Taman sam hteo da obavestim forum o tome, i baš poslednji post pitanje o tome.
Ima trenutno promocija u TC Big Fashion u Višnjičkoj, Box 4 8 meseci za 1 RSD. Trajaće i u subotu i nedelju.
E, sad... ja sam danas hteo da potpišem ugovor tamo, ali nisam uspeo. Tražili su da se prvo urade provere tehničkih mogućnosti. S obzirom da je vikend u pitanju, rekli su mi u poslovnici da će to najverovatnije biti odobreno u ponedeljak a da u ponedeljak više ova promocija ne važi. Istaknuli su mi da je bitno da se potpiše ugovor u ova tri dana a ne da se samo podnese zahtev. Meni to apsolutno nije imalo smisla, pa sam zvao i kontakt centar, gde su mi rekli to isto. Tako da se nadam sada da radi barem neko subotom i da će mi to odobriti. Koja je poenta vikend promocije ako ne može da se potpiše ugovor?
Da stvar bude još gora, meni je pre samo 4 dana, u ponedeljak rađena provera tehničkih mogućnosti i dobijen je potvrdan odgovor. Nisam potpisao ugovor (tražio sam samo proveru, pa sam odbio ugovor) jer sam čekao ovu promociju sa 8 meseci po dinar. Proveru sam radio da kada dođe ova promocija, da mogu odmah da potpišem jer sam očekivao da će se sigurno ponoviti negde. I to njima apsolutno ništa ne znači, već se mora ponovo podneti zahtev i čekati. Kao da se nešto u ta 4 dana promenilo. Već imam VDSL 50/8, imam paricu koja može i 100/10 skoro da tera, već je odobreno ovo u ponedeljak, ali izgleda da je birokratija jača od logike. Razumem ja njih potpuno i da moraju poštovati proceduru, ali nije uopšte fazon da daš ljudima vikendom promociju a onda dok se odobri zahtev prođe vikend i prođe i promocija.
Pričao sam sa više osoba iz call centra i sve im objasnio. Na kraju je jedna devojka bila normalna i rekla da se javim sutra ako ne bude rešeno, da se to pogura, jer ta služba radi i subotom pre podne. Tako da valjda će biti nešto od toga. Samo ne smem da pomislim kako će proći onda ljudi koji će u nedelju podneti zahtev, jer tada sigurno niko ne radi.