Juce bio majstor kod mene. Povezao dodatni stb. Razvuko nekih 10-15m kabla. Nista platio nisam. Samo potpisao revers. Jedino sto mi bedak je sto je doneo koriscen stb. Ajd sto je koriscen nego ono je strasno. Daljinac nije vise beo nego zut i to tamno, a stb sam strugao da odlepim glib sa njega. Kakvih ljudi ima ovo je strasno. Moj stb i daljinac posle 3g bi ladno mogli kao novi da prodju.
P.S. Imam i ja jedno pitanje. Ugovor je potpisan (produzen) 04.01. sa onim mesecima za dinar. Reč je o box 3 paketu. Danas stize racun za januar od 972 dinara. Gde nadjose tu cifru ja pojma nemam. Ajde da su prvi mesec racunali po punoj ceni (proporcionalno) od 04.01 ali onda je svakako tih 972 dinara premalo, to je skoro ceo januar. Ni sa čim ne mogu da povezem ovo. Ako mozda zna neko da mi razjasni, ako ne da ih zovem da vidim odakle to.
Sas sam bacio pogle na ugovor i vidim i tipa nesto 2 meseca besplatno hbo, cinemax i td. Kod mene to sve zaključano. Jel sam trebao i za to posebno da ih zovem da puste?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk