ne zna.
Ајд измерио сам, ја сам на 33м од чворишта а кабл иде на другу зграду па на моју и он је око 60м. До чворишта долази оптички кабл. Како год, код тебе се каблови ваљају око зграда, ко зна колико су то добро одрадили па може да буде свашта. Код мене обично раде добре екипе, кад год их видим ја изађем да проверим да не забушавају ;) али могу само да их похвалим да раде како би требало.

Није ништа чудно то што СББ неће да се шири тамо где не види зараду, па нису они социјална установа. Ако је у питању насеље са великим зградама и много потенцијалних корисника, уложиће паре. Да развлаче каблове негде где су приватне кућа па на километар инсталације добију 3-4 корисника ... тешко да ће да ураде. Тачније, можда и хоће када прво повежу сва она насеља из друге реченице али је за то потребно да се ради мало више тј да запосле нове људе а они имају змије у џеповима и тешко ваде паре.

Naravno da treba telofonski prikljucak, tu nema razlike u odnosu na SBB. Jedni te uslovljavaju sa fiksnim odrzavanjem od 650 dinara, drugi kablovskim odrzavanjem od 1136 dinara. I jedni i drugi hoce da ti uzmu za internet oko 2500 dinara mesecno.

E pa nece moci vise kod mene:D, nije moglo ni do sada:D, najzad mi se sve poklopilo ono sto sam oduvek hteo a to je da koristim usluge koji mi stvarno trebaju tj. povoljnu mobilnu tarifu i internet prikljucak i da to kosta minimalno. Uvek, ali uvek cu da dam pare za kvalitetno parce mreznog hardvera i da napravim lokalnu mrezu sa komsilukom nego da punim dzepove ovim hostaplerima kao sto su SBB i Telekom. Jos i jedni i drugi hvataju nas nepismen narod koji nema pojima sta je zemaljska digitalizacija pa to koriste u svojim reklamama da navucu jos ljudi na njihov harac.

Misija nas malo informaticki pismenijih treba da bude da sirimo pricu o digitalnoj zemaljskoj medju penzosima i da imaju 15 kanala za dzabe (postoji samo jednokratni trosak od oko 3000 dinara za stb uredjaj) jer je toj starosnoj populaciji sasvim dovoljno a ne da placaju 1200 dinara SBB i ostalim pilicarkim kablovskim operaterima. Ucinicemo 2 dobra dela, udaricemo SBB i Telekom tamo gde ih najvise boli + cemo resteretiti svoja cvorista pa cemo imati kvalitetniju uslugu:)

Poslednja izmena:
Penzioneri se navukli na tenis,trebaju im sport klubovi[emoji1]

@shexpir, pozdravljam ovo napisano, da je sreća da se svi tako organizujemo, mada nije to ni lako, nisu sve komšije takve, tipa da im kažeš uzmi to, zarad toga i on tako da uradi. Koliko sam razumeo iz pročitanog, imaš izdatak za net od 500 dinara + trošak za obični mobilni paket? Koliko ti na kraju izađu sve stavke? Bez, fiksne globe pošto ćeš to da odjaviš.

Kada govorite o nekakvim problemima SBB-a,treba da utuvite u vaše uši da onaj ko ima tri pita više korisnika ,procentualno ima i više prijava kvarova ali vama to ne vredi,vi ne izlazite iz kruga dvojke.
Daj reci odakle ti te brojke da SBB ima 3x vise korisnika (KOJIH korisnika?)?
I sta da ima? Nema Telekom 3x manje zalbi, vec je u pitanju exponencijalno manji broj primedbi.
Ima primedbi jedino onih koji su daleko od centrale, a i njih je jedva bilo na forumu.
Za SBB? Covece, puna tema! Cak je bilo otvarana tema 2008/9/10/11 za probleme sa SBBom gde su ljudi stalno javljali probleme. Kao i cesto trotlovanje torrent saobracaja, koji nisu hteli da zaustave niti priznavali naravno :) (a imas i na forumu koliko nas nije moglo preko 4KB/s da koristi torrente).

@shexpir, pozdravljam ovo napisano, da je sreća da se svi tako organizujemo, mada nije to ni lako, nisu sve komšije takve, tipa da im kažeš uzmi to, zarad toga i on tako da uradi. Koliko sam razumeo iz pročitanog, imaš izdatak za net od 500 dinara + trošak za obični mobilni paket? Koliko ti na kraju izađu sve stavke? Bez, fiksne globe pošto ćeš to da odjaviš.
Ja bi sada mogao da organizujem komsije bez problema za ovako nesto, ranije nisam mogao jer net (ni SBB ni Telekom) nisu bili dovoljno brzi, a za neku normalnu cenu, da je i samo meni bilo malo, kamoli jos da delim :)

Већина примедби на рад СББ-а је због незнања корисника о томе како све то ради или како се користи. Остало су они који стварно имају проблем са чвориштима, инсталацијама, кабловима или комбинацијом рутер/мобилни. Осим нових понуда брзих vdsl пакета што може да има пар процената корисника, остатак adsl-a је реда 10-16Mbps док СББ годинама нема испод 20Mbps. Како у тој причи неко може да каже да је Телеком супериоран? Због тога што је неко добио истурени степен или је близу централе па има 50/2? Ја сам прошле године пар месеци трошио 80/5 па ме занима колико корисника Телекома то може сада. ;)

Koliki deo Srbije moze uopste dobiti SBB? End of story.

Nisi u pravu, barem ja tako cenim, da su problemi sa SBBom do korisnika. Na ovom forumu smo to bili clanovu sa dugim staom, tako da nije realno da je do nas. Pogotovu ne stalni prekidi u vezi, koji su najcesce prijavljivani.

Ma znam ja kako je sa komsijama posebno u gradskim sredinama gde su malo drugaciji odnosi nego kad se zivi u naselju sa kucama.

Meni je bilo lako da se dogovorim sa komsijama jer su mi to sve drugovi iz detinjstva i znamo se sto se kaze od kad znamo za sebe. Do sad je on uzimao net od mene nekih 6 godina, sad cu ja od njega i svima dobro.

Secam se kad smo uzeli ADSL 2009 da smo tada imali 1Mbs/256 pa smo morali da podignemo na 2 Mbs/512 da bi mogli da koristimo nas trojica. Znam da smo se tada dogovarali da preko dana niko ne downloaduje neki veci saobracaj i tako je i bilo, nikad nismo imali problema. Posle je imala ona fora da zabaguje speedup pa smo zvanicno imali najnizi paket i njega placali a imali 6/1. Tu je vec bilo komotnije, imalo nas je tad cetvoro tako da nam je bilo bas lakse za koriscenje znam da su bile neke studensaka akcija i sa 50% popusta pa smo nas 4 nesto bruka malo placali 750 dinara smo delili na 4 dela.

Sa ovim brzinama sada je prosto grehota ne podeliti net gde moze komotno da koristi 5 ljudi a moze i vise. Posebno sto je bezicno povezivanje olaksano gde sad svako moze da ima svoju WIFI konekciju u svojoj kuci.

Sada cu imati izdatke 500 dinara za net i videcu jos koju cu tarifu da uzmem sa 50% popusta, XL najverovatnije a to je 1000 dinara i uzecu ocu i majci kod mts-a Pricu isto sa 50% popusta da bi im nadoknadio gubitak fiksnog telefona a to je 300+300 dinara. To mu sve ukupno izadje 2100 dinara. Kablovska mi ne treba jer imam digitalnu DVB-T2 a meni kad zatreba za sport imam dzabe D3GO nalog od sestre koja ima HD paket na D3 pa je kvalitiet HD kanala na D3GO bas solidan. Filmove i serije ne gledam na televizijama nego skidam u HD formatu kao i svi.

Za 2100 imam:
- internet 25/2
- mobilni 600 minuta u nacionalnom saobracaju +6000 minuta u mts mrezi + 1000 poruka +1GB inteneta(ovo mi sve manje treba jer je KG sve vise pokriven SBB UNFI mrezom)
- mobilni 100 minuta u nacionalnom saobracaju +1000 minuta u mts mrezi + 100 poruka (za oca)
- mobilni 100 minuta u nacionalnom saobracaju +1000 minuta u mts mrezi + 100 poruka (za majku)

Koliki deo Srbije moze uopste dobiti SBB? End of story.
Много већи него што може добити вдсл.
Nisi u pravu, barem ja tako cenim, da su problemi sa SBBom do korisnika. Na ovom forumu smo to bili clanovu sa dugim staom, tako da nije realno da je do nas. Pogotovu ne stalni prekidi u vezi, koji su najcesce prijavljivani.
Када на СББ форуму њих 5-6 или 10 крене са жалбама, неко ће да помисли да огромна већина СББ корисника има те проблеме. На овом форуму ... колико мислиш да је било корисника који су се жалили? Десет? Педесет? Колико је то у процентима од броја СББ корисника? Дуги стаж на форуму баш и није неко мерило.
Безброј пута сам читао жалбе (не овде него и тамо и овде) које у старту показују да неко нема појма о томе како ради интернет. Понекад на крају неко и призна своју кривицу, понегде то оде и предалеко али је баш мали број оних који стварно имају проблем који није решен. Требало је да бележим бисере ... као што беше један случај када се неко жалио да му модем не ради и да нема интернет, напсовао се СББ-у по свим линијама ... сутра је стидљиво написао да је мама јуче чистила па искључила модем да укључи усисивач.

Већина примедби на рад СББ-а је због незнања корисника о томе како све то ради или како се користи. Остало су они који стварно имају проблем са чвориштима, инсталацијама, кабловима или комбинацијом рутер/мобилни. Осим нових понуда брзих vdsl пакета што може да има пар процената корисника, остатак adsl-a је реда 10-16Mbps док СББ годинама нема испод 20Mbps. Како у тој причи неко може да каже да је Телеком супериоран? Због тога што је неко добио истурени степен или је близу централе па има 50/2? Ја сам прошле године пар месеци трошио 80/5 па ме занима колико корисника Телекома то може сада. ;)
Evo ja mogu i vise i to mnogo vise samo da TS to hoce da mi da naravno po normalnoj ceni.
Poenta je da mogu vise od te tvoje brzine.
A na TS sam.

Daj reci odakle ti te brojke da SBB ima 3x vise korisnika (KOJIH korisnika?)?
I sta da ima? Nema Telekom 3x manje zalbi, vec je u pitanju exponencijalno manji broj primedbi.
Ima primedbi jedino onih koji su daleko od centrale, a i njih je jedva bilo na forumu.
Za SBB? Covece, puna tema! Cak je bilo otvarana tema 2008/9/10/11 za probleme sa SBBom gde su ljudi stalno javljali probleme. Kao i cesto trotlovanje torrent saobracaja, koji nisu hteli da zaustave niti priznavali naravno :) (a imas i na forumu koliko nas nije moglo preko 4KB/s da koristi torrente).
Sve podatke ima ratel na svom sajtu samo treba da ih malo potrazis.
Misli se na kablovske korisnike,odnosno iptv.
2013 godine sbb je drzao 53 procenta a sa sadasnjom kupovinom euneta ,cifra ide jos dalje.Telekom drzi 15%,posta i kopernikus po 6%.
Podaci su porazavajuci za telekom ako se ima u vidu da imaju mts kao adut koji nisu u stanju da iskoriste i jos imaju daleko vise strucnjaka i infrastrukture od sbb-a.

Poslednja izmena:
Evo ja mogu i vise i to mnogo vise samo da TS to hoce da mi da naravno po normalnoj ceni.
Poenta je da mogu vise od te tvoje brzine.
A na TS sam.
Питање је било ко може то да добије да користи а не ко теоретски може. Могу ја и много више, могу кроз пола минута да имам рецимо 100/5 али ће да ме мало додатно кошта а сад немам ни цвоњка па не могу да приуштим. Не знам колико би баш могло, али рецимо када би они хтели, можда бих могао да имам и 100/100 онако како би ти могао да имаш више. То ипак не могу ... као ни ти.

Pa kazes 80/5 si imao brzinu i pitas ko bi mogao vise ja ti kazem ja bih mogao vise od te brzine ako bi mi pustili 98/50 toliko su mi izmerili jel to vise od te brzine koju si napisao?
A btw samo da ti dam info uspeli su 10Gbit da proteraju kroz bakarnu paricu samo da znas ali nece to da zazivi jos ohohooo ali cisto da znas da bakar moze mnogo vise nego sto mislis naravno na malim relacijama kao sto je moja.

Znaci ti pod trzistem mislis na trziste IPTV/kablovkske... opet dolazimo do necega sto nema smisla, kao i cifra za 500.000 fixnih korisnika i sta ono jos bese, jer nema kontekst ;)
Taj deo me uopste ne zanima, niti sme da bude neko poredjenje za celu raspravu. Kao sto ni fixni/mobilni ne mogu.

Sve podatke ima ratel na svom sajtu samo treba da ih malo potrazis.
Misli se na kablovske korisnike,odnosno iptv.
2013 godine sbb je drzao 53 procenta a sa sadasnjom kupovinom euneta ,cifra ide jos dalje.Telekom drzi 15%,posta i kopernikus po 6%.
Podaci su porazavajuci za telekom ako se ima u vidu da imaju mts kao adut koji nisu u stanju da iskoriste i jos imaju daleko vise strucnjaka i infrastrukture od sbb-a.

@shexpir, lepo si to upakovao :) To je sasvim pristojan novac za ono što dobijaš, mene recimo sport u suštini ne zanima, osim snukera, moto gp-a, kojeg nema na areni, ne znam da li gledam još nešto? Možda skijanje zimi :d ove ostale standardne kanale na iptv-u tu i tamo, informativne strane kanale možda i najviše gledam. Što se filmova i serija tiče, naravno sve se skida. I meni je ovih 40 mbs mnogo, i sa ovih 10 sve lepo postižem, jeste da od viška glava ne boli, ali kad ću već plaćati za isti novac kao i sada onda zašto da ne uzmem. Kod mene nema sbb, ali imaju neki lokalni provajderi, koji i nisu loši, ali mi se ne kombinuje sada, mada ne verujem da bih i imao s kim.

Znaci ti pod trzistem mislis na trziste IPTV/kablovkske... opet dolazimo do necega sto nema smisla, kao i cifra za 500.000 fixnih korisnika i sta ono jos bese, jer nema kontekst ;)
Taj deo me uopste ne zanima, niti sme da bude neko poredjenje za celu raspravu. Kao sto ni fixni/mobilni ne mogu.

Šta pokušavaš da kažeš???

Jedine merodavne podatke i to po zakonu saopštava jedino Ratel i niko drugi nije ovlašćen u zemlji Srbiji da objavi takve podatke.
Ti kad si već toliko pamtan daj nam neke tvoje podatke.

Kad si toliko lenj,evo ti na gotovo zadnji zvanično objavljeni dokument rađen u 2014 godini za obradu 2013 godine:

http://www.ratel.rs/upload/documents/Pregled_trzista/Ratel Pregled trzista 2014.pdf

Poslednja izmena:
Pa kazes 80/5 si imao brzinu i pitas ko bi mogao vise ja ti kazem ja bih mogao vise od te brzine ako bi mi pustili 98/50 toliko su mi izmerili jel to vise od te brzine koju si napisao?
Морам да цртам? Имао сам ту брзину у редовној употреби, тачније своју 60/3 па додао мало (редовна опција) и онда користио 80/5. Нисам питао да ли неко теоретски може него да ли (у причи о тоталној супериорности Телеком понуде) сада неко има могућност да добије рецимо 80/5 и тако користи. Можда ја могу гигабит али ми то није битно, мислио сам на тренутну важећу понуду.
A btw samo da ti dam info uspeli su 10Gbit da proteraju kroz bakarnu paricu samo da znas ali nece to da zazivi jos ohohooo ali cisto da znas da bakar moze mnogo vise nego sto mislis naravno na malim relacijama kao sto je moja.
Када сам написао да кроз бакар не може више? Па ја памтим приче да кроз наше централе и каблове може 1200, може и 2400 али ће већ на 9600 да штуца и ту негде је плафон. А сада кроз те исте парице (код многих) иде 50Mbps. То је ... скоро безброј пута брже од оног на почетку.

Морам да цртам? Имао сам ту брзину у редовној употреби, тачније своју 60/3 па додао мало (редовна опција) и онда користио 80/5. Нисам питао да ли неко теоретски може него да ли (у причи о тоталној супериорности Телеком понуде) сада неко има могућност да добије рецимо 80/5 и тако користи. Можда ја могу гигабит али ми то није битно, мислио сам на тренутну важећу понуду. Када сам написао да кроз бакар не може више? Па ја памтим приче да кроз наше централе и каблове може 1200, може и 2400 али ће већ на 9600 да штуца и ту негде је плафон. А сада кроз те исте парице (код многих) иде 50Mbps. То је ... скоро безброј пута брже од оног на почетку.
Trenutno ne nude tu brzinu koju mogu da izvucem ali u praksi radi pusteno mi na 5 minuta dok su testirali.
Druga je stvar sto komercijalno ne nude ali da hoce mogu, bar kod mene u Stepi da ne pricam, Belvil takodje.

Procitaj sta sam napisao ili se ne pravi lud :)
Ako gledas podatke koliko ko ima korisnika za TV, to ne zanima ni 1% ljudi u ovoj temi, a i sire, nemamo sta na taj nacin da raspravljamo.

Nadji ti u tom RATELovom linku koliko SBB ima korisnika kablovskog neta, a koliko Telekom.
Jedino sto ima je da je broj ADSL krosinika skoro duplo veci od broja korisnika kablovskog interneta (strana 80, 690.000 za ADSL vs. 375.000 za KNet)
Ne moze SBB imati ni 30% trzista, kamoli 60% kako tvrdis.
Šta pokušavaš da kažeš???

Jedine merodavne podatke i to po zakonu saopštava jedino Ratel i niko drugi nije ovlašćen u zemlji Srbiji da objavi takve podatke.
Ti kad si već toliko pamtan daj nam neke tvoje podatke.

Kad si toliko lenj,evo ti na gotovo zadnji zvanično objavljeni dokument rađen u 2014 godini za obradu 2013 godine:

http://www.ratel.rs/upload/documents/Pregled_trzista/Ratel Pregled trzista 2014.pdf

Ova tema se zove MTS box paketi,pa valjda je tu i IPTV?????gde telekom nema šta da traži pored SBB-a.

Ukupan broj svih korisnika interneta je 1.4 miliona bez mobilnih operatera naravno_Od tog broja telekom ima 550.000 adsl korisnika pa predpostavi sam gde je ostala većina.

Poslednja izmena:
Ova tema se zove MTS box paketi,pa valjda je tu i IPTV?????
Ne, to je mozda i IPTV, ali ima 8 Box Paketa, od kojih 3 nemaju IPTV.

Ukupan broj svih korisnika interneta je 1.4 miliona bez mobilnih operatera naravno_Od tog broja telekom ima 550.000 adsl korisnika pa predpostavi sam gde je ostala većina.
Nemam sta da razmisljam gospodine, vas link lepo kaze da od tih 1.4 miliona (iz 2013.) kablovski net ima svega 375.000. Sto znaci da SBB ne moze ni 25% trzista imati, jer tu su svedeni svi kablovski operateri:)

Znaci samo izvrces nesto da bi nesto rekao... em za trziste uzimas trziste TV-a, sto nema smisla, em pricas kako je Telekom izgubio 500.000 korisnika, a kad ono pazi, to je na 10+ godina, em je najveci deo toga u stvari firme, koje su zatvorene...

Chill, pao si.

To bolje kazi onim mučenim adsl i vdsl korisnicima koji svaki dan metrom mere razdaljinu do centrale i sanjaju da predju sa 6 na 10 mega.Ima ih ovde na forumu koliko hoćeš,samo se ti praviš da ih ne vidiš.Za njih je 300 metara sa preponama omiljena disciplina.Telekom ih je lepo istrenirao ,nema sta.Mislim i po sendvič da su dobili ne bi im bilo prijatno posle svih muka kroz koje su prosli ili jos prolaze.I ja sam bio jedan od njih pa znam kako je to ne biti sbb.Iskreno ne znam ni jednoga ko je presao sa sbb-a na TS ali u obrnutom smeru znam ih dosta.Taj obrnut smer je tacno proporcionalan stanju na terenu ko koliko ima korisnika, odnosno ko je to izgubio silne fiksne pretplatnike.U koliko budu gubili jos fiksnih petplatnika bice opet povećanje fiksnog zuluma jer svaki put kada su drasticno gubili pretplatnike dolazilo je do povecanja zuluma.Jako kreativno ,nema šta.
Nemoj da očajavaš,nismo krivi ni ti ni ja.Sve je krenulo od bezazlenog lupanja u šerpe u 19:30,što bi se reklo ko nekad u osam.

Itekako ima mnogo "obrnutih" primera, među njima i moje, odavno smo digli ruke od te pilićarske firme zvane SBB, nezadovoljstvo je krenulo od trenutka kada su pre nekih 7-8 godina uveli različite cene "održavanja" po gradovima, tako da je održavanje u NS bilo najskuplje u državi, skuplje čak i od BG-a, a duplo skuplje recimo od održavanja u Leskovcu i ostalim "siromašnijim" krajevima, e pa mnogi od nas nisu želeli da izigravaju krave muzare na kome će pametnjakovići da kupe kajmak.

Drugi razlog je taj da od kupovine lokalnog KD-a, koji je ionako bio (polu)divlji, pa do trenutka kada smo raskinuli sa njima nisu mrdnuli prstom da unaprede infrastukturu, niti je "tehnička" podrška išta radila na rešavanju problema, već sa svakom obilnijom kišom, sa svakim snegom smo imali prilike baš da gledamo isključivo smetnje.

Sa druge strane sa telekomom nije bilo nikakvih problema, prekida, smetnji, a čak i kada bi se tako nešto desilo, kao što je bio slučaj kada je ruter otišao u večna lovišta, došli su i rešili brzinom da se to nije ni osetilo.

Ne, to je mozda i IPTV, ali ima 8 Box Paketa, od kojih 3 nemaju IPTV.

Nemam sta da razmisljam gospodine, vas link lepo kaze da od tih 1.4 miliona (iz 2013.) kablovski net ima svega 375.000. Sto znaci da SBB ne moze ni 25% trzista imati, jer tu su svedeni svi kablovski operateri:)

Znaci samo izvrces nesto da bi nesto rekao... em za trziste uzimas trziste TV-a, sto nema smisla, em pricas kako je Telekom izgubio 500.000 korisnika, a kad ono pazi, to je na 10+ godina, em je najveci deo toga u stvari firme, koje su zatvorene...

Chill, pao si.

Mlogo si pametan.

Sbb ima i adsl korisnike ako nisi znao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!plus kupovinom euneta broj sbb adsl korisnika se još povećao.
Telekom ih vodi kao ADSL veleprodaja i to nije ušlo u onih 550.000 ,jer su to samo telekomovi korisnici.

Poslednja izmena:
@plasma, who cares?! Sta mene briga koliko ko ima korisnika, celo vreme pricas samo o tome, sto te niko i ne pita za to. Razlike u kompanijama za 80% korisnika i jednih i drugih, ne postoje, pocev od neta preko kanala, pa do svega drugog. Svako gleda da prodje jeftinije na kraju meseca. Ja sam ti na konkretnom primeru rekao zasto je meni telekom bolji, a to je cena i solidna usluga. Nista mi bolje ne bi done sbb osim veceg racuna i tu je za mene kraj price.

Kako koga briga,vidiš da čovek ne prihvata da SBB ima daleko više korisnika i najveći udeo na tržištu ako sve poredimo bez mobilnih provajdera i naravno da ima veći stepen primedbi na usluge.
Ta velika većina je odabrala SBB kao najbolju ponudu i zato Telekom ima manji udeo na tržišu.

Ja sam postavio hiljadu "ZAŠTO"ali mi niko nije dao odgovor.

Hiljadu Zašto je postavljeno zato da se vidi koliko je zapravo Telekom nesposoban da obrne stanje na tržištu i da bude najbolji provajder.

Kada bi ste svi vi Telekomu poslali onih mojih hiljadu zašto ,možda bi se stvar makla sa mrtve tačke.Imaju Mobilnu telefoniju i nisu sposobni da je iskoriste kako treba.Mrcvare nas sa okrnjenim ponudama umesto da razbiju SBB.Imaju više kvalitetnijih stručnjaka i ništa,imaju i bolju infrastrukturu i opet ništa.
MTS GO ima 13 kanala,mene bi bilo sramota da pustim jednu takvu oskrnavljenu aplikaciju.

Imaju jedan mobilni box paket,,,,jedan,da li im SBB brani da naprave i malo skuplje box mobilne pakete sa više opcija???

Da li im SBB brani da zarade pare sa upload uslugum????Da sigurno im je SBB rekao ,ljudi nije lepo da ostvarujete profit,bolje vi to lepo ukinite da nama malo svane!!!!!!

Arena sport pc striming aplikacija ima protok kao u srdnjem veku,mora da im je SBB rekao da nikako ne smeju slučajno da imaju HD striming arena.

Besplatni TV kanali za mobilni telefon imaju format i rezoluciju nitenda iz 1984 godine.Pirati iz špajza imaju kvalitetniji strim.

Poslednja izmena:
Vrh Dno