Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Sa više mesta ima potvrda za FOX, ali si ti prvi ovo najavio još možda i pre mesec dana čini mi se na temi RV. Bio si u pravu za poskupljenje paketa u MTS, očigledno imaš relevantan izvor informacija, tada kada si prvi put rekao za FOX onda si i pomenuo dolazak HD kanala u osnovni paket, takođe u martu. Ima li šta novo oko toga i kako to misle uopšte da izvedu zbog različite infrastrukture korisnika, mislim na na one koji ne koriste optiku a velika većina ne koristi, nego smo na ADSL.
Vidiš to se i ja pitam, jer gomila ljudi nema infrastrukturu za tako nešto, ajde gradovi, ali evo pogledaj i sam komentar za Novu Pazovu. Kako li je u nekim selima tek gde su po nekoliko kilometara udaljeni od centrale.

Uzgred, video sam u selima oko Smedereva da je razvučena optika.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Omoriku 1 povecali na 1499 dinara ,sad samo pune svoj fond.

Vidiš to se i ja pitam, jer gomila ljudi nema infrastrukturu za tako nešto, ajde gradovi, ali evo pogledaj i sam komentar za Novu Pazovu. Kako li je u nekim selima tek gde su po nekoliko kilometara udaljeni od centrale.
U tim mestima SjBB & Co tek nece doci, tako da je dobro da imaju uopste mogucnost Telekoma.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Hmm, tamo gde nema infrastrukture za adsl/vdsl ići će RV/Kopernikus/Masko/Av com/ msat satelitska itd... Sve će uboksovati :)

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

U principu dobićemo nešto kao Australijski NBN, umesto optike do svakog korisnika dobićemo papazjaniju.

Koliko im treba da pošalju telefon, cekam već 7 dana

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Ako ga imaju, posalju za dan-dva.
Onda jos koliko treba kuriru, a to ume da potraje. Evo meni je trebalo 3 dana da preusmere iz BG u Nis, to je samo do kurira.

Ako nemaju taj model, onda mozes cekati podosta.

Pozdrav
Ajde da napišem kako sam prošao.
Ugovorna obaveza mi je istekla pre 2 meseca za Box3 paket, bez televizije. Zbog stambenog pitanja nisam hteo odmah da se vežem na novi ugovor niti da menjam operatera.
Kada je to rešeno, poslao sam mejl da sam zainteresovan za Box4 PLAVI i neke benefite, konkretno 8 meseci pretplate po 1 dinar.
Sutradan stiže mejl da će me neko uskoro kontaktirati. Dan posle su me zvali sa 733 i ponudili 10 meseci po 1 din.
Prihvatio i čekam sledeću nedelju da dođu sa opremom.

Isto sam ja pre mesec dana trazio 8 meseci po dinar ali na box4 beli 150/20 a sami mi dali 10 meseci.
Cini mi se da sam bio prvi koji je dobio 10 meseci na forumu, a lepo sad su krenuli i 10 mes da "dele" i na plavom boxu.
Super.

Isto sam ja pre mesec dana trazio 8 meseci po dinar ali na box4 beli 150/20 a sami mi dali 10 meseci.
Cini mi se da sam bio prvi koji je dobio 10 meseci na forumu, a lepo sad su krenuli i 10 mes da "dele" i na plavom boxu.
Super.
Pre par dana sam trazio za box plavi 9 meseci po 1 dinar, zvali me danas iz Mts-a, ponudili mi 7 meseci po dinar, odbio sam. Inace sam trenutno na box3 (fiksni, tv i net 50/8), pod ugovornom obavezom.

To je to, kad ti istekne uo, odmah salji dace ti 9-10.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li je MTS IPTV daljinac isključivo IR ili ima i BT u sebi?

Da li mozete da mi kazete na koji mejl ste im poslali poruku? Ne mogu da pronadjem koji im je mejl sada aktuelan za odnose sa korisnicima..
Inace hvala vam svima na informaciji i sto pomazete sa informacijama.. probacu i ja da izvucem makar 8 meseci po 1 dinar.. pozdrav :)

Poštovanje gospodo.Novi sam mts box3 korisnik s 10mbit net te imam par nedoumica.10 godina sam koristio beotel isp na isdn parici sa starim fritzom7170 anexb i bio prilično zadovoljan al reko ajd da pređem u telekom i zbog para a i ko velim to je njihova mreža ionako.Sam prelaz je priča za sebe,ostadoh bez jednog broja tel. na običnom potsu nema ni id ni poziv onhold,i plus me mrkali 10 dana nisam imo ni tel.,kao neće beotel da oslobodi liniju ... evo sadašnih parametara adsl2+ na zte.....394f6d38-b7f0-4137-85dc-8695330dd655.png

atenuacija pre na fritzu je bila 23 i snr nikad ispod 10 ,merio sam autom od kuće do pošte 1200m znači nek je kabla 1500 uvr glave wtf se dešava?

Poštovana gospodo,situacija je ovakva.394f6d38-b7f0-4137-85dc-8695330dd655.pngbox 3 na10 mbita/iptv/pots 1 numera

a pre mts.a bio 10mbit beotel sa fritzom7170......atenuacija 24 i snr ispod 10 nikad.......šta proveriti?

Da li ovih 100gb u box paketu koji se dele na 4 broja važe za ukupan period dok traje UO ili svaki mesec novih 100gb?

Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока

Da li mozete da mi kazete, kad ste trazili 8 meseci za dinar, na koji email ste slali mts-u poruku? Nigde ne mogu da pronadjem koji email koriste za brigu o korisnicima..

Koji su dostupni svakom pridruzenom broju nakon potrosenih GB iz mesecne pretplate :)

Ja ne mogu ni ovo što sam uz omoriku platio potrošiti, a pridružio sam i par brojeva... Dok sam imao stari paket sa 1gb, uvek mi je falilo, a realno ne mogu potrošiti više od 3gb mesečno uglavnom wifi... A ovih 100 gb jedino kodi tv da gledam...

Послато са уз помоћ Тапатока

Drugari, potrebna mi je usluga oko kupovine mobilnog uz BOX paket. Dogovor na PM. Hvala.

^jadan ti ako KP preprodavci citaju :)
Ja ne mogu ni ovo što sam uz omoriku platio potrošiti, a pridružio sam i par brojeva... Dok sam imao stari paket sa 1gb, uvek mi je falilo, a realno ne mogu potrošiti više od 3gb mesečno uglavnom wifi... A ovih 100 gb jedino kodi tv da gledam...
Ponudi nekome onda sa foruma... ima eno ljudi kojima DSL i TV nisu opcija uopste, ali bi ih i 50GB osvezilo kao kabl u doba 36K modema ;)

P.S. Ako nekome treba obratno (treba mu da pridruzi broj samo da bi njegov dobio te dodatne GB, ne da ih nekome da ili da mu ih trosi), imam jos jedan slobodan broj. Januara je 3GB potrosio jer WiFi nije radio :D Pa vi vidite koliko je mali potrosac :)

Imam crveni Box, prema ugovoru i ponudi na sajtu u tom paketu se nalazi 3gb mobilnog interneta, a u aktivnim servisima na sajtu mi prikazuje kao da imam 6gb. Otkud to?

Ne verujem, piše 6144mb, tako da bi baš trebalo da bude velika slučajnost da se tako poklopi, a i nisam video da se igde pominje prenošenje megabajta.

Данас ми зазвонили на врата, нуде бокс 4 и остало са 10 месеци по динар. Питам за оптику, биће ваљда до лета, мада нисам сигуран да се момчић превише разуме тј да зна више од оног што су га научили да прича. Ако урачунам тих 10 месеци по динар, онда се можда и исплати јер би испало 3к3 месечно, што није много ако урачунам и фиксни и мобилни у цену. Далеко је лето. ;)

Ja sam imao 3 meseca pre kad su mi sami dali 10 mes po 1 din. za box 4 beli optika.

Данас ми зазвонили на врата, нуде бокс 4 и остало са 10 месеци по динар. Питам за оптику, биће ваљда до лета, мада нисам сигуран да се момчић превише разуме тј да зна више од оног што су га научили да прича. Ако урачунам тих 10 месеци по динар, онда се можда и исплати јер би испало 3к3 месечно, што није много ако урачунам и фиксни и мобилни у цену. Далеко је лето. ;)
Salji tog kod mene :) Kad daje i za non-optiku sada :)

Vrh Dno