Pa sestra je tinejdzer, ceo dan visi na FB i gleda YT klipove. Keva isto, mnooogo vise od mene. Cale je prilicno nezahtevan korisnik.Pa očigledno da ti mama još nije formirala zavisnost od YouTube-aJa isto imam 20/1 pa nije dovoljno uploada za mene, brata i ćaleta. Oba jaše na YouTube ostavljaju da zvrji isti za bzvz... brat jaši pola dana na Skype-u, ćale/keva ostavljaju D3i/TV i kad niko nije u sobi.
Šta bi bilo da ima par tinejdžera u kući![]()
![]()
Ali covece, kada se prikaci 7-8 uredjaja, i jedan sam jedva radi, ako ostalih 6-7 nista ne rade konkretno. Znaci, telefone moram da iskljucim sa wifi-a.
Cak i ako se ode dalje od rutera, posto je kuca prilicno debela od betona, tipa druga soba, dvoriste, oseti se i da ima 2 uredjaja na ruteru, iako samo jedan koristi
Ali ako smo svi u sobi sa ruterom, 20/1 za sve nas odlicno radi, samo sto ja limitiram torrente. Pa ja sam imao 20/20 net jos pre 13 godina, pre 5 je najnize sto su mi nudili bilo 100/100, mislis da ja ne bi cvileo da je 20/1 stvarno uzas?
E to je vec drugo.300 minuta mi jednostavno nije dovoljno. Sa 500 sam se natezao ali ok, moglo se.
Naravno kome je dovoljno 300 mun onda je ponuda ok.
Sta ce ti? UniFi ima mnogo vise, i ne treba ti da si SBB korisnikDruga stvar, da mogu da imam pominjani SBB znas kad bi me video neki drugi kablovski operater. Prvenstveno zbog D3go ali i zbog SBB wifi-ja kojeg ima na dosta mesta po centru BG-a.
Ja imam za SBB mogucnost i u BG-u i u Nisu. Na oba mesta sam ih otkacio, jer su smizle gore od Telekoma! Cimao sam ih 200x da mi rese problem zadnja dva puta kada sam imao SBB, necu vise! TS zovem, covek dosao u sred nedelje! (dana, ne sedmice!) i popravio. Mrs bre
O cemu ti ovde pricas?AKo meni i još stotinama hiljada ostalih korisnika,taj jedan jedini paket ne odgovara ONDA JE TO ZA NAS KAO I DA NE POSTOJI.
Mi smo valjda toliko pametni da možemo sami odabrati onoga koji nam odgovora ali je TS očigledno toliko glup da još nije shvatio zašto imaju tri puta manje korsinika od SBB-a sa sve MTS-om.
Ajde neki izvor za ovo. Za ovo prvo mozda se ne razumemo o cemu je rec, ali za ovo drugo, molim izvor.. ili se prilicno ne razumemo... (od kada su izgubili?)Zašto su izgubili 500.000 fiksnih pretplatnika?