Ma sta se verovatno desilo je da im je rečeno "stavite da upload bude 2:1" a ko god radi sajt to razumeo kao "smanji na svim paketima upload na pola" pa je otišlo u pogrešnom pravcu
To tek kad ti istekne ugovorna obaveza pa automatski migriranje na tu skuplju verziju paketa sa istim imenom, po ceni bez UO naravno.Jos kada bi postojecim korisnicima box paketa podigli brzine...
Podigli su brzinu neta ko potpise novi ugovor od danas pa nadalje. Soko Lite je i do sad imao 100GB po punoj brzini pa neograniceno dalje po brzini 10Mb/s. Sad imas 150GB po punoj brzini i posle opet neograniceno po 10Mb/s. Tako da se Soko Lite u sustini nije nista spec promenio osim sto imas 50GB vise po punoj brzini ako potpises novi ugovor.Ipak su podigli brzinu neta na Box paketima . Ali dok si pod ugovorom ostaju uslovi iz ugovora . Imam box 4 beli - optika , ali su soko lite sa neogranicenim netom sada podelili na 100 gb + 50gb , sa promenjenom brzinom korišćenja .
Ja kada sam potpisivao - a to je bilo krajem decembra 22 , bilo je neogranicena brzina interneta bez uslovljavanja kad potrosis brzi da koristis sporiji - toga nije biloPodigli su brzinu neta ko potpise novi ugovor od danas pa nadalje. Soko Lite je i do sad imao 100GB po punoj brzini pa neograniceno dalje po brzini 10Mb/s. Sad imas 150GB po punoj brzini i posle opet neograniceno po 10Mb/s. Tako da se Soko Lite u sustini nije nista spec promenio osim sto imas 50GB vise po punoj brzini ako potpises novi ugovor.
Meni je prijatelj pospisao Soko Lite pre 10-ak dana i to stoji u ugovoru. Koja je onda razlika izmedju tvog Soko Lite i Soko Max-a?Ja kada sam potpisivao - a to je bilo krajem decembra 22 , bilo je neogranicena brzina interneta bez uslovljavanja kad potrosis brzi da koristis sporiji - toga nije bilo
Zanimljivo da Box plavi nema više sve kanale u paketu već samo beli i zlatni.
Ja imam Box plavi i imam Max paket sa HBO a Box lite nije imao.Isto tako,sad daju 2 meseca za društvene mreže a kod mene je neograničeno.
@rkramer ,Pink ne gledam.😉
Box 4 plavi,stoji dodatna usluga hbo+ u okviru paketa,da li je to hbo max aplikacija?