Zlatan_ibro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.10.2014
- Poena
- 255
zanima me da li mogu da koristim drugi STB uredjaj na spratu bez kabla tj samo sa wifi konekcijom
da li moze to da se odradi i kako ?>
Vlasnik stana gde živim je ukinuo usluge da bi ja prebacio na sebe i njemu su ugasili mts mail koji je imao.Уколико корисник прекине коришћење услуга МТС-а (нпр. Бокс пакета) након завршетка уговорне обавезе да ли му и даље остаје имејл адреса са доменом @mts.rs коју је добио приликом почетка коришћења услуге?
pa sta ako ti se preklapa plaćas 1 dinarMene je predstavnik MTS kontaktirao 31.05 i nudio 12 meseci za 1 dinar ali sam jos pod ugovorom sa SBB do 18.06, obecao je da ako prihvatim odmah imacu po ti uslovima. Nisam jos potpisao ugovor ali je rekao da je pustio nalog sa obecanjem da ce me monteri kontaktirati sto kasnije u toku meseca da mi se ne preklapaju oba operatera!
Nama je ukinuta tačno sedam dana posle raskida ugovoraУколико корисник прекине коришћење услуга МТС-а (нпр. Бокс пакета) након завршетка уговорне обавезе да ли му и даље остаје имејл адреса са доменом @mts.rs коју је добио приликом почетка коришћења услуге?
Ne menjaju oni potpisani ugovor. Ugovor je istekao, na tebi je da preduzmeš korake, potpišeš novi, pređeš negde drugde, ugasiš uslugu.Dakle oni su "negde objavili" da binro menjaju uslove potpisanog ugovora, nevezano za minimalni rok trajanja tog ugovora.
Po isteku ugovora, zar ne bi trebalo da je cena paketa ona koja je vazila u momentu potpisivanj
Pisano je više puta u ovoj temi. Preko wifi-a samo sa Huawei ONT-om i wifi extender-om. Univerzalno rešenje je powerline adapter (ethernet preko strujnih vodova). Ovako nešto:zanima me da li mogu da koristim drugi STB uredjaj na spratu bez kabla tj samo sa wifi konekcijom
I ne bilo kojim Huawei ont-om, vec samo Q11 cini mi se. Ovaj noviji sto ja imam ne moze.Pisano je više puta u ovoj temi. Preko wifi-a samo sa Huawei ONT-om i wifi extender-om. Univerzalno rešenje je powerline adapter (ethernet preko strujnih vodova). Ovako nešto:
![]()
AV1000 Gigabit Passthrough Powerline Starter Kit
No extra wiring or drilling needed, the TL-PA7017P KIT extends a gigabit network to every room via existing wiring. Simply plug it in to an outlet like you would a normal plug.www.tp-link.com
da meni sad to ponude (sbb mi istice 31.05.2023.) ja bih potpisao i placam 12 meseci dinar a sledece godine samo odjavim sbb......nema te ponude vise, sad sam se cuo sa agentom mts, tako da cu morati da cekam sledecu godinu.....nadam se da ce biti takva akcija.Mene je predstavnik MTS kontaktirao 31.05 i nudio 12 meseci za 1 dinar ali sam jos pod ugovorom sa SBB do 18.06, obecao je da ako prihvatim odmah imacu po ti uslovima. Nisam jos potpisao ugovor ali je rekao da je pustio nalog sa obecanjem da ce me monteri kontaktirati sto kasnije u toku meseca da mi se ne preklapaju oba operatera!
I mene zanima ovo pod stavkom 2. Moze li se podesiti ?Imam par pitanja u vezi BOX paketa:
1. Buduci da su u ponudi nove brzine interneta koje se nude uz paket da li one bivaju primenjene i na postojece korisnike ili je ta praksa samo kod SBB-a?
2. Poludecu sa ovim STB uredjajem i razlicitom jacinom zvuka od kanala do kanala pa me interesuje da li se to moze nekako resiti?
3. Generalno mi smeta sto jacinu zvuka na STB moram da drzim na preko 50 da bi se ista culo opet pitanje ima li leka za ovaj problem?
Onako uzgred bio sam prilicno iznenadjen da se pozivi ka tehnickoj podrski naplacuju, jednako kao sto sam bio iznenjadjen kojom brzinom su nestali mnogi kanali iz ponude i to nakon dva mesece od potpisivanja ugovora.
Takodje resio na isti nacin. Samo sto koristim daljinski od stb-a za pojacavanje, smanjivanje zvuka od tv-a. Prebacio komande...Ja sam to resio tako sto stavim na daljinskom od STBa na 100 i onda upravljam sa daljinskim od tv-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari