Ne znam za koji bi se sad paket odlucio.Najpovoljniji je izgleda sad Box zlatni gde imas sve za 7200.
Upravo tako... Sa ovim novim cenama totalno su obesmislili uzimanje box 4 beli, jer za 500 dinara vise koliko je sada zlatni, dobijes skoro duplo brzi net, i jacu tarifu mobilnu.. Totalni haos su sad napravili sa ovim, odnosno namazano, naterace sad sve koji su razmisljali da uzmu beli da odu direktno na zlatni. Jer svako ko ima 2grama mozga ce za 500 dinara vise uvek pre uzeti Zlatnu tarifu.
Realno isplati se vec na mobilnoj tarifi kome treba Soko max vec tu je u plusu
Ako se uzima samo Soko tarifa
Soko Lite mesecno (racunam pune cene)= 3000RSD-a
Soko Max mesecno (opet puna cena)=4500RSD-a
Još samo 22 meseca 500/160 umesto 600/300.
Da sam znao da će ovo da urade čekao bih 2 meseca, jer koliko vidim plavi sa cenom sve isto.
Ostaje uteha u HBO i HBO max, jer u ovom starom ide max tv...
Ili brate ako si koristio samo dva meseca uslugu, raskini uslugu, kazi da oces da isplatis mesece koje si koristio po punoj ceni (to ti je oko 12-13k) isplati ih i trazi nov ugovor sa novom promocijom (zapretim prelaskom negde i trazenjem IDP broja ako neces da cekas i oces da se iscimas), ili nekako premostis metar dana bez njihove usluge i onda si opet nov korisnik
Ako u realnom životu vidiš razliku između 500/160 i 600/300, skidam kapu! I živo me zanima u čemu?
Pa vidi se razlika sigurno i svakako... Ne u klasicnom surfovanju i listanju FB-a i Instagrama na sta ti verovatno ciljas, ali ako si npr fotograf ili kamerman ili YT-ber ili neko ko uploaduje velike fajlove na neke odredjene servere, duplo brze ces zavrsavati pricu... Ako ti ne vidis razliku izmedju cekanja fajla da se upuje za 3 sata ili za 1.5h takoodje skidam kapu